reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ach to o to chodzi,dzieki za wyjasnienie ;-)
o ile pamietam,to u losiczki bylo podobnie..,no wlasnie losiczka mialas robic jakies badania..i co robilas ?

Ostatnia edycja:
reklama
Spoko;-) kilka stron wczesniej wlasnie byla rozmowa na ten temat, a wlasciwie na temat jak to mozliwe i czy mozliwe:baffled:

Szczesciara z niej :tak:

A ty Madlen pewnie masz w koncu chwilke dla siebie???

Katy ale tylko taka mala chwilke,bo zaraz uciekam do meza :-)
a z tymi testami to faktycznie cos dziwnego..,ale ja sie na tym kompletnie nie znam :no:..juz drugi przypadek na tym watku,ze testy owu wychodza kilka dni pozytywnie :szok:

Ale mnie rozbawilyscie z rana haha.tak na dobry dzien.
Ilonko ja sobie nie wkrecam objawow.tylko sie zastanawiam czym zaradzic na takie zawroty glowy.dzis juz przeszly na szczescie. Milego dnia.

DZIENDOBEREK
NIE MA TO JAK SUPER KAWALY OD RANA DZIECI SIE PYTAJA CZEMU SIE TAK SMIEJE HE HE DOBRE JESTESCIE :-D:-D:-D
PIATECZKO JA TEZ TAK MAM ZE TESTY OWU WYCHODZA POZYTYWNIE PRZEZ DLUGI CZAS ALE WCZORAJ PORAZ PIERWSZY WYSZLA MI AZ BORDOWA KRESKA WIEC TAK SOBIE MYSLE ZE MOZE CZASAMI ZLE ODCZYTUJEMY WYNIKI :sorry:
A JA JESTEM BARDZO SZCZESLIWA BO MOJA OWULKA BYLA JEDNAK WCZORAJ HURRRRA
DZISIAJ BEDZIE MNIE TU MALO BO WCZORAJ ZAWALILI MNIE ROBOTA WIEC MUSZE SZYC ALE JAK TYLKO BEDE MIALA CHWILKE TO WPADNE MILEGO CZWARTKU

Dzień dobry.

Kochane postaram się nadrobić, ale zapisałyście tyle stron, że nie wiem czy dam radę, a czas mam ograniczony, bo zaraz musze uciekać i do nocy niemal się szkolę, więc zajrzę do Was znów jutro z rana.

Z tego co zdążylam przeczytać:

pamela: najlepszejszego z okazji urodzin i gratuluję prezentu. Rewelacyjna wiadomość. :)

Lorelain- nie zakładaj wątku sierpniowego, żeby nie zapeszać, ja ostatnio byłam tak pewna że zajrzałam do lipcówek i ... musiałam sie szybko pożegnać :(

kto jeszcze testuje w najbliższych dniach???

reklama
Cześć dziewczyny,

oczywiście rano testowałam :)

acon dwie kreski, ta druga ciemniejsza niż wczoraj była
quixx druga kreska blada

najważniejsze że nie ma @ tylko dużo śluzu nieprzezroczystego ... jak nie przyjdzie @ do soboty to sobie znowu zrobię testy :confused2:

Do góry