reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

czesc dziewczynki
viola Wszystkiego najlepszego dla corci
Ilonko cudowny sen wierze ze juz niedlugio sie spelni trzymam za was &&. przesylam ci jaki kolorek mam niestety na zdjeciu jest ciemniejszy niz na zywo ja.jpg
bobofrutek mi sie wydaje ze dycko sie nakrecasz, chodz mimo wszystko mam nadzieje ze bedzie fasolinka
agnieszka trzymam &&&&&&& za twoje pecherzyki

U mnie jakos leci na dniach bede dzwonic do lekarza umowic sie na wizyte w przyszlym tyg. w piatek moj synek mialby 1-wsze urodzinki :-(. Ciezkie dni przede mna .
co do mojego samopoczucia dzis jest troche lepiej, chodz nadal mam problemy ze spaniem przez co troche drazliwa jestem :-p.

reklama
zagubiona moze sie nakrecam moze i nie ale poki @ nie ma to nadzieja jest. Jak sie bardzo pragnie dziecka to szuka sie wszedzie objawow. Sama chcialas miec fasolke wiec wiesz jak to jest :-)

kochana nie mysl tylko ze cie neguje czy cos w tym stylu bron Boze :* wiem jak to jest czekac do testu z mysla czy sie udalo czy nie. ale wiesz trzeba zachowac zimna krew, lepiej byc zaskoczona II kreskami niz rozczarowana ze ich nie ma :D. Wiesz o co chodzi.

Wiem Kochana wiem co masz na mysli :-) Ja jesli zobacze 1 kreske nie bede zaskoczona wiadomo bedzie mi smutno ale jakos to przezyje. U mnie sa problemy zdrowotne i roznie to z zajsciem w ciaze moze u mnie wygladac. Mam nadzieje ze sie uda szybko i ze zobacze za tydzien zamiast @ dwie kreseczki :-)

zagubiona ale ładny masz ten kolorek!!a na jaki chcesz zmienic???ja mam zupełnie blond ale chce moj naturalny ciemny blond sobie zrobic bo juz nie moge na te włosiska patrzec... a przykro mi z powodu twojego synka to taka wielka strata...a co sie stało jesli mozna wiedziec ze odszedł?
bobofrutek kazda z nas w podswiadomosci myśli za kazdym razem ze sie udało ale jak potem przychodzi @ to jest wielkie rozczarowanie i złość na siebie ze sie dopatrywaało wszelkich istniejących oznak ciążowych...ale tak to jest jak człowiek bardzo chce dzidziusia;-(

agnieszko- dostalam stan zapalny macicy przez co maly urodzil sie okolo 26 tc zyl 40 dni ale niestety jego nerwki nie wytrzymaly i odszedl
a co do koloru to mialam dosc czarnego i chcialam jakis braz lub wrocic do naturalnego ciemnego bladu

hej :)

witam poniedziałkowo :) ale się rozpisałyście w weekend... nie nadążam czytać.
cóż mogę Wam napisać... :/ ciężko ubrać w słowa, co przeżywa kobieta , której dziecko umiera...
ciężko opisać uczucia kobiety, która NICZEGO BARDZIEJ NIE PRAGNIE, niż DZIECKA ....
jestem z Wami i mam nadzieje, że już niedługo... wszystkie pochwalimy się dwom kreskami...
obecnie mam 25 dc - brzuch boli jak na @.... ja nie mierzę temp., więc czekam po prostu do niedzieli na test .... choć moje cykle są 25-31 - to wolę założyć, że ten był dłuższy i czekać do 31.... jejku ma nadzieje, że wytrzymam....
Na co dzień staram się nie myśleć...

POZDRAWIAM WAS :*

witam,
Dziewczyny ratujcie ... mąż mi dziś przyniósł dwie reklamówki opieniek (opieńków) co mogę z nich zrobić ?? jak do słoika to czym zalać ?? proszę o pomoc.. u mnie zawsze to babcia się w to bawiła :-(

reklama
pyscek jak opieńki to tylko marynowane!!!!pychotka a no i ja zawsze same czapeczki marynuje a korzeń smarze albo jak nie ma co zrobić to wyrzucam... a przepis na marynate ci podac??
zagubiona kurcze to przykre strasznie...ale teraz najwazniejszy spokoj i żeby ciąża bez problemów przebiegła

Ostatnia edycja:
Do góry