reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
PORADŹCIE

TEST OWU robiłam w czwartek i cos sie chyba zaczynało bo blada kreska była. zrobiłam dzisiaj i już nic- nawet cień cienia.
mogę liczyć na to , ze to był TEN weekend?

PORADŹCIE

TEST OWU robiłam w czwartek i cos sie chyba zaczynało bo blada kreska była. zrobiłam dzisiaj i już nic- nawet cień cienia.
mogę liczyć na to , ze to był TEN weekend?

Piateczka
jesli test owu pokazal bladziutka kreseczke to znaczy ze hormon LH zaczal wzrastac i owu pewnie byla na dniach, wiec tak mysle ze dobrze wykozystaliscie ten weekend :-):-):-)

kurcze dziewczyny- ależ byłoby cudnie! i jak bezstresowo! bo przecież tak jak pisałam była blada kreska w czwartek- później nie wiem nic- a dziś na teście zero- nawet gdybym próbowała cos tam zobaczyć to nie miałam szans- bo tylko kontrolna kreska była

Suchajcie dziewczynki przed wczoraj snil mi sie nasz JAN PAWEL 2 w formie takie jakbym byla na jego pogrzebie w rzymie i cialo jego lekko sie unosilo w gore... ale przeciez to ile czasu temu to bylo .... nie wiem co tym myslec .... jak myslicie ?? mama moja muwi ze jak sie swiete osoby snia to dobrze niby.... ale ja sama niewiem co o tym myslec .... bo przeciez moglaby mi sie snic jakas zmarla osoba z rodziny a tu taka wspaniala swieta osoba.....:baffled:

reklama
anusia ja od Boga jestem baaaaaaaaaaaaaardzo daleko- mamy konflikt i nie rozmawiamy ze sobą- takie zycie- ale JP2 zawsze szanowałałam i mam Go do dziś w sercu.
mam nadzieję ,że Twój sen był zapowiedzią dzidzi- tego Ci zyczę

nie jestem zabobonna , ale [przyznam sie Wam, że bywam u tzw wróżki. to młoda wykształcona dziewczyna. jak narazie wszystko się sprawdza- chodź podchodze do tego z dystansem

DZIEWCZYNY- ROBIĆ DALEJ TESTY? CZY TO JUŻ NIE MA SENSU?

Do góry