reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziewczyny żyje ale juz jest troszke lepiej, caly czas leze spacery tylko do WC pecherz troche przechodzi choć walka jest okropna mam nadzieje ze mi przejdzie i dzidziusiowi nie zaszkodzi tyle antybiotykow biore, miesnie brzucha mnie troche bola czy ktoras z was tak miala? czy to z lezenia czy z tego ze zaczyna sie rozrastac? a mdlości maskara rano wszytsko mi staje w buzi ja pol malej bulki mietole przez pół godziny w pierwszej ciazy zmiatalam jak odkurzacz wszytsko a teraz z jedzeniem to sie zmuszam
pozdrawiam i trzymam kciuki za testujace;-)

Ostatnia edycja:
reklama
suonko ja też wierzę , że to wina testu. @ nie ma- jest nadzieja

próbuje wstawić enpr ale mi nie wychodzi- ależ ze mnie analfabeta komputerowy

piąteczko na enpr wchodzisz w Moje cykle, tam masz miniaturkę do forum, kopiujesz adres url. Następnie wchodzisz w ustawienia-->edytuj sygnaturę, na białym tle wklejasz adres url i klikasz zapisz sygnaturę :-p

Suonko a jaki mialas test?..ja na temp.nie znam sie :zawstydzona/y: ,ale skoro dziewczyny mowia,ze wysoka a to dobrze,@ nadal nie ma,to nadzieja jest !!! trzymam &&&&&&&&&&& :tak:
Aniu odpoczywaj kochana .a wiadomo juz czy bedizesz musiala lezec tak cala ciaze? i wpolczuje mdlosci ...ale na to nie ma lekarstwa :no:.trzymaj sie dzielnie :-)
a mnie wczoraj maz wygonil z kompa,bo robil porzadek i musial wrzucic bajki i filmy na twardy,bo w lapku juz miejsca brakowalo..wiec nawet sie z wami nie pozegnalam..:sorry:ide po moja kawe,bo ja niedawno wstalam..,jestem jeszcze troche zakrecona :tak:

Suonko nie wiem,o co tutaj chodzi,bo przeciez jak jest termin @,to powinno juz cos byc,no ale moze i tego sie trzymajmy,test jest wadliwy :tak:
a powiedz mi kochana,ty bardziej czujesz sie miesiaczkowo czy ciazowo ??

Sama nie wiem... piersi zaczęły boleć mnie dwa dni przed terminem @ i bolą do teraz. Bóli miesiączkowych jakiś specjalnych nie mam czasem coś mnie zakłuje w macicy albo w jajnikach, więc chyba nie czuje się ani miesiaczkowo ani ciążowo, tak jakoś nijak :);-)

Ja wpadam się tylko przywitać ... na pisanie niestety nie mam czasu bo kierownik nagle zażyczył sobie zrobienie raportu :crazy: ... jeśli w tym miesiącu nie uda mi się zajść w ciążę to od przyszłego miesiąca też pobawię się w wykresy :tak:

reklama
Witam was wszystkie w to niedzielne popołudnie :)

Suonko- poczekaj do jutra i powtórz test. może tamten był wadliwy? trzymam &&&

losiczka- jak to???

piąteczka- zgadza się, mój mąż jest myśliwym- dlatego imiona już mamy wybrane- Hubert lub Jagoda. :)
co do okrucieństwa zabijanie zwierząt- kiedyś miałam podobne zdanie do Waszego, ale mąż mi tylko raz to tłumaczył... :) nie jestem wegetarianką, więc tylko mnie zapytał: mięso jesz? kiedy odpowiedziałam, że tak powiedział, że taka krowa czy świnia jak idzie narzeź jest bardziej świadoma cierpienia które ją za chwilę spotka niż taka sarna, która stoi niczego nieświadoma na polu. i zrozumiałam. nikogo do tego przekonywać nie będę0 każdy swoje zdanie ma- ja dziczyznę uwielbiam. i tyle- dużo bardziej niż wieprzowinę.

no i tyle... :-p

miłej niedzieli.

przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów- spisałam sobie przepis na tort- może kiedyś go zrobię?

za wszystkie testujące i starające się trzymam &&&- brzuchate ściskam i pozdrawiam.

Do góry