reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Zagubiona pytałam o brzuch bo mnie pobolewa i nie wiem czy to nic złego:( niby brzuch niby krzyż i się martwię:-(
wiesz co takie pobolewania to normalna sprawa dopoki nie sa dokuczliwe macica dostosowuje sie do nowego zadania zaczyna sie powolutku powiekszac i narzady wewn. zaczynaja zmieniac ulozenie by miejsce macicy robic stad rozne ciagniecia bole plecow mozesz miec problemy jelitowe dopoki bol nie dokucza nie powinnas sie martwic mozesz wrazie wu nospe wziasc i jak bedziesz u gina to powiedz mu co cie pobolewa ale sadze ze to samo ci powie co ja :D

zagubiona ja wczoraj dzialalam no i dzis tez bede skoro mowisz ze Tobie sie udalo to moze i mi sie poszczesci. Tak bardzo bym tego chciala. Wlasnie cos mnie jajnik zaczyna bolec malo ale czuje go. Mam nadzieje ze fasolka bo @ nie chce i niech idzie precz ode mnie :biggrin2:
Dziewczyny jak sie bada szyjke macicy? Podobno mozna cosik poznac po jej twardosci? Ja jestem kompletnie zieolna w tym temacie wiec poprosze o bardzo szczegolowy opisik :biggrin2:
z szyjka to ci nie pomoge ale pamietam ze w pierwszej ciazy jak sie przytulalam z m to mialam wrazenie ze jest bardzo ciasno teraz nie wiem bo jeszcze nie sprawdzalam hehe i dopoki lekarz nie powie ze moge nie przytulam sie ;p

Moj kot chyba juz wie o dzidzi od 2 dni na krok mnie nie odstepuje spi przy stopach i co dziwne jak nigdy przychodzi albo to buzi da albo rece mi lize, do tej pory jak noge na niego poloze to gryzie a tu spokoj nawet sie do niej przytula, to samo mialam w pierwszej ciazy, wiec za kilka dni piesek bedzie przytulal sie do brzucha :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wstawać śpiochy!! hihi

Ja dziś spałam jak niemowlę jak zasnęłam to się obudziłam jak mąż z pracy wrócił i tak mi trochę coś niedobrze ale kawa mi jeszcze . smakuje:)

Nie ma was jeszcze tu idę na allegro pooglądać wózki łóżeczka itp....

witajcie piatkowo dziewczynki musze sie wam pochwalic a w sumie powiedziec ze sie bardzo ciesze bo od 4 dni biore wiesiolek i juz zaczal dzialac:-)nastawilam sie ze z 2 cykle mina jak sie sluz ruszy a tu prosze dopiero 5dc ale za pare dni to plemniczki beda mialy basen;-)mam nadzieje ze te a niebieskich gatkach sie potopia a te w rozowych strojach kapielowych poczekaja sobie na jajeczko:-)no dobra koniec marzen

milego dnia dla wszystkich

ilonko
ja czekam na twoja temp :-)

bobofrutek bedzie ok

hejka z rana :) miłego dnia:*
Losiczka u mnie wczoraj był sluz plodny juz a to dopiero 7 dc :) zastanawiam sie czy brac dalej wiesiolka czy zaprzestac juz co wy na to??

Ostatnia edycja:
staralismy sie 17 miesiecy a teraz 4 miesiac zobaczymy mialam wczoraj pelno sluzu jak kurze bialko rozciagliwe ale nie mialam wczoraj ochoty na sex mowi sie trudno jak nic z tego nie bedzie ale ciezko mi was doczytac bo pracuje do 22

Sylwia ale czy było troszke wczesniej bo wiesz w sama owulke tez nie musi buc mozna zajsc na wet dzien przed ale trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
długo sie staraliscie dla mnie 10 miesiecy to duzo:( ja nie mialam pojecia ze az tyle to moze trwac jak Mati w pierszym cyklu był z dzialany

oj ja tez bym chciala tak szybko ale co ma byc to bedzie
co do owulki ja tak nie mialam nigdy zeby az tyle dni bola mnie jajnik az sie boje co to jest ;/ zaczal mnie bolec okolo 18 dnia cyklu a za 10 dni powinnam dostac @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry