reklama
katrina115
Potrójna Mama
Katy - mogę Ci trochę oddać z moich.... tylko swędzą, uprzedzam!
P
polisia
Gość
KatyB bo nie wiem czemu myślałam, że staranka będą prostsze, a raczej szybko zakończone sukcesem
wczoraj dostałam @ i źle mi z tego powodu, nie wiem co zrobić by wrzucić na luz, bo wszyskie tu powtarzacie, że trzeba wyluzować
))
KatyB
Fanka BB :)
Wiesz napewno trzeba podchodzic do tego wszystkiego z dystansem, niestety w dzisiejszych czasach kobiety ktore zachodza szybko w ciaze to wyjatek. Bardzo duzo kobiet ma z tym problem wiec nie czuj sie osamotniona. Ale wlasnie bedac tutaj masz szanse poglebic swoja wiedze i co oczywiscie wiaze sie z wieksza szansa na dzidzie.
Musi byc dobrze ja zawsze staram sie myslec o pozytywach bo po 12 probach powinnam juz zwariowac ale nie chce i nie moge przestac...chce w koncu tulic dzieciatko w ramionach. A skoro mamy taka wole walki o nasze dzieci to chyba warto czekac na to zeby w koncu kiedys ja poczuly
))
Zycze ci wszystkiego naj....Musisz sie usmiechnac do siebie i powiedziec sobie "Bede mama i wytrzymam ta probe"
Musi byc dobrze ja zawsze staram sie myslec o pozytywach bo po 12 probach powinnam juz zwariowac ale nie chce i nie moge przestac...chce w koncu tulic dzieciatko w ramionach. A skoro mamy taka wole walki o nasze dzieci to chyba warto czekac na to zeby w koncu kiedys ja poczuly
Zycze ci wszystkiego naj....Musisz sie usmiechnac do siebie i powiedziec sobie "Bede mama i wytrzymam ta probe"

K
karol_in-a
Gość
Dzień dobry Kochane!
Nadrobiłam wczorajsze popołudnie i noc
Witam nowe staraczki- polisię i Beatkę. My tu jesteśmy niczym rękaw czyjejś koszuli w który można nos wytrzeć i łzy płynące po policzkach. (no może bez smarkania bo właśnie sobie wyobraziłam to w rękawie mojej koszuli)
Te do których ta małpa przylazła... cycuchy do przodu- nowy cykl nowe gwałty na mężach
No i miłego dnia dla wszystkich
Nadrobiłam wczorajsze popołudnie i noc
Witam nowe staraczki- polisię i Beatkę. My tu jesteśmy niczym rękaw czyjejś koszuli w który można nos wytrzeć i łzy płynące po policzkach. (no może bez smarkania bo właśnie sobie wyobraziłam to w rękawie mojej koszuli)
Te do których ta małpa przylazła... cycuchy do przodu- nowy cykl nowe gwałty na mężach
No i miłego dnia dla wszystkich
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
witajcie moje drogie
witam tez nowe staraczki jedna z nich to moja imienniczka :-)
karolcia masz calkowita racje po to tu jestesmy plakac i smiac sie w gronie zawsze razniej byleby nas szybciej zarazaly ciezaroweczki :-):-):-)
ilonko cycuchy bola to dobry znak mnie zaczynaja bolec zawsze tydzien po tescie a mnie za to od chyba 3 dni boli brzusio doslownie jak na @ :-
-
-( no i chyba zaczyna mnie brac jakies chorobsko :-(herbata z miodem i cytryna zapodana wiec zobaczymy
ja oczywiscie dzisiaj przy maszynie jak to moj maz mowi ze ja szuram a nie szyje ale dzisiaj to juz torebki tak ze bede tu do was wpadac
roszpunko twoja tempka to szaleje :-d:-d:-d
milego wtorku
witam tez nowe staraczki jedna z nich to moja imienniczka :-)
karolcia masz calkowita racje po to tu jestesmy plakac i smiac sie w gronie zawsze razniej byleby nas szybciej zarazaly ciezaroweczki :-):-):-)
ilonko cycuchy bola to dobry znak mnie zaczynaja bolec zawsze tydzien po tescie a mnie za to od chyba 3 dni boli brzusio doslownie jak na @ :-
ja oczywiscie dzisiaj przy maszynie jak to moj maz mowi ze ja szuram a nie szyje ale dzisiaj to juz torebki tak ze bede tu do was wpadac
roszpunko twoja tempka to szaleje :-d:-d:-d
milego wtorku
P
piąteczka
Gość
hej laseczki
a ja dziś w dobrym nastroju!
losiczka wiesz, mnie też brzuch boli jak na @. Miejmy nadzieję, że to dobry znak:-)
katrina to i ja poprosze trochę cyca- mam nadzieję, że katy się ze mna podzieli bo u mnie z tym kiepsko.
Nieraz z m się smiejemy, ze u mnie to jest to miejsce gdzie inne kobiety maja piersi hi hi
a ja dziś w dobrym nastroju!
losiczka wiesz, mnie też brzuch boli jak na @. Miejmy nadzieję, że to dobry znak:-)
katrina to i ja poprosze trochę cyca- mam nadzieję, że katy się ze mna podzieli bo u mnie z tym kiepsko.
Nieraz z m się smiejemy, ze u mnie to jest to miejsce gdzie inne kobiety maja piersi hi hi
K
karol_in-a
Gość
Losiczko- Ty naprawdę sie przyszyjesz do tej maszyny, a przecież musisz się oszczędzać i dbać o zdrówko, więc znajdż dzisiaj czas na odpoczynek. ja wierzę, że ta wredzizna nie przylezie. 
piąteczko- ja z mężęm się śmiejemy mówiąc o "piersiach" moich zalążki, a jak mnie głaszcze po plecach to mówię: tam ich nie ma, szukaj dalej. Wtedy sie obrusza, że on wie gdzie i mam nie przesadzać, bo kocha te maleństwa
teraz mnie olśnilo... Ilonka dzisiaj potwierdza
czekamy z niecierpliwoscią- nie śpij juz kochana tylko dawaj tu wyniki z sikańca. 
piąteczko- ja z mężęm się śmiejemy mówiąc o "piersiach" moich zalążki, a jak mnie głaszcze po plecach to mówię: tam ich nie ma, szukaj dalej. Wtedy sie obrusza, że on wie gdzie i mam nie przesadzać, bo kocha te maleństwa
teraz mnie olśnilo... Ilonka dzisiaj potwierdza
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
P
piąteczka
Gość
karolinko mój tez tak zaraz mówi, ale ubaw mamy nieraz niezły. Ja zawsze kupuję staniki z duzym pushapem- więc M nieraz się śmieje i mówi- no tak - nie wszyscy muszą o tym wiedzieć( czyt. o tym, ze nic tam nie ma)
Podziel się: