reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonko- no ja wiem, że fajny, że to nie są spadki, że nie ma powodów do zmartwien i póki co wszystko jest jak najbardziej w porządku, wiem... a jednak...
jeszcze do wczoraj byłam spokojna i w ogóle nie myślałam, że moglo się udać, że jest szansa, że... ach... a dzisiaj znów mnie jakiś szatanek opętał. :) i ciągle myślę i analizuję i ... marzę jak Losiczka
Losiczko- mój to uważa, że wszystko wie i na wszystkim się zna lepiej niż lekarze czy inni specjaliści- nawet uważa, że lepiej wie, kiedy miałam owulację niz ja :))) tylko szkoda, że o tydzień się to nie zgadza z wykresem :)
a ja następne testowanko miałabym w nowym roku, gdzieś około 11, więc jak mi się trafi testowanie w jakąś fajną datę to może wtedy się uda :)

reklama
a moj to tylko jest dobry w liczeniu ile zabil zolnierzy w swojej grze he he :-D:-D:-D ciekawe jak sobie poradzi jak bedzie mial dzidzie na rekach :-D:-D:-Dzabraknie mu rak :-D jak idzie do sklepu ma kartke co ma kupic a i tak dzwoni i pyta co ma kupic!!!!!taki zabawny z niego misio

witam!

szybko tylko piszę a jak was nadrobię to się odezwę później

karolina dziękuję za postawienie mnie do pionku. dzisiaj już trochę lepiej tak więc zaczynam nowy cykl.

proszę poprawić mi w tabelce agnes2704, lat 29, cykl 4, termin @ 31.12,2011

WITAJCIE LALECZKI :-)NADROBILAM Z GRUBSZA WCZORAJSZE OD WIECZORKA POSTY.... WIDZE U NAS DZIS :-)HUMOREK DOPISUJE I TAAAAK MA BYC :happy::happy::happy::happy::happy::happy:CHETNIE BYM POSZLAGDZIES POTANCZYC DOBRZE ZE JUZ NIEDLUGO SYLWESTER PORUSZA SIE DUPECZKA I BIODERKAMI HEHEHE JA TEZ DZIS W NOCY OAD RANEM PO BOBOSEXIKACH TAK NAM SIE CHCIALO ZE TO MOZE BYLA 3 NAD RANEM JAK RAZEM BOBOSEXIKI BYLY :-D:-D GRUNT TO PODSTAWA ! BYLAM DZIS ZROBIC PROLAKTYNE I LH MAM WYNIKI W CZWARTEK PO POLUDNIU CIEKAWA JESTEM TYCH WYNIKOW ... A DZIS SIE TEZ RANO DOWIEDZIALAM ZE MOJA CHRZESTNA MIALA NORMALNIE @ I BYLa W CIAZY WIEC JA POSZLAM DZIS SIE TEZ PRZEBADAC DO MOJEGO GIN ... ZBADAL MNIE ZE NARAZIE PUKI CO NIC NIE WIDZI ALE POW ZE JAK COS JEST TAK JAK JAMUWI TO WYKAZA BADANIA KTORE ROBILAM TAKA MALUTKA NIC NADZIEJI ALE NIE NAKRECAM SIE .

WITAM NOWA KOLERZANKE : BETKA WITAJ :-) A WCZORAJ JAK SIE NIE MYLE TO KAROLINKA SZUKALA PREZENTU NA CHRZCINY (JAK POMYLILAM IMIE KOLERZANKI TO PRZEPRASZAM ) TAM SA FAJNE RZECZY I CENY JUZ JAK PATRZYLAM JUZ OD 35 ZL W ZWYZ... WWW. FABRYKA WAFELKOW.PL MOZE COS FAJNEGO ZNAJDZIESZ KOCHANA ... BUZKI CIEPLUTKIE W WASZA STRONE KOCHANE...:-):-)

losiczka TY to nie patrz kiedy bedziesz testować następny raz, bo juz go nie bedzie,w tym cykly bedzie fasolka, a mąz sie dopiero zdziwi
Karolina to normalne,Twoje uczucia, ja w tym cyklu obiecałam sobie ze nie bede myslec no i sie udało.....ale .....do owulki, potem bylo coraz gorzej, choć naprawdę tak chciałam nie myśleć, nie zawsze sie da, nie jest to łatwe,ale mimo wszytsko co pomyslałam ze może jest juz fasolka w brzuniu to od razu pukałam sie w głowę i aż mi było głupio ze gadam do brzucha gdzie jest ...pusto.- no tak wtedy myslałam hehe :)

anusia fiu,fiu, a to zbuczuchy z Was hihi :p zartuję oczywiście,super, korzystajcie kiedy tylko macie na to ochotę :) i daj znać jak wyniki :)

agnes- kochanie dobrze ze juz ochłonełaś...... bedzie dobrze !!!!!!!!!!!! trzymam kciuki skarbie !!!!!!!!!!!!!!!! i ślę fluidki w WASZĄ STRONĘ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapcie,łapcie ....!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
ja wyciągam łapki i mam nadzieję, że złapałam Ilonko :)

no ale czas zająć sie czymś innym i starać sie nie myśleć :))))

święta idą i prezenty... no więc musze się zastanowić i pomyślec co i jak :) z rodzicami i teściami mam problem, bratu dam kasę- bo w tym wieku to mu sie zawsze przyda, chrześniaków mamy dwóch (po jednym) więc dla starszego kasiurka- bo to juz gimnazjum, więc co kupić? :szok: a dla młodszej jakies duperele- ostatnio widzialam zestaw do samodzielnego wykonania bombek, jakąś książkę może i coś jeszcze do tego worka dorzucę :) może jeszcze jakiś ciuszek :)
dla męża juz częściowo mam, myślalam jeszcze o perfumie tylko ja chyba nie potrafię rozpoznać jego gustu, bo ciągle wydaje mi się inny. :) więc może podstępem go wyciągnę do perfumerii i poniuchamy :)
więcej prezentów nie robimy.
a na mikołaja idziemy do kina :) a w czwartek wyjeżdżamy na weekend... :)

Karolina ja tez myslałam co kupić mężowi., widziałam fajny zestaw z LOreala ( żel do golenia, dezodorant,krem do twarzy i chyba pianka do mycia) więc myślę ze bedzie OK, małemu myślimy kupić saneczki ale nie wiem sama juz,... w ogólę nie mam głowy ostanio do niczego !!!!!! ale coś sie wymyśli !!!!!

kochana a na jaki sie film wybieracie ?????????? Ja bym chciała iśc na wyjazd integracyjny :)

Ostatnia edycja:
Ilonko- no jeśli chodzi o kosmetyki to ja wiem, że mój mąż uwielbia zestawy z nivea do golenia, ale ciągle narzeka że porządnego zapachu nie ma :)
a po saneczki to my jedziemy dzisiaj- chemy kupić znajomej na imieniny kosztują chyba 25 zł, ale bez oparcia i drewniane z metalowymi płozami :) ale pewności nie mam więc dam jutro znać gdzie i za ile kupiliśmy :) no i Ty masz prawo nie mieć glowy- też bym tak chciała a póki co musze sie skupić na wymyślaniu, zamawianiu i kupowaniu prezentów :)

reklama
Glukoza na czczo 79,po 2h i obciazeniu 75g 71
Podana norma przy tej na czczo: 74-106 czyli ok
A dla tej po 2h jest taka sama norma? Ktos wie?
Jesli tak to czy 71 to bardzo zle czy tylko troszke?

Do góry