reklama
Silene
Fanka BB :)
madlen dziękuję kochana,a mnie jeszcze pobolewa ale jakby mniej plamienia są ale delikatne mam nadzieję,że będzie ok
Silene
i tak mi nie pomoże powie że to normalne i wyśle do domu ale pójdę

Silene
ja w poprzedniej ciąży krwawiłam i to bardzo poszłam do lekarza a on powiedział że w tych tygodniach to normalne u większości kobiet i kazał iśc do domu a jak przyszedł dzień scanu to dowiedzieliśmy się że tam już nic nie ma i że bardzo im przykro
Ale pójdę i zażądam pomocy i koniec a jak nie to od razu do szpitala pojadę

Silene
Spokojnej nocy moje kochane pocieszycielki
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
WITAJCIE DZIEWCZYNKI
SILENE DAJ SZYBCIUTKO ZNAC JAK SIE TY CZUJESZ I CORCIA OCZYWISCIE MAM NADZIEJE ZE JUZ WSZYSTKO DOBRZE
JA ZA CHWILKE JADE NA BASEN WYMOCZYC SIE HE HE
MILEJ NIEDZIELI :-):-):-)
SILENE DAJ SZYBCIUTKO ZNAC JAK SIE TY CZUJESZ I CORCIA OCZYWISCIE MAM NADZIEJE ZE JUZ WSZYSTKO DOBRZE

JA ZA CHWILKE JADE NA BASEN WYMOCZYC SIE HE HE
MILEJ NIEDZIELI :-):-):-)
reklama
Z
zZagubiona
Gość
czesc dziewczynki przez wczorajsze wasze poszukiwania choineczek i ja poszukalam hehe CHOINKA ŚWIATŁOWODOWA 150CM sztuczna zielona HIT (1931980027) - Aukcje internetowe Allegro, misiek troche nosem krecil ze stara jeszcze dobra no ale ma do mnie slabosc i wystarczy ze popatrze na niego i nie umi odmowic hehe
. dzisiaj mija nam 4 roczek od kiedy sie poznalismy :-):-). Moje kochanie ( ku mojemu zdziwieniu) pamietalo i jedziemy na zmierzch i polazic po sklepach (leroy merlin i podobnych) bo robimy remoncik lazienki
. Pozdrawiam was kochane i wpadne wieczorkiem.
Silene mam nadzieje ze corci i tobie juz lepiej. Moze wyrostek jej sie odezwal moja kuzynka przy wyrostku tez ostre bole brzucha wymioty i goraczke miala. Najlepiej sprawdzic : poloz ja na pleckach i nacisnij prawy bok brzuszka, jak tam bedzie ja bolalo to szybko do szpitala. A jak to nie to to moze sie zatrula czyms na wymioty najlepiej dac dziecku szklanke coli

Silene mam nadzieje ze corci i tobie juz lepiej. Moze wyrostek jej sie odezwal moja kuzynka przy wyrostku tez ostre bole brzucha wymioty i goraczke miala. Najlepiej sprawdzic : poloz ja na pleckach i nacisnij prawy bok brzuszka, jak tam bedzie ja bolalo to szybko do szpitala. A jak to nie to to moze sie zatrula czyms na wymioty najlepiej dac dziecku szklanke coli
Podziel się: