reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hehehehehehe ilonka wątpisz w nasze przytulanka :) hehehehehehehehe :) no wiesz... :) :-D:-):-D

agnes ja polecam LH test firmy Hydrex - jak już pisałam była promocja w superpharmie - za 15,90 zł - 5 testów ( 1 opakowanie) - kupiłam dwa opakowania z rozmachu - ale jak widać jedno wystarczyło :) wychodzą piękne krechy po 2-3 minutach !!!! a przy pozytywie ta druga taka ciemna i gruba , że hohohoho -nie ma szans się pomylić w interpretacji ... pewnie drugie opakowanie wykorzystam w następnym cyklu ... :( jak się znów nie uda ... :(
widziszagnies, ale miałaś jeden dzień test pozytywny - a ja dwa z rzędu ... heh ... no nic... się okaże za dwa tygodnie ...

reklama
bietka-no coś ty, nie wątpie :-D:-D mam nadzieje ze ten drugi zestaw testów Ci sie juz nie przyda :-D no chyba ze w planowaniu drugiego kiedys :-)

ja też ilonka !!!!!! wiesz jak to jest :) teraz czekają mnie dwa tygodnie pełne nadzieii... mam świetny humor - cieszę się, że akurat owu była w weekend ... lub dziś rano ... bo wypoczęci - mieliśmy duuużo czasu :) a potem wiesz @... i deprecha.... no nic .... ważne to myśleć pozytywnie :):):):)
ilonka 6 dni do testowania ??????????????

dzien dobry :-)
zaprowadzilam dzieci do szkoly i z ciepla herbatka zasiadam do was..za oknem szaro,buro i ponuro i taki tez moj nastroj...:-(
Bietka oby ta reszta testow nie byla potrzebna ;-) &&&&
justyna &&&& za 2 kreseczki :tak:
Bobo nie zamartwiaj sie tym,ze nie masz objawow ciazowych,tylko sie ciesz !!!..
ilonka kiedy testujesz ?

ilonka pytam bo ja spadek miałam w piątek, potem w sobotę skok i w sobotę właśnie czułam wieczorem jajnik i takie kłucie i do tego miałam "najładniejsze" BJ więc czy możliwa była owulacja w 20 dc w sobotę?

czesc kochane ale sie naszukalam naszej tabelki hihi, od wczoraj przezywam jakas masakre strasznie boli mnie zoladek, taki dziwny to bol bo nie wazne czy zjem czy nie boli, czuje ucisk a co jakis czas bol promieniuje do kregoslupa nie wiem co robic nie chce panikowac niepotrzebnie, szukalam informacje na necie i dziewczyny pisza ze lekarze mowia ze nie da sie nic na to poradzic trzeba wytrzymac bo to hormony na organy wplywaja, oraz macica zaczyna rosnac uciskajac narzady ehh

................MałaMi....................25..... ........15.10....................4.............
..............losiczka72................39........ .....15.10....................3..............
..........tomek i justyna............24.............17.10........... .........2..............
.............ada6.1984................27.......... ...21.10....................2..............
.................ilona24.................24..... ........25.10.....................3..............
..............Dzoana.a.................29......... ...26.10....................2..............
.............agnes2704...............29.......... ..28.10....................3..............
...............bietka84.................27........ .....01.11....................6..............
..............Karolekk..................30........ .....?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23..............?????.....................2.............

.......Mamusia-Kasia........22.........03.08.2011.......10......1 0.05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........7.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........7.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09 .2011........6.......10.06.12..........

losiczka tule

Kochane dajcie znac ze zmianami dat bo ja dzisiaj jakos nie mam glowy do szukania.I jeszcze raz zapraszam do tabelki te ktore nie sa wpisane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona- kurcze, no to niech to przechodzi szybciutko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a sio, a sio !!!!!!!!!!!!!!!!!
bietka- no to teraz sie zacznie myslenie czy sie udało czy tez nie, ale trzymam kciuki, super ze tak fajnie owulka wypadła !!!!!!!!
madlen- gówa do góry !!!!!!i TY i my bedziemy miec dzieciatko zobaczysz , ale nie wolno sie poddawac !!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny nie wiem kiedy bede testowac, w piatek urodziny męża, chciałabym my dać prezent w formie II kreseczek, ale tak nie bedzie, bo to bedzie dopiero 10dpo wiec test nie wyjdzie jesli nawet coś sie wykluje,a bete...... chyba nie zrobie bo w tym tyg z kasą bede miec krucho prawdopodobnie ale moze.......!!!!!!!!!!!
no i teraz dylemat mierzyć tą tempkę do konca czy juz dać sobie spokój aby sie nie nakrecać !!!!!!! zobaczymy jaki wynik bedzie progesteronu, boje sie tego cholera, bo jak mały to moje nieudane ciązę może własnie były od tego niskiego progesteronu,!!!!!! no ale trzeba myslec pozytywnie , i na zapas sie nie martwić, bede sie martwić potem jak coś!!!!!!!!
agnes- moim zdaniem w sobote była owulka, skoro czułas kłucia jajnika !!!!!!!!!!!!no i ten śluz idealny !!!! wiec jak dla mnie w 20 dniu była owulka !!!!!!!!!!!!!

ilonka jaka ty masz wiedze :szok:,wielki szacun dla ciebie !!,ja to jestem zielona jak zaba :-D
no i trzymam &&&,aby wyniki byly bardzo dobre ;-),a za kilka dni test pokazal 2 piekne kreseczki,najwyzej maz dostanie prezent urodzinowy kilka dni pozniej ;-);-)

reklama
hey dziewczynki!!!
powiedzcie mi kiedy powinnam dostać @ jak w 24 i w 26dc mam brac luteine rano i wieczorem....to kiedy ta @ nadejdzie???
a codo tabeli to ja mam 23 lata @ nie wiem kiedy mam dostac... bo pierwszy raz lutke biore... a cykl staran to hmmm 2 sie staralismy ten teraz nie no bez owulki był i po @ bedzie 3 cykl staran;-)fajna rzecz taka tabelka wiadomo kto kiedy testuje i kto juz zaciazył

Do góry