reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziweczyny ja juz nie wiem nic :-( po co to robilam. zawsze mialam ten znaczek < lub > przy wyniku a teraz nie ma a robilam wynik tam gdzie zawsze. wiec moze to ciaza ze nie ma tego znaczka? ehh niepotrzenie robilam bo teraz bede myslec hehe

reklama
hej dziewczyny! rozpisałyście się trochę a ja w pracy dzisiaj nie mam czasu was nadgonic z czytaniem.

bobofrutek ty to w gorącej wodzie jsteś kąpana. poczekaj spokojnie do poniedziałku. chociaż wiem że łatwo się mówi. trzymam &&&&&&& aby jednak @ nie przylazła

bobofrutek- może to wczesna ciąża, dopiero sie zarodek zagnieżdził i zaczęło dopiero dzis rosnąć stężenie hcg , ale chyba do 5 wynik to negatywny, ale 4,2 to juz bliżej 5 niż dalej :) no ale jak mówię moze teraz dopiero sie zarodek zagniezdził i juz wytwarza sie hormon, musisz teraz czekać niestety do poniedziałku ,chyba ze w niedziele zrobisz juz test ale ten z czułością 10 bo taki chyba masz prawda /??
Z reguły poziom HCG podwaja się co 2- 3 dni.wiec lepiej zrób w poniedziałek test !!!!!!!!!!!!!! oby to była fasolka :D kciuki &&&&&&&&&&&&

Wróciłam z zakupów :) no nie kupiłam butów ale za to kupiłam mu piżamkę , miśka pieska bo jak zobaczył to nie chciał ze sklepu wyjść a On bardzo lubi koty i psy hehe:) ,sobie spodnie dresowe zeby po domu śmigać bo juz zimno w krótkich , no i mężowi koszulę - fajna brązowa elegancka :) mam nadzieje ze bedzie zadowolony :)

ilonka no wlasnie sama nie wiem co mam myslec. Czytam wlasnie na necie i laski przy mniejszej becie jak ja byly w ciazy. zastanawia mnie brak tych znaczkow < i > wy przy wyniku bety tez ich nie mialyscie? poza tym nie wiem czy nie za wczesnie ta beta? chyba w terminie @ sie powinno robic co:? ja jestem przed terminem @.

bobo 1-2 dni przed terminem @ tez sie robi, ale własnie aby uniknąć takich sytuacji najlepiej zrobic w dzien @ , bo jak wiadomo nie wiemy kiedy zarodek sie zagniezdza , ma na to nawet 12 dni, przeważnie 4-6 , jak sie wczesniej zagniezdzi to ta beta wychodzi juz 2 dni przed @ a jak pare dni później to nie wyjdzie taka jak powinna czyli jednoznaczna !!!!!!!
no nic CI nie pozostaje jak czekać do poniedziałku, ale ja bym ześwirowała nie wiedząc tak naprawdę na czym sie stoi !!nie znoszę takich sytuacji !!!!!!!!!

dziewczyny ja sie powiesze buuu. brzuch boli jak na @ skurcze jakies do tego krzyze mnie bolaly i sikam czesto i jeszcze ta beta nie wiadomo co oznacza. gdzies wyczytalam ze jesli owulka byla pozniej to beta moze byc nizsza. ehh no coz musze uzbroic sie w cierpliwosc i czekac do poniedzialku

OJ ALE NAPLODZILYSCIE DZIEWCZYNKI CZYTANKA JA NIE MIALAM NETA COS TAM GRZEBALI TERAZ JEST JUZ OK
ZAGUBIONA CALY CZAS MYSLE O TOBIE O TYM CO DZISIAJ PRZECHODZISZ BRAK MI SLOW BO NIE WIEM CO POWIEDZIEC ZEBY CHOC PRZEZ CHWILKE CI BYLO LEPIEJ ALE POWIEM JEDNO WSZYSTKO W ZYCIU MA SWOJ CEL MASZ JEDNEGO ANIOLKA W NIEBIE A ZA 8 MIESIECY BEDZIESZ MIALA DZIDZIUNIE I TEGO SIE TRZYMAJ KOCHANA BEDZIE OK:-)

BOBOFRUTEK TY MI TU KOCHANA NIE WYMYSLAJ MIALAS DZIELNIE CZEKAC DO PONIEDZIALKU OJ OJ :sorry2: ALE I TAK TRZYMAM KCIUKASY BY BYLA FASOLKA:-)

wiecie co chyba bedzie dziewczyna bo wygladam strasznie jaka taka szara bura i wysapana krostami. :szok: W pierwszej ciazy mialam cere jak lalka gladka jak pupcia niemowlaka

oki moj ostatni post juz bo ja nadal szukam co i jak z ta moja beta i znalazlam ze od 5-50 3 tydz ciazy a od 4-ilus tam 4 tydz ciazy ejjj no serio tak znalazlam. i ja juz nie wiem szczegolnie ze u mnie w wyniku nie ma tych znaczkow "< > " a zawsz byly. i jak nie bylam w ciazy a mialam robioba bete to zawsze mialam >1.2 .
ok bobo juz zamilnie bo zwariuje heeh
Prosze o wybaczenie!!

Ostatnia edycja:
reklama
bobo a nie morzesz zadzwonic do teGo labolatorium i zapytac dlaczego nie dali znakow < >

ZAGUBIONA JA WIEM ZE ZDROWKO DZIDZI NAJWAZNIESZE ALE CO BYS CHCIALA?CHLOPCA CZY DZIEWCZYNKE? JAK GLUPIE PYTANIE TO NIE ODPOWIADAJ

Ostatnia edycja:
Do góry