reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zagubiona- no fakt takie cięcie nic przyjemnego, ale ja w cale nie wspominam tak tego do konca super, bo u mnie było 2 tyg z zycia wyłączone, bo mnie zszywali i nie mogłam siedziec chodzić lezec, całymi dniami płakałam , mąz zajmował sie malym, ja karmiłam on reszte robił, dla mnie to koszmary był ból krocza,
Takie własnie chce łózeczko dla bejbika, tylko ze ja chciałam jasniejszy kolor czyli teak, albo takie łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac (1819512332) - Aukcje internetowe Allegro
viola widze ze juz zaczynasz ubranka składować ??????:) super te bodziaki :)
madziulek- musisz poznać swoje ciało i rozpoznawać śluz itd ale mam nadzieje ze to bedzie pierwszy i ostatni cykl :) ze beda II kreseczki za jakis czas ;)

reklama
Wtam weekendowo :)
Sobota to można jeszcze pospać ale ja niestety dziś do pracy:(

Ilonka jeszcze nie składam tylko oglądam:)Myślę że jak wszystko będzie ok to w grudniu zacznę pomału ciuszki kupować a łóżeczko śliczne:) Mi tamto pod kolor mebli pasuje:) bo bejbik będzie na razie z nami w pokoju:)

kazde smety mozna tu wywalic :-D
wszystko sie okaze bo martwi mnie to jak narazie mnie nie boli ale tak nie mialam moze cos sie nie ciekawego tez dziac zobaczymy 3 pazdziernika co \z moim jajnikiem a za was wszystkie zaciskam kciuki :-p

DZIENDOBEREK:-) MILEGO WEKENDU DZIEWCZYNKI A ILONKA ZNOWU NAS TRZYMA W NAPIECIU :wściekła/y:CHODZI OCZYWISCIE O TEMPERATURKE;-)

MADZIULEK WITAJ

hej dziewczyny
NIE JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!
szkoda gadać !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co zrobić, teraz z tą tempką
nie spałam do 2, zasnęłam przed 3, zimno mi było całą noc, wstałam o 7 zmierzyłam tempkę i było 36,37 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale jak zobaczyłam wynik sie poryczałam, alee potem uswiadomiłam sobie ze za krótko mi ją zmierzyło bo może z 5s a zawsze dłużej mnięj wiecej z 30s na bank , polezałam godzinkę i znów zmierzyłam i było 36,82 ale zrobiłam korekte wiec wyszło 36,72 ,no ale ten wynik raczej jest bez sensu wiec zapisuje 36,37 - zaburzoną !!! Tak więc jutro nie testuje bo bedzie @ !!!!!!!!!!
Jestem załamana !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
ilonko kochana nie placz wiesz przeciez ze dopuki nie ma @ to jeszcze jest nadzieja:-) ja temp nie mierze w tym cyklu i o niebo jestem spokojniejsza nie zalamuj sie jestem z toba

Jutro przyjdzie @ bo czuje to juz !!!!!!!!!
jest mi tak bardzo źle......miałam sie przeciez nie załamać.......ale to juz koniec z mierzeniem ... tzn tylko do owulki bede mierzyć aby wiedziec kiedy była owulka i na tym koniec, niech sie dzieje co chce !!!!!!!!!!!
:-:)-:)-:)-:)-(

ilona nie zalamuj sie bedzie dobrze ja podchodze tak chciala bym teraz ale jak nie bedzie to sie nic nie stanie kiedys bedzie ja znam tyle przypadkow z moich znajomych ze nic mnie nie zdziwi kolega z zona 5 lat sie starali kolezanka z mezme 3 lata i nie bylo nadzieji sasiadka 4 razy plod obumarl ale wkoncu jest wiele wiele innych znam wiec kochana uszka do gory jesli jie bedzie to bedzie pozniej trzymam za ciebie mocno kciuki i nie placz prosz\e cie ja wiem co to znaczy mialam tak co miesiac teraz nie zamierzam plakac mam coreczke jesli juz nie bede miala mam chociaz ja :-)

Witam weekendowo! Ja niestety jeszcze dziś pracuję.

Ilona głowa do góry. Jak nie ten to następny cykl jest nasz. U mnie też samopoczucie na @ więc będziemy razem w przyszłym miesiącu znowu działać ;-)

A poza tym póki nie ma @ jest nadzieja. I tego się trzymajmy.

reklama
sylwiu masz racje ja sama mam za co dziekowac bogu mam cudownych zdrowych synow a ze marzy mi sie coreczka no coz ludzie rozne maja marzenia jednym sie spelniaja innym nie ja wogole marze zeby zajsc w ciaze bo mlodosc mam juz za soba a jak sie uda i bedzie coreczka to cudownie jak bedzie zdrowy synek to tez bedzie cudownie potem to juz bede czekala na wnuczki :-)

ilonko
glowa do gory przeciez dopiero zaczeliscie staranka jestes tu podpora wielu dziewczyn moja tez;-)wiec zadnych dolin prosze bedzie ok

Do góry