reklama

Zaczynamy staranka :)

ja rowniez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ide sie polozyc kochane bo sie nieciekawie czuje do jutra :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kotek po śledzikach juz tylko wspomnienie, ale ostatnio spać w nocy nie mogę ... kręce sie , budzę się co trochę, szału można dostać!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale chyba pójdę położyć sie, może uda mi sie zasnąć !!!!!!!!!!!!!!!!

D0branoc :*****
do jutra :))))))))))
agnieszka-ciekawa jestem Twojej tempki rano :P moja pewnie spadnie znów :(

DZIENDOBEREK STARACZKI I SZCZESCIARY WCZORAJSZY DZIEN TO CHYBA REKORD STRONEK:-)
ILONKO MOJA PIERWSZA MYSL ZE W CIAZY JESTES SKORO CIASTO PADLO NO ALE BYLO PYSZNE TO NAWAZNIEJSZE:-p
PYSCEK WITAJ SERDECZNIE POWODZENIA I SZYBKIEGO PRZEJSCIA DO SZCZESCIAR
A WY KOCHANE SZCZESCIARY PISAC NAM TU JAK SIE CZUJECIE JEZELI CHODZI O TERMINY PORODOW TO 2 SYNOW PRZENOSILAM PO 1 TYDZ A OSTATNIE 2 BRZDACE TO ROWNO 2 TYG PRZED TERMINEM Z OSTATNIM TO MI SIE UDALO BO BYLAM NA WYCHOWAWCZYM I 30 CZERWCA POWINNAM WROCIC DO PRACY A JA URODZILAM MALEGO I ZNOWU NA MACIERZYNSKI:-) TERAZ MI SIE KONCZY 16 LISTOPADA I MAM TAKA NADZIEJE ZE ZAJDE W CIAZE WTEDY POJDE NA CHOROBOWE I BEDE MIALA SWIADCZENIA BO JAK NIE TO DUPA FIRMY MOJEJ JUZ NIE MA WIEC ZADNYCH SWIADCZEN A TAK TO ZUZ BY MI PLACIL ALE CO TAM JAK SIE UDA TO DOBRZE JAK NIE TO NIE TRAGEDIA
MILEGO CZWARTKU

ZAGUBIONA A TE TWOJE BOCKI TO POPROSTU RZUCAJA NA KOLANA ZWLASZCZA TE ROZOWE :-)

Ostatnia edycja:
hejka Kochane:* miłego dnia :-)
ja wczoraj padłam i usnełam w ubraniu hihi...
Pyscek witaj trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie&&&&&&&&&&&&&&
ja swojego malucha urodziłam tydzien przed terminem i powiem szczerze ze wtedy nie wiedzialam co to znaczy starac bo w pierszym cyklu go zmajstrowalismy nasz mały Kochany Cud:*
Zagubiona ale trafiłaś u mnie z bockiem różowym suuuuuper:*
hej Losiczka na kiedy masz termin @??
u was tez tak zimno 10 st brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
u mnie tez jest zimno tragedia wczoraj bylam pierwszy dzien w pracy do 22 jak wrocilam ciezko bylo mi was doczytac :P teraz moglam sie odezwac mnie od 3-4 dni boli lewy jajnik ;/ owulacje mialam 18-19 dc a mam 21 dc wiec zglupialam :zawstydzona/y:

reklama
witam
Aguś slonko - u nas tez zimno, ale ranki i noce sa teraz juz chłodne w dzien sie fajnie rozciepla, mam nadzieje ze dzis juz to sloneczko wyjdzie :))))
losiczko- ciasto raz sie uda raz nie, wiec nie bede teraz fiksowac za pare dni sie okaże czy fasolka maczała w tym ręce czy nie :D
sylwia- mnie tez po owulce bolą jajniki, raz mniej raz bardziej, ale trzymam kciuki za fasolkę &&&&&&&&&&&&

Ja dziś w koncu wyspana , co prawda obudziłam sie raz ale tempka nie zaburzona przynajmniej:) no i w cale nie taka niska :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry