reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen dziękuję za troskę ... wszystko opowiem lekarzowi, :-):-):-)
piąteczka - przytulam mocno!!!!! Najważniejsze, że masz przy sobie wspaniałych LUDZI, dzieciaczki - które Cię kochają :-) teraz czuje, że moje problemy to "pikuś" w porównaniu z tym , co spotyka innych.
Dlaczego wszyscy pytają Cię o testowanie, skoro bierzesz tabletki anty ????????

reklama
no witam ponownie!

nadrobiłam wszystkie posty.

piateczka jesteś silna kobieta. mam nadzieję że @ nie przyjdzie. trzymam &&&&&&&&&&&&

karolina zostan z nami. wiem ze atmosfera zrobiła się napieta ale i tak kobietki z wami raźniej. uzależniacie i muszę was czytać

staram się zrozumiec o co chodziło zagubionej ale to nie jest łatwe.
przeciez to że czasem świrujemy nie znaczy że to przysłania nam całe życie.
mamy dom, męża, pracę niektóre dzieci na głowie więc to nie jest tak że tylko myslimy o tym aby @ nie przyszła i była fasolka. mamy tez codzienne obowiązki. a jak czasem usiądziemy przed ekranem komputera to właśnie po to aby się dopytać, podnieść na duchu, cieszyć z II kresek lub smucić że @ przyszła.
tak więc koniec smętnych mysli i napietej atmosfery.

sto procent racji !!!! praca, dom, dzieciaczki ( co poniektóre już mają ) przyjaciele, czasem imprezka, kino, książka... mamy swoje życie... a spotykamy się tuaj właśnie po to, aby pogadać o TYM !!!!
chyba to jest właśnie sens tego forum...

OJ długo Was nadrabiałam i bardzo mi przykro:-(

Nie zgadzam się z Tobą ZAGUBIONA, bo my zanim zaszłyśmy też tak przeżywałyśmy i świrowałyśmy,jeżeli nie pamiętasz to cofnij się do początku i poczytaj jak przeżywałaś np testowanie. I ja np bardzo chciałam dziecka tak bardzo że nic nie liczyło się tak jak staranka i mimo iż można powiedzieć że liczyłam mierzyłam i świrowałam to udało się w drugim cyklu. I teraz (wcale nie musiałam odpuszczać żeby się udało)też świruję bo wszystkim się martwię objawy sa to się martwie czy nie za mocno jak ich nie ma też się martwię i w takich sytuacjach właśnie dziewczyny na forum pomagają.
Udzielam się też na wątku czerwcówek i tam bez przerwy narzekania zmartwienia ale po to WŁAŚNIE JEST FORUM.A jak komuś to nie pasuje to nie musi się udzielać a szkoda bo....................................achhhh

piąteczka powiem Ci że tak myślałam że coś wielkiego musiało się w Twoim życiu wydarzyć po wieku dzieci i że mąż będzie biologicznym ojcem pierwszy raz . Wielki szacunek dla całej Twojej rodziny i rodziny Twojego męża.Całuje:)

Cześć :-)

ja już po pracy i dzisiaj nie było tak źle :sorry2: ... ale tfu tfu bo tydzień dopiero się zaczął :baffled:

Ja to jednak jestem głupia baba...dopiero dwa dni sie staramy a ja juz pół dnia myslalam czy się udało :rofl2:

Za 20 minut robię test owulacyjny a pić mi się chce strasznie :crazy: .... dzisiaj wieczorem robimy przerwę żeby żołnierzyki nabrały mocy sprawczej :-p
Wczoraj zrobilam pierwszy w życiu test owulacyjny i nie miałam w ogóle drugiej kreski :-( Czy ona ciemnieje im bliżej owulacji, czy może jej wcale nie być aż nagle się pojawi zaraz przed owulacją?

Poczytałam wszystko wstecz, ale chyba nie ma już sensu żebym się wypowiadała w tym temacie. Myślę że grunt to mieć dystans do forum i takie rzeczy omijać i się nie denerwować. Zagubiona chyba nie chciała nikogo obrazić tylko zostało to tak odebrane.

Edit:

aha jeszcze jedno mam pytanko. Czy pozycja ma wpływ na zajście w ciąże lub tym bardziej na ewentualną płeć dziecka?
:sorry2:

Ostatnia edycja:
Lorelain jeśli nie było II kreski tzn. że test negatywny
Za niedługo pojawi się bledsza, a im bliżej piku LH będzie ciemniała, Kreska testowa powinna być tak samo mocna jak kreska kontrolna - lub mocniejsza, wtedy dopiero jest test jest pozytywny - czyli za 24-48 powinna wystąpić OWU.

Ilonka coś ostatnio na net narzekała może jej padło:(

losiczka,bietka
ja tam lubie takie fora dla świrusek hihi a jak ktoś nie potrafi być trochę świrniętym to jego sprawa......

reklama
Do góry