reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobofrutek trzymam &&&&&&&&&&

a ja nie moge jesc eh, nie mdli mnie ani nic z tych rzeczy, ale moj zoladek nie chce pokarmow. Zjadlam 3 lyzki zupy i koniec wiecej nie moglam do tej pory czuje jak bym bog wie ile zjadla pierwszy raz w zyciu mi sie to zdaza a jeszcze niedawno cala zupe potrafilam w chinczyku pochlonac i z 3 sajgonki ;/ dzis moimi sajgonkami maz sie zajada na kolacje bo ja nie moge na nie patrzec czuje sie przezarta

reklama
wiesz co ja to bede miec raczej @ bo tempka mi spada zreszta jak na ciąże to za niska chyba jest...
a tak to ten brzuchol mnie boli i troche mi nie dobrze ale tak sobie myśle ze to pewno od duphastonu bo brałam go ale dzis ostatni dzien wiec mysle ze dolegliwości miną... ciekawe jaka bedziesz miec jutro tempke....
viola a ty dokąd bedziesz pracowac do końca ciąży czy myślisz wczesniej isc naL4?
zagubiona nie przejmuj sie ja na poczatku ciąży schudłam 4 kg w niecały miesiąc potem waga bardz pomału rosła a wcale nie miałam mdłości czy wymiotów poprostu nie chciało mi sie jesc... wszyscy mi mówili ze jakie to dziecko mizerne siuie urodzi jak ty tak jesc nie chcesz a tu mały 4700 i 60 cm...tak więc wszyscy zonk...

Ostatnia edycja:
ilonka tak wlasnie patrze twoja temp i mi przed @ spadla az o 3 kreski i tez myslalam ze @przyjdzie, a w dniu okresu podskoczyla
agnieszka ja w pierwszej ciazy przytylam 18 kg w niecale 6 mies. no i mialam cukrzyce ciazowa

zagubiona - Ty chyba jestes wyjątkowy przypadek- serio. Przepraszam ale Ja nie dawałam dużych szans u Ciebie na II kreski a raczej zadnej szansy, bo AZ 3 krechy w dół to makabra jakaś !!!!!!
Ale jest cudnie ze jestes w ciąży:) !!!!!!!!!!!! i zazdroszczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholernie zazdroszczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

madziulek zapraszamy :D
ile sie juz staracie ????????????

witaj napisz cos o sobie

zagubiona - Ty chyba jestes wyjątkowy przypadek- serio. Przepraszam ale Ja nie dawałam dużych szans u Ciebie na II kreski a raczej zadnej szansy, bo AZ 3 krechy w dół to makabra jakaś !!!!!!
Ale jest cudnie ze jestes w ciąży:) !!!!!!!!!!!! i zazdroszczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholernie zazdroszczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha ja sama nie wiem jakas inna jestem haha z choinki sie urwalam ;p
dlategoooo wysylam na was ~~~~~~~~~~~~~~~~duuzoooooooooo fluidkowwwww brzuchatkowych~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i bocianka
bocian.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja mam 20 lat a o dzidziusia staramy sie od marca ale po odstawieniu tabsow nie mialam @ do konca sierpnia wiec ten okres byl stracony...bralam dupka i nadal bromergon i teraz zaczynamy pierwszy cykl w ktorym wszystko moze sie zdazyc... oby sie udalo... zafasolkowanym gratuluje a za nas staraczki trzymam kciuki&&&&&&&&

dziewczyny bola mnie cycusie tzn czuje w srodku je takie dziwne i sie ciezkie zrobily jakies no da sie wytrzymac oby tylko gorzej nie bylo . Ja juz chce wiedziec czy jest fasolka !!
Witaj madziulek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
bobofrutek- widzę ze świrujesz juz .....hihi :O mam nadzieje ze u Ciebie to fasolinka i ze sie nie zawiedziesz !!!!!!!!!!!!!
zagubiona- nie ważne skąd sie urwałaś hehe, wazne ze masz tą kruszynkę pod serduszkiem, Bóg Wam wynagrodził to cierpienie po stracie dziecka- dlatego tak szybciutko zaszłas :)
madziulek- o kurcze :szok: oby ten cykl był owocny !!!!!!!! trzymam kciuki bardzo mocno, a na jakiem etapie jestes juz .. przed czy po owulce ?????????

Do góry