reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie
wpadam tylko na chwilkę bo muszę isć na zakupy szybko......potem doczytam wszytsko :-D
Test dziś wyszedł...... ten z niedzieli to taki blady w porównaniu z tym dzisiejszym......czyli wszystko na razie chyba dobrze .....!!!!!!!!!!!!!

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! niby ta kreseczka nie jest jeszcze taka jak kontrolna i nie wiem czy mam sie martwić czy nie.....bo skoro to jest ten czuły test to ona juz powinna być taka sama......ehhhhh..... no ale dziś dzien @ wiec nie jest źle...... zrobię za 3 dni jeszcze jak coś ostatni test juz a potem juz wizyta 6 grudnia !!!!!!!!!! ( w rzeczyswisości te kreski są bardziej widoczne,)

przepraszam ze tylko o sobie, ale wrócę z miasta to nadrobię !!!!!!!!!:tak:

Załączniki

• testy.jpg
    testy.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
no Ilonko... ja może się wyłamię, może nie będę miła, ale nie będę gratulować, a będę tylko mocno trzymać kciuki, żeby wszystko się dobrze układało, żeby za kilka dni krecha była zdecydowanie grubsza od kontrolnej, a wizyta u gina skończyła się: gratuluję jest pani w 5/6 tyg ciąży. Tego Ci życzę Kochana, a gratulować jeszcze nie będę.
Nie zmienia to faktu, że jesteś berkiem i gonisz... kto następny?

witam was dzis samopoczucie nawet nawet o 7.30 juz mialam jazdy wiec dzis bylam ranny ptaszek zaraz trzeba brac sie za porzadki i gotowanie ale najpierw swiezy sok z marchwi i bb A potem reszta

ilonka test b ladny oby tak dalej

Hej dziewczyny
widze ze tylko 3 was tu urzeduje, ja tylko na chwilke bo musze do pracy uciekac ale jak wroce to zaraz biegusiem wracam na nadrabianie

Piateczka to fajnie ze chociaz przez jakis czas masz swojego m przy sobie
moze nie bedzie tak zle po nowym roku.....byle chlopak trafial do domu z delegacji w te dni kiedy macie szanse na bejbika
Karol-ina-a kurde to bron sie rekami i nogami przed wyjazdem z tesciowa, powiedz przy niej :"ZObaczymy jak bedzie tam fajnie to moze kiedys wybierzemy sie tam z cala rodzina? Powinna zrozumiec aluzje
Ten czas sie wam nalezy:tak:

A ja wlasnie wrocilam z przychodni i narazie dostalam skierowanie na badania krwi:
w 2-5 dniu LH/FSH
testosteron, vzvg, b12, zelazo, kwas foliowy, vit.d,ferrytyna,
i jeszcze mase innych moze Roszpunke poprosze o pomoc w rozszyfrowaniu.
Wrzuce potem zdj wiec moze ktos sie doczyta chociaz po angielsku to ja przetlumacze
a w drugim dzien 21 progesteron
Jak ja bede miala zrobione badania i beda wyniki wtedy ma zdecydowac do ktorej kliniki mnie skierowac do walki z nieplodnoscia czy do takiej ktora walczy o utrzymywanie ciazy
a moj m ma sie zglosic rowniez na wizyte chyba wiem co go czeka

Kurcze musze pozniej siasc i to rozszyfrowac
Ps Ilonka no ja widze roznice ,,,,,,super :-)

Katy- żeby to było takie proste... :) Ach... moja teściowa pojechała z nami w podróż poślubna i nie wiedziała w tym nic zlego. dopiero jak zrobiłam mężowi awanturę, że powinien porozmawiać z mamą i jak chcą to niech dojadą do nas, ale poźniej. była troszkę obrażona i zawiedziona, ale przyjechala po dwóch dniach :) a miejsce w które się wybieramy doskonale zna, więc po cichutku sie modlę, żeby nie miała ochoty pojechać z nami. :)
a aluzję nie zdaja egzaminu skoro mówienie wprost nic nie daje :)

i rzeczywiście jest nas mało z rana... wszystkie albo na zakupach, albo sprzątają, albo w pracy. A jak wieczorem nie mam jak do Was zajrzeć to piszecie miliony postów, ktorych poźniej nie sposób nadrobić :) ech...

Lorelain- i jak sie czujesz sloneczko? :)

a co się dzieje z agnes, agnieszką, silene?

piąteczka chyba znów ma drzemkę... podejrzane :)

Czesc dziewczynki, ja wpadam przed pracą a juz po porannych bobosexach :-) testy owu mialam pozytywne od soboty wiec dzialalismy bo kreski byly identyczne a wczoraj wieczorem jeszcze kreseczka sie przybordowila wiec "korzystalismy z siebie" dalej, gdyby nie testy staranka juz bym skonczyla bo sluzu juz nie bylo i pewnie znow byloby po ptakach. Teraz pozostaje czekac na efekty
:-)ILONKA coja bym zrobila zeby moje malutkie ptysie urosly choc do rozmiaru paczka, a bol to sama rozkosz w tym stanie. Test bardzo ladny jak na poczatku 3mam kciuki i nie zapeszam, odpoczywaj i zdrowo sie odzywiaj, nawet zupkami sasiadki :-D
Witam nowe kobietki i reszte Was laseczki, milego wtorku i owocnych staran.

Dziewczyny powiedzcie jeszcze zacofanej kobiecie co mam zrobic zeby suwaczek pokazywal sie z automatu za kazdym wpisem a nie zebym musiala go wciaz wklejac ?

:-)

Ostatnia edycja:
Marysiu to Ty za jakies dwa tygodnie testujesz tak? A Twoje ptysie też urosną- zobaczysz i to prędzej niż Ci się wydaje. :)

czesc laseczki! Lorelain-bardzo mi przykro,tule mocno! Ilonka no widac wszystko czarno na bialym:-),trzymam kciuki mocno zacisniete! dziewczynki potrzebuje pomocy,bo wczoraj zrobilam test beta i sciagnelam ze strony szpitala moje wyniki,ale kompletnie sie nie znam,wiec jesli ktoras sie znala,to prosze o pomoc 132 mUI/mL.... karol_in-a Ty to masz naprawde przechlapane z ta tesciowa! ja juz Ci pisalam raz ze moja jeszcze gorsza,nic jej nie mowimy z mezem o ciazy,bo gdyby nie daj Boze cos bylo nie tak,to zrobi ze mnie po rodzinie kaleke,taka jest zlosliwa @... trzymaj sie i nie dawaj:tak:

Ostatnia edycja:
Nie dziekuje Karolinko - podziekuje jak sie uda, a testuje ok 13 bo niby cykle mialam 28 ale ten ostatni skrocil sie o 2 dni, bylam chora moze dlatego. Teraz wrzucialm na luz i zdrowko dopisuje wiec zobaczymy.
Co do tesciowej to ja zlego slowa nie powiem bo jest cudowna - 2 mamusia - wszystkim takiej zycze :-)

reklama
pamela- ja tak obeznana w tym nie jestem, ale może razem z wynikami są normy przytoczone. podobno każde laboratorium ma swoje normy, więc żebyś się niepotrzebnie nie stresowała sprawdź tylko czy nie ma podanych norm.
a czy Ty juz robiłaś betę wcześniej? bo ona powinna przyrastać, więc sprawdź za dwa dni jeszcze raz i wtedy będziesz wiedziała. :)

marysiu- moja też jest kochana tylko zbyt opiekuńcza i ciekawa- byłabym wniebowzięta gdybym mogła mieszkać jednka gdzieś dalej- wtedy uroslaby do rangi anioła, a tak... :)
no to termin mamy bardzo podobny, bo ja chyba ok 9ego powinnam dostać, ale ostatnio też się troszkę pokiełbasiło, więc zakładam, że jeśli nie przylezie to test zrobię w poniedziałek 12ego :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry