reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
agnes cudne te łużeczka
zZagubiona ja miałam to samo z wózkiem dla Nicole zobaczyłam i kupiłam:-D
I mam go do dziś jeśli będzie dziewczynka to wózek już mamy:-)

:-) Silene ja specjalnie kolory bralam spiochow czy wozka tak by i do chlopca i dziewuszki pasowaly. W szczegolnosci o wozek chodzilo bo w koncu to nie tania sprawa

zZagubiona no tak racja:-)
Ale my wózek już po porodzie kupowaliśmy no i wiesz mój M oszalał,że w końcu dziewczynka no i miała piękny różowiuteńki wózio

ja mialam tak że kupilama najpierw ten wózek X-LANDER XA ZESTAW (16 elementów) +CYBEX ATON (1917094100) - Aukcje internetowe Allegro poniewaz miał wady sprzedałam go jak Mati miał ok 8-9 miesięcy i kupiłam ten ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: PLIKO P3 On Track Modular System 2012 - zestaw (4w1) gondola, spacerówka, fotelik, torba , w pewnym momencie zrobił się już za ciężki i skończylismy na tym wózku ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Maclaren 2011 TECHNO XLR + FOLIA, OSŁONKA/ ŚPIWOREK w zestawie ... z dwóch ostanich byłam bardzo zadowolona...x landera nigdy bym nie kupiła

Silene - jaki masz wózek?

ja właśnie też tak myślę jak zagubiona. kolor wózka bardziej uniwersalny aby i dla chłopca i dla dziewczynki pasował. mnie się podoba zielony lub fioletowy.

lorelain a co z x landerem nie tak? bo kiedyś o nim myślałam?

zZagubiona no tak racja:-)
Ale my wózek już po porodzie kupowaliśmy no i wiesz mój M oszalał,że w końcu dziewczynka no i miała piękny różowiuteńki wózio
faceci bardziej szaleja hehe moj jak bylaw w ciazy z alanem nakupywal bluzki synek tatusia, maly gangster itp

agnes ja najpierw czerwony chcialam bo taki na wystawie byl, a gdy facet wywiozl z magazynu pomaranczowy to oszalalam, kolor jest poprostu sliczny i wyrazisty a co lepsze bardzo zadki na miescie w ciagu roku widzialam kilka twisterow ale zadnego pomaraczowego albo czerwone albo niebieskie czasem zielone :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z takich normalnych cenowo to nawet spoko na oko wydaje się ten HIT-BLACK&WHITE , FOTEL ,GONDOLA ,SPACERÓWKA (1922776311) - Aukcje internetowe Allegro ... ale nei patrze nawet juz na wagę bo mam tym razem windę :)

agnese - po pierwsze masakryczne podnoszenie oparcia w wózku, mialam problem podnosic kilku miesieczne dziecko. Oparcie rozkładane tylko do pewnego momentu a nie całkowicie na płasko. No i na koniec to czego nie zmienili nawet w najnowszej kolekcji to baberka dla dziecka jest na wysokosci jego głowy. Cały świat mu przysniała. Jakaś porazka z tym wózkiem. No i jeszcze zaczął po kilku miesiącach użytkowania znosić na prawo. Sprzedałam go w cholere w tej samej cenei w jakiej go kupilam. Kupowalam go na koniec sezonu (Mati mial sie urodzic w lutym) to byl troche po przecenie. Peg perego super jest...oparcie na jedno klikniecie rozkładane bez żadnego wysilku i całkiem na płasko. Latem fajnei mozna odpinac cały tył żeby było duzo powietrza i zostawał daszek robiacy cień. Zimą jak sypei śnieg i pizga jak w kieleckim to buda całkowicie zamykała dziecko w środku. Składany jak parasolka wiec raz dwa i juz mi sie miescił w bagażniku Matiza, a w x landerze musialam odpinac wszystkei kułka za kazdym razem. mamy jeszcze drugei auto duże, no ale nie oszukujmy sie, jak bylam sama z dziekciem w domu to wszedzie smigalam Matiskiem i tam musial mi sie wózek miescic. Peg perego mi został i czeka na drugie dziecko, jest w kolorze czerwono szarym w czerwone kuleczka to uniwersalny. Maclaren jest the best i wart swojej ceny. Mialam pomaranczowo szary. Poniewaz byl po moim siostrzencu to juz na koniec przygody wózkowej Matiego sie popsuły kułka i go wywaliłam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry