reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Marysia zdrowka zycze ;-)
Piateczka wspolczuje tych ciaglych wyjazdow meza..ale takie zycie..no i trzymam &&&&,aby wredna malpa nie przyszla !!!!;-)
Karolina przykro mi :-(...,ale nie trac nadziei ;-),a jak dlugo juz sie staracie o dzieciatko ??
Ilonka ja tez mam dzisiaj lenia..:zawstydzona/y:,ale zaraz chyba wezme sie za jakas robote..tylko ciezko podniesc tylek do gory i odejsc od kompa..:-D
Losiczka kombinuj,kimbinuj..aby byla ta corcia !!!,ale moze to nie bedzie konieczne,bo ona juz sie rozwija..hmm...&&&&

reklama
agnes tutaj jak Cię nie ma kilka godzin to sie okazuje, że masz do nadrobienia kilka stron...:-D

losiczka- dziękuję, ale chyba już nie wierzę, chyba nawet też nie chcę już wierzyć. :(

moglam dzisiaj zrobić sobie badanie na tarczyce i betę jak juz byłam w laboratorium. tarczycę i tak będę musiała zrobić, a betę nie wiadomo :baffled:

cholera jasna! naprawdę czułam, że się udało, że to tym razem- miałam taką nadzieję, a tu kicha

madlen- staramy się z pełnym monitoringiem pierwszy miesiąc, wczęsniej bez monitoringu od maja, więc troszkę już... po raz pierwszy czułam, że się udalo, że musze testy zrobić a tu kicha- taki zawód

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i dupa...:wściekła/y:
fuck, fuck, fuck...
niewielka blado różowa plamka na papierze- dupa, mam wrażenie, że ciąży brak :-:)-:)-(

weź zamknij wc na klucz :d i chodź tylko za potrzebą :) hmm pomyśl o czym :) zrób coś :D
ja wstawiłam 2 pranie, wykapałam moją psinkę, myślę co na obiad :d itd :D musimy zająć czymś myśli :)
a i zgrabiłam liście bo mi się bez posypał :)

Witajcie kobietki :)

Przyłączam się do życzeń dla Bobo ;)

Bitka i Ania trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na wynik :)
Karolinko jeszcze nic straconego więc głowa do góry :)

Losiczko i Ilonko miło Was widzieć !!!!!!!!

A czy mogę trochę o sobie? Chciałam tylko zapytać ciężaróweczki jakie mają/miały objawy w 5 TC? Bo ja nie potrafię wyluzowac...coś złego się ze mną dzieje, że każda moja myśl jest wokół ciąży...złe myśli, nie moge ich odgonić..a to dlatego, ze nie mam zadnych objawów. Ból piersi sobie poszedł, mdłości nie miałam i nie mam, jedyne co to spać nie mogę ale to z nerwów, nawet siusiam mniej...czasem tylko delikatnie zaboli brzych...możecie mi coś doradzić, jakoś pocieszyć..prośze, potrzebuje tego :(:-(

ania-aneczka spokojnie :) ciesz się, że nie masz objawów.
Widziałaś wczoraj fasolkę na właściwym miejscu :) za 2,3 tyg usłyszysz serduszko. Ja też nie mam mdłości. Piersi - raz bolą raz nie. Nie mam mdłości ( wczoraj tylko rano coś źle się poczułam )- czasem lekko brzuch zaboli!!!
Kochana ... jak zaczniesz wymiotować 6-7 tydz. to zatęsknisz za 5 tc bezobjawowym - ale życzę Ci spokojnych 9 m-cy !!!!!! :):):) :-)

aneczka nie kazda kobieta wymiotuje w ciazy,czy ma bol piersi !!!!!!!
ciesz sie,ze ciebie te wszystkie ciazowe dolegliwosci omijaja szerokim lukiem...,ja w drugiej ciazy tez czulam sie o wiele lepiej niz w piewszej i bylo super,bo wymiotowac caly czas,to nic fajnego..a tak mialam za pierwszym razem..
najwazniejsze,ze dzieciatko rozwija sie tam gdzie powinno !!!

aneczka - wszystko jest z całą pewnością OK

ja teraz zaczynam się trochę martwić, że ten mój pierwszy cykl po odstawieniu będzie po prostu długi a ja będę sobie myśleć, że skoro @ nie przychodzi to się udało- no ale z drugiej strony wierzę w to powiedział mój gin i że jakoś to pójdzie

justynko kiedy ja właśnie za każdym razem za potrzebą na siku idę :szok:

dziewczyny właśnie sobie pomyślałam, że może to i dobrze, że zdążę badania wszystkie zrobić, zobaczyć się z ginekologiem (po raz pierwszy z nowym, bo się dwa miesiące temu przeprowadziłam i czas zmienić lekarza- poprzedni mówił, że kwas mam brać i czasu nie tracić) i ustalimy co jak i kiedy. muszę zadbać o to by mój organizm był dobrym miejscem dla rozwijającego się dzieciątka, by niczego mu przez te pierwsze 9 miesięcy nie zabrakło.
może czas pomyśleć o diecie i większym wysiłku fizycznym poza spacerem do samochodu i z powrotem :)
może jakieś leczenie będzie konieczne, bo może nie mam wszystkich hormonów w normie więc lepiej by to wyleczyć przed niż miałoby zagrozić malenstwu.
może czas przestawić się na takie myślenie i własnie w tym kierunku podażam... :)

Dziękuje Wam - kochane jesteście ...od razu jakoś lżej na sercu.

Piąteczko
nie koniecznie cykl musi być długi - mój pierwszy naturalny (nie liczę tego @ z odstawienia ) przyszedł po 31 dniach !!! Może i Tobie tak się uda , że w czas przyjdzie @ :) A może nie przyjdzie choć z tego co mi lekarz mówił to w drugim cyklu (czyli po pierwszym naturalnym okresie ) łatwiej zajść niż od razu w pierwszym po odstawieniu tabsów. Mam nadzieje, ze mnie zrozumiałaś bo zagmatwałam:)

reklama
ania-aneczka kochana tak jak pisza dziewczyny mdłości i inne rzeczy to nie sa stałe objawy ciąży ze kazda takie musi miec...jedna ma druga nie...ja np tylko miałam ciągniecie w brzuchu tak to zero objawów.... tak wiec nie martw sie zrób cos kochana zebys sie zajeła!!!
piąteczka uda sie uda napewno!!!!!!
a ja chciałam dane do tabelki 23 lata 3 cykl staran i @ na 25.11
karolina
dopuki nie ma @ nie trac nadziei!!!!mi sie wydaje ze ci sie udało!!!!

Do góry