reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ilona a co ja ci powiedzialam rano czarne mysli sio masz neutralnie podejsc do tematu ja sie nakrecam a ty spokoj a nie wykrecanie :-p:-p

piateczko a kiedy termin @ masz ?

Ilona24 co będzie to będzie, mam podobne objawy (za wyjątkiem temperatury, której nie mierzę), które mogą być zarówno ciążowe jak i @ Do słodyczy mnie w ogóle nie ciągnie, zazwyczaj przed @ miałam na nie straszną ochotę. Mam wrażenie, że nawet mnie odrzuca na widok czekolady:no: Mój M twierdzi, że to dobrze. Dzisiaj mi zrobił sałatkę śledziową, bo mu od kilku dni dupę trułam, a w sobotę jedziemy do moich Rodziców, a tam bigosik będzie na mnie czekać (na który mam smaka od czwartku).
Staram się nie nastawiać i wmawiać sobie, że mam objawy @, żeby później być mile zaskoczoną:-)
Ale mi dzisiaj gorąco, muszę okno otworzyć, bo się zaraz ugotuję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona - no ale własnie o to chodzi ze ja sie nie nakręcam, nie robie sobie nadziei, złudzeń itd , bardzo bym chciała, ale jak powiedziałam jestem naprawdę pewna ze sie nie udało, no bo popatrz losiczka stara sie juz 5 cykl , wiec mnie sie ma udać zajść jak boboseks był ostatni 2 dni przed owu?????????? NO WAY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zagubiona - no ale własnie o to chodzi ze ja sie nie nakręcam, nie robie sobie nadziei, złudzeń itd , bardzo bym chciała, ale jak powiedziałam jestem naprawdę pewna ze sie nie udało, no bo popatrz losiczka stara sie juz 5 cykl , wiec mnie sie ma udać zajść jak boboseks był ostatni 2 dni przed owu?????????? NO WAY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja koleżanka starała się 8 miesięcy i teraz jest w 4 tygodniu. Moja ginekolog to powiedziała, że rok starań przy 2 sesjach;-) w tygodniu to norma i nie ma się czym denerwować. Nie w tym cyklu to następnym:-D

no wiadomo głowy sobie nie urwę, co ma być to będzie ,teraz to i tak juz po ptokach, !!!!!ale wiem że aż tylę szczęścia nie mam bo niby czemu akurat po tym wszytskim miało by sie udać i może jeszcze byłaby córeczka!!!!!!!
wolę sobie myslec tak i miec niespodziankę niz znów płakać !!!!!!!:-p

KATY : TAK ale poczekam pare dni bo niechce az tak sie napalac ale korci mnie jak nic .....

ilonka zerknij na moje tempki nie mam tu u nas kalendarzyka ale dzisz rana zrobilo mi sie niedobrze a sobie tylko delikatnie potanczylam a bo fajna nytka leciala az mi sie zawrucilo w glowie a m muj jak rano wr z pr to muwil ze jakas bladziutka jestem.... oto moje temp. : 15.11 - .36.6 16.11 -35.9 17.11 -35.9 18.11- 36.1 19.11-35.6 20.11- 36.1 21.11-36.1 22.11zapomnialam zmierzyc , 23.11-36.2 ,i dzis jest muj 28 dzien cyklu , mam smaki na kwasne i wieczorkiem swedzily mnie piersi powwiedz co o ym sadzisz lu dziewczynki co sadzicie .... bo jus chyba swiruje

lorelain - gratki :-) wielkie

reklama
Do góry