JESTEM !!!!!!!
pamela- beta bardzo ładna beta, a ile jestes po terminie @ ?????????? kazde lab, ma swoje normy,i zależy czy są podane od początku okresu czy od zapłodnienia, 3 tydzien?????? to tak ale od zapłodnienia ale nie od okresu wiec zobacz dokładnie co tam napisane jest,
Marysia no to czekamy razem z TObą na te wasze efekty

hihi
Katy no super ze masz skierowania.....wiedzę ze nie mało wiec naprawdę bardzo dobrze, porobisz sobie je i zobaczymy co wyjdzie, !!!!!!!!!! haha a mąż wie juz ze i on ma sie zgłosić na badanie??????? hehe juz sobie wyobrażam jego reakcję hihih
losiczka- zdrówka zyczę kochana....... nie daj sie ,,,,, mój mały chory jest i mam nadzieje zze mnie nie zarazi teraz !!!!! ale zrobiłam miksturę z cebuli,czosnku i cebuli i ja tez bede pić w razie czego

szybko Cię boli brzuszek ..... chyba za wcześnie na @ co??????????? to może ta córa sie tam juz zaklimatyzowała ??????
Karolinka- jej...... super z tym weekendem tylko we dwoje,a może juz we troje

tzn mam na myśli fasolkę a nie ....teściową
wiecie ale mnie te cycuchy bolą tylko wieczorem, teraz nic.....nie bedę sie nakręcać tylko myśleć pozytywnie !!!!!
Na razie tak nieśmiało prześlę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~niech niosą Wam szczęśćie, i mam nadzieje ze szybko oddam komuś zaszczyt bycia BERKIEM