reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo - przykro mi ...
Pamiętaj, że każde przytulanie w dni płodne może skończyć się zafasolkowaniem, więc próbujcie!!! :) Głowa do góry !!!!
Mnie i ilonie też się nie udało... jesteśmy tu po to by się wspierać.
pozdrawiam :*

reklama
@ cos sie opiernicza. Bylam w wc widzialam jakies palmienie na papierze no to podpaska w ruch a tu czysto nic nie dzieje sie nawet teraz jak sie podcieram to czysto. pewnie juro sie @ rozkreci. Jestem dobrej mysli ze w tym roku uda mi sie zafaslokowac :-) czego wam rowniez zycze kochane

aj dziewczynki musze ogarnoc swoje odzywianie, bo jak tak bede jesc to w polowie ciazy w drzwiach sie nie zmieszcze hehehe. Rozmawialam dzisiaj ze znajoma ktora jest dietetyczka i ulozy mi diete bym za szybko nie tyla i dostarczala bobo wszystkie skladniki odzywcze. Wiem ze moj organizm potrzebuje ok 1700 kalorii tak ze zaczynam ich pilnowac a od drugiego trymestru mam zwiekszyc kalorycznosc o 300-400kal.

bobofrutku przytulam mocno, bedzie dobrze nie mozecie tracic nadziei :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona mowi sie ze w ciazy nie powinno sie jesc za dwoje ale dla dwojga! jedz tak by malenstwu nic nie brakowalo :-)

Moja dieta jest straszna! Chdze zla, wyzywam sie na wszystkich, placze o byle co bo wiadmo ze jak czlowiek glodny to zly! ale musze wytrzymac jednak widze ze sie poddaje powoli. a wy kochane moje zapewne nie muscie tracic kilogramow co?
buziakkkk

Witam serdecznie:)

Bobo
może jeszcze nic straconego ale oczywiście jest możliwość że zajdziesz na początku dni płodnych ja tak wpadłam z córką 15 lat temu tylko właśnie wtedy większe szanse na dziewuszkę;)

Zagubiona
ja bym się nad tym mieszkankiem nie zastanawiała tym bardziej że dzidzia w drodze no wiadomo tylko że remonty są kosztowne:(

Ja coś słabo się czuję niby nic mi nie jest ale zmęczona taka:(

oj bobofrutku ja duzo za duzo ciala mam ;p dlatego musze pilnowac wagi bardzo.

violu ja wyjatkowo nie chodze zmeczona. bardziej rozbita, no i dzisiaj drugi raz w ciagu 3 dni wrocilam. Co do mieszkania to mam rozterke bo w to co mam niedawno kupe kasy wpakowalam a tam nie ma doslownie nic bo niedawno co wybudowali tamten budynek, no i wszysto jest w surowym stanie, wiec troche kasy pojdzie na nie a nie chce zadnych kredytow ani od rodzicow pozyczac, ale za to jest wieksze i blizej do roboty bo szczerze to przez ulice przejsc trzeba

Zagubiona, myślę, że co większe mieszkanie to większe. Ale przede wszystkim odpowiedz sobie na pytanie czy w Twoim stanie dasz sobie radę z remontem. To koszty, stres i może się zdarzyć, że się nie skończy do rozwiązania.
Polecam Ci zrobić zestawienie plusów i minusów, może to pozwoli podjąć decyzję.

witam wieczorkiem,
Bobofrutek ja jak bylam w ciazy z corcia,to na poczatku tez mialam plamienia..myslalam,ze to @..a kilka dni pozniej test pokazal dwie kreseczki..;-)
Zagubiona jak pisala Dzoana ,zrob sobie plusy i minusy..:tak::tak:
Losiczka my juz tak ponad rok probujemy..,fakt byly przerwy..ale jak do tej pory nic..miejmy nadzieje,ze wkoncu sie uda..;-)..wierze w to..;-)
Dzoana witaj !!:-)

Witajcie, zaglądam tu jak goście idą już do spanka, a że sama teraz szybko padam, to niestety na razie za wiele nie popiszę.
U mnie wszystko OK, jutro mam wizytę u położnej, założy mi kartę, pewnie pobierze krew do badania i prawdopodobnie zaproponuje, żebym sie zaszczepiła p/grypie. Muszę się zastanowić czy się na to zdecydować czy sobie odpuścić..

Bobofrutek - u mnie w pierwszym cyklu było tak, że jak dostałam @ (kilka dni po czasie), to pierwszego dnia była dosłownie jedna kropelka w ciagu dnia, drugiego jedna rano, druga wieczorem, za to trzeciego dnia, to jakby mi ktoś kran odkręcił..., ale równie dobrze może to nie być TO. moja babcia (Ś.P.), przy ciąży z ciocią miała coś jakby okres do 6 mies. ciąży i wiem, że nie jest odosobnionym przypadkiem.
Poczekaj jeszcze ciut, a wszystko się wyjaśni. I głowa do góry!!!!

reklama
Witam raniutko:)

Ciężko mi wstawać o 7 najchętniej przespałabym cały dzień.
Dziś wybieramy się do kina wieczorem mam tylko nadzieję że nie zasnę heh.

Katrina
moja znajoma też do 6 m-ca miała@ żartowaliśmy że to najkrótsza ciąża świata bo od momentu kiedy się dowiedziała za 3 miesiące miała już córeczkę:)I w zasadzie do 7 m-ca nie było widać i w ogóle miała bardzo mały brzuch:)

Do góry