reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

DZIENDOBRY DZIEWCZYNKI NOCKA NIE PRZESPANA CZUJE SIE JAKBY WALEC MNIE PRZEJECHAL PO WCZORAJSZYCH PRZEZYCIACH POPROSTU KOSZMAR DZIEWCZYNY W CIAZY LEPIEJ NIE CZYTAC DALEJ :szok: SASIAD WCZORAJ WYKUWAL W KOMINIE DZIURE W SUMIE PRZERABIA KOMIN I UCIELO MU KAWALEK PALCA:szok:USLYSZALAM JEGO WRZASK ZBIEGLAM NA DOL PATRZE A ON STOI Z UCIETYM DO POLOWY PALCEM AGA JEGO ZONA W HISTERI NO TO JA SZYBKO RECZNIK PALEC DO WORKA Z LODEM I HEJA DO SZPITALA NA SZCZESCIE NIE DALEKO MAMY SZPITAL CHIRURGI REKI ALE NIE UDALO SIE PRZYSZYC :-(BIEDAKA POZSZYWALI POSCILI DO DOMU CALA NOC WYL Z BOLU:-( A JA DOPIERO WIECZOREM DOSZLAM DO SIEBIE W SUMIE NIE DOKONCA BO JESZCZE MAM WSZYSTKO PRZED OCZAMI PRZEPRASZAM ZE WAM TO PISZE :zawstydzona/y:POWINNAM O JAKIS PRZYJEMNIEJSZYCH SPRAWACH ZACZAC PONIEDZIALEK PRZEPRASZAM

BOBO
ODEZWIJ SIE CO TAM U CIEBIE

CIESZE SIE ZE SZCZESCIARY DOBRZE SIE CZUJECIE

ILONKO CO TAM U CIEBIE???

reklama
Witajcie dziewczynki :-)
@ wczoraj po tym jak widzialam na papierze ja to tyle pozniej nic kompletnie. Dzis rano brzuch i plecy bola ze musialam tabsa wziac a znow @ wyglada jakby sie rozkrecala poki co czerwone mi nie leci a dziwne bo jak zawsze dostalawam okres to od razu ze mnie lecialo czerwono. No coz poczekamy zobaczymy co z tego bedzie. Jak sie do srody nie rozkreci to machne testa bo mam w srode wizyte u mojej pani pulmolog i musze wiedziec co i jak.
rozmawialam z moja kumpela i ona miala takie plamienie jak ja mam teraz w obu ciazach tez w terminie @. Ja juz nie wiem co myslec :-(
Buziaki laseczki moje :-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewuszki
losiczko no to mialas dzien pelen wrazen ;].
Katrina viola- to ja przeciwienswem waszym jestem hehe bo spac nie moge ;p.
bobofrutku to moze bete powtorz to bedziesz miala odpowiedz ;].
ilonko co tam u ciebie?

dzien dobry dziewczyny.
Losiczka woo matko..i tak bylas dzielna,ja to bym chyba zemdlala..,
Bobofrutek a moze jak napisala Zagubiona,zrob bete..
ja tez tak mialam w pierwszej ciazy..niby plamienia,jak na @..ale nie chcialo sie rozkrecic..odczekalam kilka dni,zrobilam test i byly 2kreseczki.,a mialas juz tak wczesniej,czy dopiero teraz tak jest ?..trzymam &&&,aby ta malpa nie przyszla !!
ja mam dzisiaj dzieci w domu,bo maja w szkole wolne,takze przy kompie za duzo nie posiedze,a popoludniu mam z nimi wizyte u dentysty..,bede wpadala do was w wolnej chwili,jak sie do kompa dopcham..;-)

cześć laseczki! musiałam was trochę po weekendzie nadgonić. u mnie póki co nuda. skończyła się @ i teraz czekam aby działać. z moimi długimi cyklami to jeszcze z 10 dni przede mną. ale zaopatrzyłam się w testy owu i będę sprawdzać. jak myślicie kiedy powinnam zacząć testować przy cyklach 31-32 dniowych. Ostatnio owulka była w 19 dniu

Agnes ja juz nie licze dni plodnych..wczesniej jakos tez tego nie robilam,a dwojke dzieci mam..:tak:,w tym miesiacu przyjelam inna taktyke..przytulanki sa co drugi dzien i licze,ze sie uda i bedzie mala fasolina ;-)..a jak nie,to za miesiac powtorka..,przerwy w przytulankach bede tylko na czas @..,bo od tego czytania na necie i liczenia,jeszcze troche i sfiksuje..podchodze teraz na luzie..tak jak to bylo kilka lat temu..skupiam sie na tym,aby seks byl udany..i wierze,ze sie uda..;-)

Cześć słoneczka !!!!!!!!!! :-D
Później Was nadrobię bo mi głowa pęka i nie mam siły na nic
Przyjęcie Jasia sie udało i to na maxa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo zadowolony był !!!!! zwłaszcza z tortu hehe
kurcze tatuś przyniósł mu kotka małego niby super kociak ale zła jestem, bo kot w bloku ?? nie bardzo mi to pasuje, poza tym powiedziałam ze sie zastanowie i kiedys moze bedziemy miec ale nie teraz...... wiec wybrał za mnie i co teraz???????
a poza tym odkąd jest kot Jasiek kicha i smarka - wiec chyba sie GO pozbędziemy, odda sie Go komuś i juz,no trudno !!!!

a tu pare zdjęć z przyjęcia ;)

Jas.jpgjas1.jpgjas2.jpgjas5.jpgjas6.jpg

madlen nigdy tak nie mialam jak mam teraz. osatanio @ mialam co 31 dni regularnie zawsze 3 kazdego miesiaca a tu nic. No i zawsze od razu leciala mi czerwona krew, nigdy nie mialam takich plamien jak mam teraz :-)
ilonka lepiej nie ryzykowac ja maly ma alergie na kot to lepiej sie go pozbyc wiem ze to nie jest ladnie no ale wazne jest zdrowie dziecka, ciesze sie ze przyjecia sie udalo :-) a ile maly konczyl latek?

Ostatnia edycja:
reklama
ILONKO FAKTYCZNIE IMPREZA NA MAXA:-) SYNUS PRZESLODKI NO A TY KOCHANA MOGLAS SIE NAM LEPIEJ POKAZAC NA TYCH ZDJECIACH :-) A TORCIK MNIAM:-p

U NIE CHLOPAKI MIALY MIESIAC KOTKA KUBULA WKLADAL GO DO PRALKI I ZAMYKAL:szok: TEZ MIAL WTEDY 2L POTEM WYDALAM GO TESCIOWI ;-)

BOBO TO ZRUB TEST ALBO NAJLEPIEJ POWTORZ BETE

Do góry