reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam kochane po weekendzie:)

Co dobre szybko się kończy czyli weekendzik;)

Aguś przykro z powodu@ ale co się odwlecze to nie uciecze:)

Lilian
a może 13dc przed wyjazdem i tam gdzie jedziesz nie będziesz już "sama"

Katrina
&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę. Napisz później co i jak..

Zagubiona ja tez się dziwnie czuję, ale pewnie już tak będzie:) nie ma co narzekać trzeba się
cieszyć:)

Pyscek jaka ty zdolna jesteś:)

Ja idę jutro do lekarza na 19,40 juz nie mogę się doczekac:)

reklama
witajcie :-)
katrino violu trzymam kciuki za wizyte u lekarza no licze na relacje
a jak tam ? Beda jakies nowe fasolki?
ILONKO CZEKAMY NA WIESCI? AGNES CHYBA TEZ MIALA TESTOWC?CZEKAMY

Ostatnia edycja:
violu wszystkiego dobrego dla corki :-)no i dla mamy takze:-)ja mialam dwojke 15l i 12l jak urodzil sie kubus roznica wieku ogromna ale chlopaki maja fajny kontakt ze soba maluchy sie ciesze ze maja takich duzych braci a ci duzi tez sie ciesza jak wpadna na chwile;-)

Witam
Aga- kurcze przykro mi strasznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale na poważnie sie rozkręciła ta małpa??? bo na wykresie tego nie masz więc pytam:p
Viola- ucałuj córę, wszystkiego najlepszego dla NIEJ !!!!!!!!!!!!:-D zazdroszczę wizyty !!!!! zobaczysz piękny pęcherzyk i może juz kropeczkę !!!!!!!!
lilian- zanim wyjedziecie nie żałujcie sobie hihi, moze akurat owulka wypadnie wcześniej a robaczki będą sobie juz czekaj w gotowości na jajo !!!!!!!!!!!!!
Siemie lniane tez pomaga na śluz!!!!!!!!!!
zagubiona- hormonki buzują pewnie !!!!!!!!!!!!!!!ile Ja bym dała za nie :p
Pyscek- widzę ze sie nieźle wynudziłaś na zajęciach w weekend
losiczka witaj kochana :*********

U mnie tempka CIUT niżej ale zaburzona bo wstwałam w nocy,ciągle sie budziłam, do jasia wstawał wiec nie ma co patrzeć na nią , zresztą jak przez ostatnie 3dni!!!!!! ale brzuch boli na @ od wczoraj wiec dziś juz bedzie, bo termin na dziś jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc czekam w gotowości juz z chusteczkami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boże jaki ja miałam cudny sen !! Mąż po 5 pojechał juz stolicy, nie mogłam w ogóle zasnąć a jak zasnęłam to śniło mi sie ze urodziłam CÓRECZKĘ, BOże jaki to był realny sen, widziałam ją w całości jak sie uśmiecha do mnie, jak grzecznie śp, była taka piękna i spokojna a jaka PIĘKNA- no i sie do mnie uśmiechała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś tylko tym sen bede żyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może to jakiś znak !!!!!! ze juz niedługo będe miec taką córunię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie dziewczynki moje!
Wczoraj jak sie polozylam spac o 14 to wstalam ledwo o 18, natomiast kolejna noc juz nie spie wszystko slysze krece sie i w ogole ehhh, poza tym boli mnie brzuch jakbym brzuszki robila ( zreszta przydaloby sie zgubic pare kg hihi) i kurde te wstretne gazy mam (sorki za szczegoly) masakra z tym. Jeszcze mam tydzien do testowania o ile wczesniej glupia @ nie pojawi sie.
ilonka mam nadzieje ze sen sie spelni jak najszybciej :) tego Ci zycze Kochana :-)
Ktoras miala dzis jeszcze testowac a newsow nie ma :-( hihi
Milego dnia. ladnie dzis na dworze:-)

dzięki dziewczynki za słowa otuchy!!!tak jak mówiłam rozczarowania nie było bo było juz przy tesciku tak wiec limit beku sie wykończył na ten cykl;-)ale ogólnie dobrze jest teraz w tym cyklu nie biore juz clo,,,,zobacze jak moje pecherzyki radza sobie same...tak wiec w połowi cyklu ide na monitoring...tylko zastanawiam sie w który dzień do niego isc... bo przyjmuje tak ze albo bede w 12dc albo 14...i nie wiem moze w 12 zeby te pecholki były jeszcze...
ilonka no to &&&&& zeby nie przylazła ta @ jedna!!!a wiesz ze sny sie zazwyczaj spełniają???tak wiec nie wypatruj tak tego @
agnes ty chyba miałaś testowac dzis no nie????wiec pochwal nam sie tutaj mam nadzieje radosną nowiną!!
bobofrutek kochana badz cierpliwa bo ciekawość nie popłaca wiem po sobie jak tak wczas zrobiłam test to później myślałam ze a moze jeszcze nie wyszło....i jeszcze wieksze myślenie!!
losiczka no to ja licze na ciebie jak cisie uda to i mnie mam nadzieje tez;-)
viola katrina odpoczywajcie kobitki i raportujcie nam tutaj jak tam fasolki sie rozwijaja;-)

agnieszka moze lepiej własnie w 12 dniu isc na monitoring :) !! :)
brzuch boli baaaaaardzo, chodzę co pól godziny do kibelka i sprawdzam bo ciągle czuje ze juz jest, wiec to kwestia paru godzinke az sie pojawi, porażka znów!! ale życ trzeba!!!
co do snu nie liczę ze sie spełni ale jak pomysle o nim to az mi sie japa cieszy taki to był realny sen !!!!!!!!!!!!!! pamiętam ze byłam w ciązy a zaraz juz miałam koło łóżka szpitalnego dzieciątko, które tak slodko spało i sie usmiachało !!!! Do tej pory widzę twarz tej malutkiej dziewczynki !!!!!!!!!!!!!!!

Agnieszka - trzymam kciuki za nowy cykl , bedziemy miec tym razem jeden dzien różnicy w cyklu !!!!!!!!

reklama
tak tak ilona albo 9 miesięcy różnicy:-D

taaaaaaaaaaa........ tak szybko to nie nastąpi !!!!!!!!!!!!!!!!!! napewno nie w moim przypadku

Ja tak sobie myśle to ze jak chce nam sie udać to mój musi miec wolne jak mam te dni, bo wszystkie udane próby były własnie jak ON był w domu !!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz sie to nie zapowiada wiec długo sobie poczekam az moze oulka wypadnie mi na weekend centralnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!przytłaczające jest to bardzo juz

Do góry