Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz co takie pobolewania to normalna sprawa dopoki nie sa dokuczliwe macica dostosowuje sie do nowego zadania zaczyna sie powolutku powiekszac i narzady wewn. zaczynaja zmieniac ulozenie by miejsce macicy robic stad rozne ciagniecia bole plecow mozesz miec problemy jelitowe dopoki bol nie dokucza nie powinnas sie martwic mozesz wrazie wu nospe wziasc i jak bedziesz u gina to powiedz mu co cie pobolewa ale sadze ze to samo ci powie co jaZagubiona pytałam o brzuch bo mnie pobolewa i nie wiem czy to nic złegoniby brzuch niby krzyż i się martwię:-(
z szyjka to ci nie pomoge ale pamietam ze w pierwszej ciazy jak sie przytulalam z m to mialam wrazenie ze jest bardzo ciasno teraz nie wiem bo jeszcze nie sprawdzalam hehe i dopoki lekarz nie powie ze moge nie przytulam sie ;pzagubiona ja wczoraj dzialalam no i dzis tez bede skoro mowisz ze Tobie sie udalo to moze i mi sie poszczesci. Tak bardzo bym tego chciala. Wlasnie cos mnie jajnik zaczyna bolec malo ale czuje go. Mam nadzieje ze fasolka bo @ nie chce i niech idzie precz ode mnie
Dziewczyny jak sie bada szyjke macicy? Podobno mozna cosik poznac po jej twardosci? Ja jestem kompletnie zieolna w tym temacie wiec poprosze o bardzo szczegolowy opisik![]()