reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ale tu dziś cichutko no ale jutro już poniedziałek i wszystko wróci do normy:)

Madlen niestety tylko mnie budzi (chyba mnie lubi)

Justynka zerknij na mój szczęśliwy wykres też temp stała w miejscu:) trzymam &&&&&&&&&&&&&&

MałaMi
fajnie że dołączyłaś do nas:) powodzenia a apropo mam koleżankę o takiej ksywce małami hehe

Miłej nocki kochaniutkie (owocnej) i do juterka:)

reklama
Ja miałam krótkie cykle 25 dniowe 20 września miałam dostać @ nie dostałam i zrobiłam test pozytywny czyli 25dc . robiłam wcześniej 23dc i druga kreseczka wyszła bardzo bardzo jasna mąż nawet twierdził ,że nic nie widzi.

Witajcie...mam na imię Magda i z chęcią dołączę do Was...przyjmiecie mnie??
my zaczynamy starania się o drugiego bobaska...

gratulacje dla wszystkich już "zaciążonych"

Witajcie,
My jeszcze na wyjeździe - jutro powrót do domu (znowu 7 godz. jazdy samochodem), musimy to jakoś przeżyć.
W środę rano tato i babcia wylatują z powrotem do Pl, to będę mogła częściej zaglądać. Miłego wieczoru ciężarówkom i staraczkom!!!!

witajcie dziewczynki i te zadomowione i nowe staraczki:-)
oj katrino myslalam ze bede dzisiaj pierwsza a tak to jestem druga dzisiaj;-)
wczoraj mnie nie bylo bo nie moglam dopchac sie do kompa ale mezus juz w pracy wiec hulaj dusza komp moj :-)
violu bigosik pycha z grzybkami mniam mniam jadlam go i sie smialam bo mialam straszna ochote na niego i myslalam o bobofrutku ze to byla jej zachcianka ciazowa ha ha
ja testuje za pare dni zobaczymy z jakim skutkiem nie nastawiam sie mam przeczucie ze dupa z tego cyklu i tyle
milego poniedzialku:-)

Witam gorąco w ten zimny poranek:)

Madzienka
powodzenia:) i czuj się u nas jak w domu;)

Losiczka lepiej mieć takie przeczucia i się cieszyć niż być nastawioną na tak i się rozczarować , a imię dla tej wyczekanej córuni już masz?

Pola
a temp mierzysz?

Wiecie ja tej sałatki tyle zrobiłam najadłam się 1 dnia teraz patrzeć na nią nie mogę hihi

A gdzie znowu nasza lilian się podziewa? W ogóle dużo dziewczyn się dołącza a potem znika:( szkoda..

nie wszystkie znikaja,tylko czytaja wnikliwie:)
ja musze napisać,ze cykl raczej stracony. po tygodniu codziennych staranek test owulacyjny pokazał 2 kreseczki, no i znowu przytulanie było, ale z takich codziennych to się obawiam,że nic nie wyjdzie. w przyszłym cyklu całkowicie zaufam testom owulacyjnym,choć w poprzednim cyklu nie wykryły mi owu. może się uda. a celujemy w chłopczyka wiec już jestem pełna nadzieji. teraz jeszcze 11-12 dni do @. i nowa nadzieja. choć i dzisiej mam cień wiary, a nóż.....
pozdrawiam zafasolkowany i staraczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Właśnie znalazłam w necie wózek jaki upatrzyliśmy sobie w sklepie, nie jest jakiejś wielkiej firmy bo nie stać mnie na wózek za 2000 albo więcej, a chcemy nowy taki do 1000 i w sklepie pani nam ten poleciła z kuponem rabatowym zmieścimy się w 1000 zł

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/10563197_jazz_kaps3.html

Jest razem z fotelikiem samochodowym. Kolor albo ten ostatni czarno-czerwony albo ten z brązem jest na żywo ładny który na zdjęciu jest pokazany jako spacerówka.

Co myślicie o tym wózku?

Ostatnia edycja:
Do góry