reklama

Zaczynamy staranka :)

zagubiona blizniaki! ja chce blizniaki hehe ;-) dziewczyke chce albo blizniaki albo chlopca hehe zreszta obojetnie byle zdrowe:-)
najlepiej parke odrazu oo wlasnie zapomnialam wam napisac moja mama musiala sie babci wygadac ( a ta to jakas czarownica, potrafi powiedziec jaki jest czlowiek patrzac na niego, powiedziec kobiecie w ciazy jakiej plci ma dziecko i czy zdrowe jest czy jakies problemy sa) no i ta do mnie jak mnie zobaczyla ze ona nie wie co to bo z jednej strony na chlopca wygladam a z drugiej na dziewczynke ( ok4 tc :baffled:) tak wiec skwitowala skoro nie moge okreslic to chyba bedzie parka hahahah

p.s sory za bledy jak beda;p

Pyscek witaj w naszym gronie &&& kciuki za owocne staranka :D

reklama
zagubiona o ja Cię, to by było dopiero jakbys faktycznie miała parkę .............Ja też miałam taką prababcię,(świętej pamięci) ale ona czytała z oczy ze sie jest w ciąży nie mówiła o płci hehe, mojej chestnej 2 razy przepowedziała ciąże-zanim ona sie w ogóle dowiedziała ze jest w ciązy,
szkoda ze juz nie żyje:(((((( zżyta byłam z nią bo całe dzieciństwo mieszkaliśmy w jednym domu...:( potem ja sie przeprowadziłam z rodzicami do wiekszego miasta i przed śmiercią juz jej nie widziałam!! no ale ona tez tak miała jak Twoja babcia zagubiona :)

Pyscek- mogłaś jeszcze te moje kolczyki dołaczć do swojej galerii z tej strony co podałas :P

moja to totalna czariwnica jest jak ktos jej za da w kosc( mimo anielskiej cierpliwosci) to jak przeklnie taka osobe to nic w zyciu mu nie wyjdzie jak kogos polubi to po latach ludzie przyjezdzaja i mowia pani Mario jest tak jak pani mowila, znajoma byla w ciazy z coreczka i bardzo chciala by babcia jej powiedziala plec babcia nie mogla jej w oczy spojzec bo wiedziala ze jest cos nie tak no i dziewczyna od 19 tc w luzku lezala na podtrzymaniu, wystarczy jej zdieci i powie ci jaka ta osoba jest a jak zobaczy jej pismo to juz wszystko o niej wie

Pyscek no zgraj ale mi brzydko wyszły, nie wyraźne, nie oddają w pełni tego jak wyglądają na żywo :(((
zagubiona-niezła ta Twoja babcia hihi :) To Ty sie juz kochana nastawiaj ze zobaczysz niedługo 2 pęcherzyki a nie jeden ;P
a własnie kiedy sie wybierasz do gina??????????????

Pyscek no zgraj ale mi brzydko wyszły, nie wyraźne, nie oddają w pełni tego jak wyglądają na żywo :(((
zagubiona-niezła ta Twoja babcia hihi :) To Ty sie juz kochana nastawiaj ze zobaczysz niedługo 2 pęcherzyki a nie jeden ;P
a własnie kiedy sie wybierasz do gina??????????????

hehe gdzies za 2-3 tyg

zagubiona- brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super ze tak zdecydowałas, jesli się nic nie dzieje, lepiej iść dopiero po 6 tyg , bo wczesniej to tylko mozna zawału dostać,jak np lekaz jeszcze nic nie widzi i mówi zeby sie nie nastawiać bo moze nic z tego nie wyjsc , a potem sie kurcze dziewczyny zamartwiają przed 2 tyg !!!!!!! a tak to pójdziesz i od razu zobaczysz dosłownie kształ fasolki z bijącym serduszkiem, tzn z bijącymi serduszkami :-D
Ja muszę od razu iść jak tylko II krechy będą, bo lek na podtrzymanie od razu musze brać !!!!!!!!!!

wiesz co w pierwszej ciazy tez dopiero po 6 tyg poszlam, ale teraz ide tez z tego wzgledu ze chodze prywatnie i moj gin za usg badanie wymazy bierze ponad 200 zl a jest koniec miesiaca wiec po co mam wydawac teraz kase i gdzies za 3 tyg znowu bo dopiero wtedy wszystko widac. Za kilka dni tylko bete pojde zrobie, i ogolne badania krwi i oczu by odrazu miec do gienka a nie 10 razy latac w ta i z powrotem.
a co do podtrzymania to tez sie zastanawiam bo kurcze jestem po cc i nie wiem jak to wszystko wygladac bedzie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Viola - jak sprawdzałam to tak na 29 maja wypada (jak u Ciebie) za tydzień będę u lekarki, zobaczymy jak ona wyliczy, zreszta to tylko orientacyjne jest, a jak będzie okaże się - z Alina termin miałam na 8 kwietnia, a urodziła się 18 kwietnia, ze starsza mi się sprawdziło miała być na 12 maja i tak sie urodziła

powiadacie, że ciężarnej babka nie uda się, no może coś w tym jest, w sobotę piekłam na urodziny i w samym środku było zupełnie surowe ciasto, a na górze juz sie prawie paliło - a apropos tej babki, to chyba Viola podawała przepis na te babkę z majonezem - super była, tylko środek niestety był dla ptaków...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry