reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zagubiona- bądź dobrej myśli, my jesteśmy !!!!!!!! powodzenia, daj znać szybciutko jak wrócisz, kciuki zaciśniete !!!!!!!!!&&&&&&&&&&
bietka nie mam pojęcia co mi sie porobiło, ale i tak nic nie zrobię, trzeba czekać i patrzeć jak sie sytuacja rozwinie

reklama
aga- jak robie to przeważnie po miesiącu zdejmuję, bo nie chce mi sie uzupełniać potem :zawstydzona/y::zawstydzona/y: hehe, jak dla mnie akrylowe są o wiele trwalsze , w żelowych często mi odpadały albo sie łamały, a te wszystko przetrwają !!!!

WITAJCIE KOCHANE CZY JA JESZCZE SPIE? JA JUZ ZALICZYLAM RANO RYNEK I GOTUJE ZUPKE OGORKOWA:-p A WIECIE ILE ROBOTY PRZY TAKIEJ ZUPCE
ILONKO PAZURKI SUPER BARDZO MI SIE PODOBAJA A MOJEMU SYNKOWI PODOBA SIE SAMOCHODZIK ;-)
ZAGUBIONA NIE MARTW SIE BEDZIE DOBRZE JA W 5 MIESIACU CIAZY MIALAM ZABIEG USUWANIA TORBIELA GIGANTA 15CM SREDNICY:szok: JA NA ZNIECZULENIU MIEJSCOWYM A DZIEWCZYNA MIALA NA NARKOZE I WSZYSTKO SKONCZYLO SIE OK ALE MUSISZ BARDZO UWAZAC NA SIEBIE I NA DZIECIATKO:-)
WOGOLE WSZYSTKIE SZCZESCIARY DBAJCIE O SIEBIE O WASZE MALENSTWA :-):-):-)
MILEGO DNIA

witam :-)
Losiczka u ciebie dzisiaj ogorkowa,a u mnie jarzynowa :-D
Zagubiona trzymam &&&&,bedzie dobrze ;-)
Ilonka paznokcie sliczne,zdolniacha z ciebie :tak:..no i &&& mocno zaciskam,aby @ nie przyszla
a ja dzisiaj spotakalam rano znajoma i mi powiedziala,ze jest w 3m ciazy..,ze nawet nie wie,kiedy zaszla...,az sie zdolowalam..bo my tu sie mocno staramy i ciagle nic...:-:)-(

dziewczynki ja chyba dzisiaj długo z wami nie pobędę. źle się czuję. zasypiam przed komputerem, do tego zimno mamy w pracy bo nam nie grzeją i w ogóle taka "wypluta" się czuję. Chyba dzisiaj ucieknę szybciej z pracy i do łóżka na drzemkę skoczę.
jeszcze ta pogoda taka dobijająca. dolinę załapałam.
SPAAAAAĆ tylko chce.

dzięki kobietki !!!!!!!!!!
Czy ja mogę juz miec objawy ciążowe ????????:szok:nieeeeeeeee..........!!!!!!!!!!!!
ale poważnie to sie bardzo źle czuję, strasznie mnie mdli, cofa aż mnie jak pomyslę o jedzeniu !!!!!!!!!!! buuuuuuu.... ale i tak sie pewnie okażę ze to coś innego a nie fasolinka moja malusia :-(
u mnie kalafiorowa dzis :-p:-p tzn wczoraj nagotowałam jak głupia wiec na dziś bedzie, wiec nie muszę dziś gotować !!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D
madlen- nim sie obejrzysz a i Ty bedziesz juz w 3 miesiącu :p :tak:
agnes a co to senność ciążowa Cię juz dopadła ????????????:-D

ilonka raczej ten cykl pójdzie na marne więc żadna to senność ciążowa tylko zmęczenie po kiepskiej nocy i dół jesienny. powiem Ci że mnie też odrzuca od jedzenia. zjadłam tylko na śniadanie suchą bułkę z rodzynkami a teraz jak pomyślę że miałabym coś zjeść to mnie odrzuca bardzo. takie przesilenie mnie dopadło i już.
ale u Ciebie to może na fasolkę. oby trzymam &&&&&&&&&&&

reklama
Do góry