reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ilonko obys miala racje :D tobie tez wynagrodzi hihi jak narazie zastanawia sie chlopiec/dziewczynka a moze blizniaki dylemat ma nir maly hihi:-D

oj bobofrutku swirusku ty nasz hihi

haha moze powinnam zmienic nicka zamiast bobofrutka miec swiruska hihi :) a Ciebie zagubiona od kiedy cycusie bolaly? i jaki to byl bol?

no moje tez ciezkie i takie jakies dziwne wlasnie zdjelam cycnik i mowie mojemu ze mam takie duze cyce i jakies dziwne to sie ze mnie smial hehe. Mozliwe zebym juz miala jakies objawy? cykl ostatni mialam 31 dniowy

bobofrutek - świruj sobie do woli ale ZDROWO :p moje cycochy tez jakies inne ale wydaje mi sie ze to urojenia!! tzn mnie tak pobolewają na samych bokach jak dotknę , a jak małego chwilkę ponoszę to mnie zaraz brzuch zaczyna boleć jak na @
zagubiona- no ja na bliźniaki stawiam hihih jak bede miec rację stawiasz piwko hihi :p

bobofrutek - świruj sobie do woli ale ZDROWO :p moje cycochy tez jakies inne ale wydaje mi sie ze to urojenia!! tzn mnie tak pobolewają na samych bokach jak dotknę , a jak małego chwilkę ponoszę to mnie zaraz brzuch zaczyna boleć jak na @
zagubiona- no ja na bliźniaki stawiam hihih jak bede miec rację stawiasz piwko hihi :p
kochana postawie ci ale napewno nie piwko jakis soczek :D, przecie nie bedziemy szkodzic dzidziusiom :tak:

ja wrocilam z pracy i brzuch mnie bolal ale narazie mam spokoj od 2 h bylam u lekarza bo bola mnie jajnik no i nadzerki nie ma nic nie pokojacego nie ma usg tv niewiem co to jest bede miala robione zeby obejrzec jajnik 3 pazdiernika a wtedy mam niby dostac @ zobaczymy lekarz mi wyliczyl ze miedze 15 a 18 wrzesnia powinnam miec owulke no a kochalismy sie 12 15 17 18 w i od razu spytal sie mnie tak pani nie stosuje anty koncepcji prawda ??? a ja tak a on hmm ja tu widze bol po jajeczkowaniu pekly pecherzyki i dlatego tak jest a ja mowie ze ja tak mam ale tylko jeden dzien no a on na to to zobaczymy co nam usg pokaze 3 pazdiernika

reklama
no pisze piwko bo Ja to jeszcze długo nie zajde,więc moge sobie jeszcze pofolgować a TY oczywiscie soczek jakby inaczej ;-):-D

Do góry