reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Zagubiona - ja na pewno sie nie obrażę, bo zdaje sobie sprawę jak to bardzo boli gdy dziecko sie rodzi a potem umiera, przezyłam tragedie bo dla mnie to była i jest tragedia strata dziecka a raczej płodu w 9 tyg. ale to co mnie sie przydażyło to NIC w porównaniu z tym co przezyłaś i nadal bedziesz przezywać- juz zawsze !!!!!!!!!!!!!!
I to ze masz teraz malutkie serduszko pod swoim sercem nie pomaga na tym etapie ukoić bólu - wiem to !!!! Ale bądź silna dla tego dziecka, Alanek czuwa nad Wami , jest szczęśliwy tam gdzie jest, nie cierpi , jest MU dobrze, i tak trzeba myśleć!!!!!!!!!!!
Jestem z Tobą, a dla Alanka zapalam światełko
[*]

bietka- nie bede Cię pocieszać , bo wiem ze to i tak nic nie da,i chyba nawet nie tego chcesz-bo potrzebujesz zrozumienia- ja doskonale to rozumiem !! bo jakbym Ja pomyslała ze bedzie cykl zmarnowany to tez bym ryczała jak głupia, ale co kochana można na to poradzić??????? jakby sie coś dało zrobić to pewnie byś zrobiła czy TY czy Twój mąż !!!! tulę Cię mocno, ale może jednak szansa jaka będzie, plemniczki zyją nawet i 5 dni ( wczoraj czytałam ze w bardzo dobrym śluzie) wiec kto wie..... może akurat to wystarczy !!!!!! no ale to zalezy w którym dniu cyklu jedzie a kiedy Ty masz owulkę!!! ale i tak kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

ziombelek - mysle ze Twój lekarz bedzie najlepiej wiedzieć jakie są Tobie potrzebne badania, jak uważasz ze jest niekompetentny to moze warto pomyslec nad zmianą lekarza i juz .....!!
wpadasz w sumie raz na jakiś czas i cięzko coś CI doradzić jak nie piszesz wiecej !!!!!!!!

Ja juz mam wolne :) zakupy spacer obiad zaliczone :) mały spi a ja mam czas na kawkę, a potem znów na spacer na sklepy bo mały butów nie ma, za małe są juz wszystkie wiec trzeba coś kupić , a taka ładna pogoda to grzech siedziec w domciu i gnić :D

reklama
Witajcie moje dziewuszki!
Dzis mam nie za bardzo humor bo jak wczoraj chcialam przymiezyc spodnie ktorych nie nosilam miesiac okazalo sie ze sa meeega za ciasne a dopiecie ich graniczy z cudem :-( Ja nie wiem dlaczego tak tyje no mowie Wam maskra z kazdym dniem jestem coraz wieksza. wiec od dzis bobofrutek ma scisla diete. wlasnie zajadam sie moim pierwszym posilkiem dzis salatka :-)
No i najwazniejsze moje kochane: boli brzuch wiec @ przyjedzie chyba no ale mierzylam dzis rano przed wstaniem i bylo 36.9 wiec o jeden wiecej jak wczoraj no a teraz jest standardowo 37.3, z racji tego ze robilam dzis wyniki zrobilam tez bete ( wiem glupia jesem no ale chcialam miec 100% pewnosci ze fasolinki nie ma ). jak bede znala wyniki to dam znac ale nie nastawiam sie na ciaze.
bietka nie martw sie Kochana ja przyszly cykl tez mam stracony bo tez w te dni nie bedzie mozliwosci przytulanka bo wyjezdzam ale pozniej bedziemy nadrabiac
Viola nie patrz na szefowa tylko na swoje zdrowie bo ono jest teraz najwazniejsze a Twoje nerwy w pracy napewno za dobrze na dzidzie nie wplyna
Buziakiiiiiiii :-)

Dziekuje Ilonko, a teraz koniec smutow Alanek na pewno by tego nie chcial i zaloze sie ze sam przyslal braciszka/siostrzyczke by mnie pocieszyc chociaz troszke

Dziekuje Ilonko, a teraz koniec smutow Alanek na pewno by tego nie chcial i zaloze sie ze sam przyslal braciszka/siostrzyczke by mnie pocieszyc chociaz troszke

Dokładnie, Ja tak samo kochanie myślę, ale pamiętaj ze możesz zawsze napisać co czujesz, nie wolno tego dusić w sobie, więc jak bedziesz miec gorsze dni to wal śmiało do mnie nawet na priv !!!!!!!!!!!
Alanek macha do Was łapkami z góry i sie uśmiecha - jestem tego pewna, a to dzieciąteczko co nosisz w brzuszku to dar nie tylko od Boga ale i od Alanka !!!!!!!!!
Główka do góry skarbuś, ale jesli chcesz to płacz ile sie da- to pomaga !!!!!!!!!!

Bobo- a jednak beta ????? to trzymam kciuki &&&&&&&&&, dzis wynik ??????????? czy w poniedziałek juz ????

wlasnie sprawdzilam wyniki i bety jeszcze nie ma bedzie pozniej ale sa te ogolne krwi ktore nie sa dobre bo cos tam za wysokie cos za niskie i du..a ehhh a wynik bety bedzie dzis, jak tylko bede cos wiedziec to dam znac.
zlozylyscie zyczenia chlopom? dzis ich dzien!! ja poki co mojemu jeszcze nie ale jak wroci z montazu to mu zloze i jak okaze sie ze jest fasolinka to bedzie mial ladny prezent na dzien chlopa hihi no ale poki co cierpliwie czekam:)

Bobofrutek widze,ze w goracej wodzie jestes kapana :-Dtrzymam kciuki &&&&&&&!!;-)
ja jeszcze chwile i uciekam po smyki do szkoly,a po obiadku pewnie gdzies pojdziemy,poki pogoda ladna to trzeba korzystac..:tak:

no wiec tak dziewczynki moja beta to 4.2 ale kurde zawsze jak mialam robiona i nie bylam w ciazy to mialam 1 - 1.2 a teraz taka wysoka. jedni pisza ze tak moze byc we wczesnej ciazy inni ze nie i sama juz nie wiem, zawsze przy wyniku bylo < albo > a u mnie nie ma nic wiec nie wiem nic. no coz poczekam jeszcze bo na necie sprawdzalam wyniki wiec moze jescze te < > dosla. czytalam na necie ze laski mialy 2.cos i byly w ciazy i badz tu czlowieku madry :-) a moze ma to znaczenie ze jeszcze kilka dni do @?Podobno przed @ zawsze wychodzi inaczej a po terminie @ wychodzi juz na 100%?

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie na wynikach ciaza zaczyna sie od 5, ale moze masz bardzo bardzo wczesna wiec jak nie dostaniesz @ w poniedzialek powtorz bete ;]

Do góry