reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka nie łam się i czekaj spokojnie. ale wiem ze ciężko. jak jutro tempka skoczy to pewnie zatestujesz co? ja tam czuję u ciebie fasolkę

trzymajcie się cieplutko. ja uciekam już do domu. melduję się rano

reklama
Ilonka to dawaj tu kuperek

Jak by nie zadzialalo to reklamuj ....ok????

Ostatnia edycja:
Agnieszka - trzeba zrobić sikańca z porannego moczu i to najlepiej ze środkowego strumienia ;-) ... no nie ma tak dobrze żeby wychodziło przed terminem @ o każdej porze dnia i nocy :-D

Ilonka - ja miałam tak, że na 4 dni przed @ zrobiłam sikańca i NIC nie wyszło i poszłam wtedy na bete, która miała wynik do dupy czyli 2,69. Na następny dzien wyszedł mi dopiero bladzioch na aconie i codziennie się ta kreska robi troszkę ciemniejsza.

Laski co jest dla mnie super ważne to kończy się powoli dzień a ja @ nadal nie mam :-)

aha Aga a jaki test robiłaś?

witam mozecie mnie dopisac do listy kochane :)
mam 22 lata cykl 3 staran ale napewno nie ostatni i nie dolujcie sie tak bedzie dobrze ja zaszlam w ciaze w pozycji od tylu lezalam plackiem a maz na mnie hehe dziwnie to brzmi jak sie tak pisze wiec moze i ktorejs z was to pomoze

Lorelain,nie denerwuj mnie bo przyjade i kopne cie! ;-)jak mogla przyjsc @ jak wysikalas 2 krechy!?!?!? lepiej wysylaj nam fluidki:tak::tak::tak:
ilonka, trzymaj się jeszcze. schowaj te teściory gdzieś i nie patrz na nie! jeszcze nie czas.

Ostatnia edycja:
czuję ze nie wytrzymam ale wiadomo jaki bedzie wynik !!!!! głupia jestem ze sie łudze ze sie udało:( :crazy:
buuuuuuuu........... niech mnie ktoś przytuli........!!!!!!!!!
Katy dawaj podwójną dawkę , co z tego ze bede miec z dupki sitko ale moze pomoże !!!!!!!
Lorelain - jak ma przyjść mała jak masz fasolkę w brzuszku:p teraz to sie ładnie pożeganaj z @, powiedz jej bay,bay do zobaczenia za kilkanaście miesięcy :p( biore juz pod uwage ze jej nie bedzie po porodzie :p hehe)
losiczko TY sie przyszyłaś przypadkiem do tej maszyny ze Cię nie ma??????????????

ilonko ja cie tule mialam tak samo jak ty zawsze sie strasowalam i ryczalam jak dostalam wkoncu doszlam do wniosku po co ja bede ryczala szkoda mojego zdrowia jak ma nie byc to nie bedzie najwazniejsze ze masz synka ja sobie powiedzialam tak chce jeszcze 1-2 dzieci ale jak nie bede mogla miec to sie nie zabije bedzie dobrze zobaczysz

Swoją drogą to ta poczta naprawdę wredna jest. Jak na coś czekasz to nie możesz się doczekać bo w takim tempie ci to przysyłają. A jak nie trzeba to ekspres! :crazy: Pamiętam że jak wysyłałam zaproszenia na ślub w większej kopercie, bo rodzina mieszka blisko siebie to nie doszły i musiałam je przygotować i wysyłać jeszcze raz.:no:

Dla poprawy humoru moja ulubiona piosenka Freddiego Mercurego Queen - 'Don't Stop Me Now' - YouTube . Na serduszkowanie w sam raz:laugh2:

sylwia widzę że testujemy tego samego dnia:tak: to jest nas już 4!! To będzie pamiętny Mikołaj;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry