reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Cześć czołem kluski z rosołem :-)
twój to przynajmniej dzwoni a mój ma kartkę a i tak połowy nie kupi
ja mężowi zawsze kupowałam coś w Leroy
... jakąś wiertarkę, wkrętarkę, zestaw narzędzi czy coś .... kosmetyki to dostanie od mojej mamy i pewnie od swojego taty :-)
nie wiem czy sanki z tym pchaczek to super pomysł...można go jakoś normlanie wymontować czy ten pchacz jest już na stałe?
sukienka pierwsza mi się nie podoba ... tunika z drugiego linku jest super! .... spódniczka jak dla mnie jest za krótka żeby gdziekolwiek w niej wyjść
... no chyba że na jakieś disco 
heheh no robi wrażenie
.... ja to używam 6 kolorów które mi pasują 
a moj to tylko jest dobry w liczeniu ile zabil zolnierzy w swojej grze he heciekawe jak sobie poradzi jak bedzie mial dzidzie na rekach
zabraknie mu rak
jak idzie do sklepu ma kartke co ma kupic a i tak dzwoni i pyta co ma kupic!!!!!taki zabawny z niego misio
twój to przynajmniej dzwoni a mój ma kartkę a i tak połowy nie kupi

ja wyciągam łapki i mam nadzieję, że złapałam Ilonko
no ale czas zająć sie czymś innym i starać sie nie myśleć)))
święta idą i prezenty... no więc musze się zastanowić i pomyślec co i jakz rodzicami i teściami mam problem, bratu dam kasę- bo w tym wieku to mu sie zawsze przyda, chrześniaków mamy dwóch (po jednym) więc dla starszego kasiurka- bo to juz gimnazjum, więc co kupić?
a dla młodszej jakies duperele- ostatnio widzialam zestaw do samodzielnego wykonania bombek, jakąś książkę może i coś jeszcze do tego worka dorzucę
może jeszcze jakiś ciuszek
dla męża juz częściowo mam, myślalam jeszcze o perfumie tylko ja chyba nie potrafię rozpoznać jego gustu, bo ciągle wydaje mi się inny.więc może podstępem go wyciągnę do perfumerii i poniuchamy
więcej prezentów nie robimy.
a na mikołaja idziemy do kinaa w czwartek wyjeżdżamy na weekend...
![]()
ja mężowi zawsze kupowałam coś w Leroy
My myśleliśmy aby takie kupić..... sanki z pchaczem i oparciem SPIWOREK - 12 MODELI (1940875461) - Aukcje internetowe Allegro
ale może nam sie jeszcze odmieni i coś innego sie kupi..!!!!
dzieciaczką siostry zrobi sie jakies paczki, i córce męza siosty tak samo paczkę ze słodyczami i moze coś sie jeszcze dorzuci, ogólnie na szczęście nie ma dużo dzieci wiec nie zbankrutujemy hehhe![]()
a ja to bym chciała może jakiegoś ciuszka, albo perfumki![]()
a jak myślicie na wigilie można założyć takie wdzianko??????? do rajstop??????SUKIENKA TUNIKA BLUZKA SKÓRA PASY KOLORY S/M P03 (1941940987) - Aukcje internetowe Allegro ,mnie sie podoba wzór 2, musztardowo-ceglasty
albo
SUKIENKA TUNIKA ZAMSZ GUZIKI PAGONY SWETR S/M P01 (1922005818) - Aukcje internetowe Allegro
nanulika ja nie mam pojęcia, nie znam sie
nie wiem czy sanki z tym pchaczek to super pomysł...można go jakoś normlanie wymontować czy ten pchacz jest już na stałe?
sukienka pierwsza mi się nie podoba ... tunika z drugiego linku jest super! .... spódniczka jak dla mnie jest za krótka żeby gdziekolwiek w niej wyjść

JA CHCE KUPIC MEZOWI JAKAS GRE BO MI OSTATNIO MARUDZI , PERFUMKI LUB JAKIS CIUSZEK A JA BYM CHCIALA PALETE WIDZIALAM WCZORAJ NA NECIE W SEPHORZE EDYCJE LIMITYWANA MA AZ 96 CIENI JEST BOSKA , MA LUSTERKO
ALE DUZO ALE NIEMA CO SIE DZIWIC TEZ PLACI SIE ZA MARKE...![]()
heheh no robi wrażenie

trudno coś powiedzieć. bo na ogół bada się 7 dni po owulacji. więc jeśli byłaś akurat w połowie fazy lutealnej to trochę mało. ja w fazie lutealnej miałam ostatnio 17,23 ng/ml ( przy normach 1,7- 27)
edit:
ilonka dziękuję za info. kupię więc mielone i będę pić. a to mozna cały cykl czy tez do owu
edit:
ilonka dziękuję za info. kupię więc mielone i będę pić. a to mozna cały cykl czy tez do owu
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
Ilonka - jeszcze parę kilo temu też takie nosiłam... może po uda mi się wrócić do tej wagi. Popracujemy, zobaczymy.
justyna - jeszcze nie czuję, ale już się mocno "wsłu****ę" w siebie, bo lada moment powinny się pojawić jakieś ruchy.
justyna - jeszcze nie czuję, ale już się mocno "wsłu****ę" w siebie, bo lada moment powinny się pojawić jakieś ruchy.
P
polisia
Gość
O jaaa, ależ Wy dużo piszecie! 
dopiero Was poznaję, ależ tu miła atmosfera
no dobra, nastrój dzisiaj już u mnie lepszy, uff,
KatyB dzięki wielkie za miłe słowa :*
trzymam kciuki Karolina za wyjazd miły
Losiczka haha, fajne podejście
))
co do testowania i w ogóle, to kolejnym razem będę testować przynajmniej tydzień po @, o! teraz testowałam w dniu @, bo już mnie korciło, ale w sumie wiedziałam, że nic z tego (choć nadzieja!), bo temp. ciała mi spadła poniżej 36 więc tak dziwnie. No a potem przyszła @ i klops.
W ogóle z tą temperaturą jestem troszkę zielona, ale może chwilowo mierzyć za dużo nie będą, usiłuję wyluuuuzować i już
)
dopiero Was poznaję, ależ tu miła atmosfera
no dobra, nastrój dzisiaj już u mnie lepszy, uff,
KatyB dzięki wielkie za miłe słowa :*
trzymam kciuki Karolina za wyjazd miły
Losiczka haha, fajne podejście
co do testowania i w ogóle, to kolejnym razem będę testować przynajmniej tydzień po @, o! teraz testowałam w dniu @, bo już mnie korciło, ale w sumie wiedziałam, że nic z tego (choć nadzieja!), bo temp. ciała mi spadła poniżej 36 więc tak dziwnie. No a potem przyszła @ i klops.
W ogóle z tą temperaturą jestem troszkę zielona, ale może chwilowo mierzyć za dużo nie będą, usiłuję wyluuuuzować i już
polisia mierz chociaż do owulacji a potem aby się nie stresować sobie odpuść to bardzo pomaga. najlepiej załóż sobie wykres na www.enpr.pl i wklej linka to będziemy ci pomagać w interpretacji
anusia88sc
Fanka BB :)
co tak cichutko dziewczynki ....
Z
zZagubiona
Gość
czesc dziewczyny wiecie co nie da was sie nadrobic ehh przyszla mi dzisiaj choinka no i oczywiscie juz stoi w polowie ubrana hehe, moja mama chyba tez se taka zamowi no i na jutro dziadek sie zapowiedzial ze wpada choinke zobaczyc ( uwielbia takie pirdulki )
justyna ja czuje smyranki od 2 dni hih
justyna ja czuje smyranki od 2 dni hih
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
zagubiona czyli jednak to ktosiek daje o sobie znać ????????? kurcze ale super........zazdroszczę aż !!!!!!!!!!!
holo,hola szybko sie przyznawać komu juz widać brzuszek ??????????? szybko wstawiać zdjęcia jak juz coś widać !!!!! no szybko, szybko......
holo,hola szybko sie przyznawać komu juz widać brzuszek ??????????? szybko wstawiać zdjęcia jak juz coś widać !!!!! no szybko, szybko......

Podziel się: