reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hejka

lorelain - juz na tym etapie narządy płciowe dziecka są rozwinięte i jeśli tylko dziecko "pozwoli" to lekarz już może określić (w12 tyg. juz są ukształtowane),

Katrina - wiem, że już są ukształtowane, ale na tak wczesnym etapie lekarze rzadko są pewni na 100 % lub wręcz nie chcą powiedzieć.

Ja miałam tak, że moja lekarka prowadząca mówiła że chłopczyk będzie, lekarz do którego chodziłam na usg 3 d (byłam trzy razy) mówił że dziewczynka. Uznałam że 3 d dokładniejsze i nastawiłam się na córeczkę. Kupiłam różowe ubranka i miała być Ninka. Urodził się Mati a ja sprzedawałam ubranka na allegro. Tak więc do określania płci w 12 tygodniu jestem sceptycznie nastawiona ;-)

lorelain - wiem, ja do końca nie wiedziałam czy będe miała córeczkę czy synka - dopiero na porodówce miałam odpowiedź, ale jeśli to chłopczyk i się dobrze rozłoży, to na tym usg genetycznym (ono jest bardziej dokładne) może już być widać

Hej dziewczynki!!

Niestety nie mam dobrych wieści... Robiłam teściora przed chwilą i wysikałam tylko jedną kreskę... Więc chyba pozostaje mi tylko czekać na @ :-:)-:)-(

witajcie kochane

suonko przeciez temp wysoka :-) nie spadla wiec jest ok moze jeszcze zbyt maly poziom hcg za dwa dni zrob znowu i ujrzysz ii piekne kreseczki :-):-):-) nawet cien cienia nie wyszedl???

Witam porannie w niedzielę :-)

Suonko najważniejsze,że @ jeszcze nie przylazła więc jest szansa trzymam &&&&&&. szkoda,że nie masz testu acon. Trzymaj się ;-)

reklama
Do góry