reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

szczerze to chlopca, ja bardzo dlugo bylam jedynaczka i marzylam o starszym bracie ktory by mnie bronil. Wiec od zawsze pragne miec najpierw synka i pozniej core. Za pierwszym razem sie udalo wycelowac wiec mam nadzieje ze teraz tez sie udalo ;].

A co wiecej jak bylam z Alanem w ciazy to babcia wywrozyla mi ze bede miec 2 synow i trzecia dopiero cora bedzie wiec mam nadzieje ze sie to spelni

reklama
losiczka u mnie sa takie normy napisane
kobiety nie bedace w ciazy <5
1-10 tydz 201.64>225000.00
a inna interpretacje znalazlam i jest

tydzień od ostatniej miesiączki mlU/ml
3 / 5 - 50
4 / 4 - 426
5 / 19 - 7,340
6 / 1,080 - 56,500
7-8 / 7,650 - 229,000
8-12 / 25,700 - 288,000
13 -16 / 13,300 - 254,000
DLACZEGO CZWARY TYDZIEN JEST OD 4? ja juz nie wiem nic

hej :

bobofrutek
... Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość. Przy takim wyniku bety ciężko coś powiedzieć... trzymam kciuki... :* uda się zobaczysz !!!!
W niedzielę pomodlę się za nas wszystkie :*
ujrzymy kiedyś piękną betę - przyrastającą książkowo oraz II kreseczki ...

zzagubiona ja też marzę o synku... ale tak naprawdę ważne by było zdrowe...

raz nawet śniło mi się że mamy bliźniaki - ale super !!!!

pozdrawiam weekendowo

Ja mam takie wyniki 3 tydz od 5-50 4tydz tez od 5-426 poczekaj do poniedzialku i powtorz bete

zagubiona a mi wrozka powiedziala ze nigdy nie bede miala corki bo sa kobiety ktore nie rodza corek :-( a mialam juz wtedy 2 chlopakow ja w to nie wierze ale lek jest

bobo- nie szperaj juz bo i tak nie znajdziesz odpowiedzi na Twój wynik bety !!!!!! Szkoda ze zrobiłaś bo teraz bedziesz ciągle myslec co to znaczy, ale przeciez Ja Ci piszę ciągle ze zagniezdzenie trwa nawet do 12 dni ( a faza lutealna trwa ok 14 dni) wiec może teraz sie zagniezdziło i zaczęła sie produkcja hormonu dlatego masz taki niski wynik ale do 5 to nie jest jednoznaczne z ciążą, jakbys miała 6 to juz można mówić o ciąży a na razie to na dwoje babka wróżyła !!!!- taka prawda !!!!!!!!!!!!!
tak więc jesli jest 4 tydzien to beta moze byc 4 bo np zagniezdzenie nastąpiło po 12 dniach od owulacji , czyli 2 dni przed @, i dlatego tez moze byc wynik 4 w 4 tygodniu !!!
nie wiem czy dobrze mnie zrozumiesz co chciałam przez to napisać

zagubiona kazda ciąza inna, wiec moze tam rośnie jednak chłopczyk, ale nie wazne co , wazne aby było, aby było zdrowe prawda ????:tak:

Ostatnia edycja:
no wazne zeby sie nie spieszylo na swiat i siedzialo nawet do 42 tc :D
losiczka jak chcesz to moge pogadac z babcia to sprawdzi czy cora ci pisana tylko bym potrzebowala twoje i twojego m zdjecie :D

no wazne zeby sie nie spieszylo na swiat i siedzialo nawet do 42 tc :D
losiczka jak chcesz to moge pogadac z babcia to sprawdzi czy cora ci pisana tylko bym potrzebowala twoje i twojego m zdjecie :D

oj nie aby tylko nie do 42 tygodnia,najlepiej o czasie, !!!!!!!!! :-p

Mojemu szwagrowi urodził sie synek po terminie dosłownie tydzien po.... i o mały włos a by sie to zakonczyło źle, po prostu trzymali ją i trzymali, az w koncu odeszły jej zielone wody i dopiero wtedy sie buraki obudziły i biegiem robili cesarkę i od razu dziecku i matce antybiotyk dali, !!!!!!wiec ja nie lubie jak lekarze tak zwlekają z porodem .wryyyyy..... przeciez to takie niebezpieczne dla dziecka, i matki !!!!!!!!!!!! ehhhhh

ZAGUBIONA JAK BYLAM W CIAZY Z NAJMLODSZYM ZANIM POZNALAM PLEC MOJA SIOSTRA DO MNIE DZWONI I PYTA JAK TAM JEJ SIOSTRZENICA:szok:JA PYTAM SKAD ONA WIE JAK JA NIE WIEM JAKA PLEC A ONA NA TO ZE ZACZNE OD TEGO ZE MOJA SIOSTRA WSZYSTKIE SWOJE WAZNE ZDARZENIA ZYCIOWE OMAWIA ZE SWOJA BIOENERGOTERAPEUTKA CZY JAK TAM JEJ JEST KLADZIE KARTY ITP I MOWI ZE DALA JEJ MOJE ZDJECIE I JAK BYK WYCHODZI WKONCU CORKA:-) CORA NA 100% JA WIERZE W TAKIE RZECZY ALE PRZY JEDNEJ POMYLCE NIE NASTAWIALAM SIE NA TE CORE I JAK URODZILAM SZYMONKA PIERWSZE PISZE DO SIORY ZE TA JEJ BIOENERGO NIECH ZAKOPIE TE SWOJE KARTY ITP A ONA MI NA TO ZE SZYMUS MA DUSZE WRAZLIWOSC DZIEWCZYNKI:szok: I BADZ TU MADRA I PISZ WIERSZE:rofl2: ALE JA PRAGNE Z CALEGO SERCA TEJ MOJEJ CORECZKI ALE JAK BEDZIE SYNUS TO I TAK BEDZIE CUDOWNIE

reklama
hej dziewczyny. jestem tylko na chwile życzyć wam udanego weekendu bo pewnie dopiero w poniedziałek do was wpadnę. owocnych starań dla starczek, &&&&&&&& za bobofrutka, dla zafasolkowanych odpoczynku.

pa pa

Do góry