reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Agnieszka - trzeba zrobić sikańca z porannego moczu i to najlepiej ze środkowego strumienia ;-) ... no nie ma tak dobrze żeby wychodziło przed terminem @ o każdej porze dnia i nocy 
Ilonka - ja miałam tak, że na 4 dni przed @ zrobiłam sikańca i NIC nie wyszło i poszłam wtedy na bete, która miała wynik do dupy czyli 2,69. Na następny dzien wyszedł mi dopiero bladzioch na aconie i codziennie się ta kreska robi troszkę ciemniejsza.
Laski co jest dla mnie super ważne to kończy się powoli dzień a ja @ nadal nie mam :-)
aha Aga a jaki test robiłaś?

Ilonka - ja miałam tak, że na 4 dni przed @ zrobiłam sikańca i NIC nie wyszło i poszłam wtedy na bete, która miała wynik do dupy czyli 2,69. Na następny dzien wyszedł mi dopiero bladzioch na aconie i codziennie się ta kreska robi troszkę ciemniejsza.
Laski co jest dla mnie super ważne to kończy się powoli dzień a ja @ nadal nie mam :-)
aha Aga a jaki test robiłaś?
witam mozecie mnie dopisac do listy kochane 
mam 22 lata cykl 3 staran ale napewno nie ostatni i nie dolujcie sie tak bedzie dobrze ja zaszlam w ciaze w pozycji od tylu lezalam plackiem a maz na mnie hehe dziwnie to brzmi jak sie tak pisze wiec moze i ktorejs z was to pomoze
mam 22 lata cykl 3 staran ale napewno nie ostatni i nie dolujcie sie tak bedzie dobrze ja zaszlam w ciaze w pozycji od tylu lezalam plackiem a maz na mnie hehe dziwnie to brzmi jak sie tak pisze wiec moze i ktorejs z was to pomoze
Lorelain,nie denerwuj mnie bo przyjade i kopne cie! ;-)jak mogla przyjsc @ jak wysikalas 2 krechy!?!?!? lepiej wysylaj nam fluidki

ilonka, trzymaj się jeszcze. schowaj te teściory gdzieś i nie patrz na nie! jeszcze nie czas.

ilonka, trzymaj się jeszcze. schowaj te teściory gdzieś i nie patrz na nie! jeszcze nie czas.
Ostatnia edycja:
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
czuję ze nie wytrzymam ale wiadomo jaki bedzie wynik !!!!! głupia jestem ze sie łudze ze sie udało
buuuuuuuu........... niech mnie ktoś przytuli........!!!!!!!!!
Katy dawaj podwójną dawkę , co z tego ze bede miec z dupki sitko ale moze pomoże !!!!!!!
Lorelain - jak ma przyjść mała jak masz fasolkę w brzuszku
teraz to sie ładnie pożeganaj z @, powiedz jej bay,bay do zobaczenia za kilkanaście miesięcy
( biore juz pod uwage ze jej nie bedzie po porodzie
hehe)
losiczko TY sie przyszyłaś przypadkiem do tej maszyny ze Cię nie ma??????????????

buuuuuuuu........... niech mnie ktoś przytuli........!!!!!!!!!
Katy dawaj podwójną dawkę , co z tego ze bede miec z dupki sitko ale moze pomoże !!!!!!!
Lorelain - jak ma przyjść mała jak masz fasolkę w brzuszku
losiczko TY sie przyszyłaś przypadkiem do tej maszyny ze Cię nie ma??????????????
Z
zZagubiona
Gość
ilonko ty nasz kochany gluptasku hihi na inne krzyczysz a sama chcesz siurac 4 dni przed Zobacz załącznik 411094
ilonko ja cie tule mialam tak samo jak ty zawsze sie strasowalam i ryczalam jak dostalam wkoncu doszlam do wniosku po co ja bede ryczala szkoda mojego zdrowia jak ma nie byc to nie bedzie najwazniejsze ze masz synka ja sobie powiedzialam tak chce jeszcze 1-2 dzieci ale jak nie bede mogla miec to sie nie zabije bedzie dobrze zobaczysz
Swoją drogą to ta poczta naprawdę wredna jest. Jak na coś czekasz to nie możesz się doczekać bo w takim tempie ci to przysyłają. A jak nie trzeba to ekspres!
Pamiętam że jak wysyłałam zaproszenia na ślub w większej kopercie, bo rodzina mieszka blisko siebie to nie doszły i musiałam je przygotować i wysyłać jeszcze raz.
Dla poprawy humoru moja ulubiona piosenka Freddiego Mercurego Queen - 'Don't Stop Me Now' - YouTube . Na serduszkowanie w sam raz
sylwia widzę że testujemy tego samego dnia
to jest nas już 4!! To będzie pamiętny Mikołaj;-)

Dla poprawy humoru moja ulubiona piosenka Freddiego Mercurego Queen - 'Don't Stop Me Now' - YouTube . Na serduszkowanie w sam raz

sylwia widzę że testujemy tego samego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: