Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a moj to tylko jest dobry w liczeniu ile zabil zolnierzy w swojej grze he heciekawe jak sobie poradzi jak bedzie mial dzidzie na rekach
zabraknie mu rak
jak idzie do sklepu ma kartke co ma kupic a i tak dzwoni i pyta co ma kupic!!!!!taki zabawny z niego misio

ja wyciągam łapki i mam nadzieję, że złapałam Ilonko
no ale czas zająć sie czymś innym i starać sie nie myśleć)))
święta idą i prezenty... no więc musze się zastanowić i pomyślec co i jakz rodzicami i teściami mam problem, bratu dam kasę- bo w tym wieku to mu sie zawsze przyda, chrześniaków mamy dwóch (po jednym) więc dla starszego kasiurka- bo to juz gimnazjum, więc co kupić?
a dla młodszej jakies duperele- ostatnio widzialam zestaw do samodzielnego wykonania bombek, jakąś książkę może i coś jeszcze do tego worka dorzucę
może jeszcze jakiś ciuszek
dla męża juz częściowo mam, myślalam jeszcze o perfumie tylko ja chyba nie potrafię rozpoznać jego gustu, bo ciągle wydaje mi się inny.więc może podstępem go wyciągnę do perfumerii i poniuchamy
więcej prezentów nie robimy.
a na mikołaja idziemy do kinaa w czwartek wyjeżdżamy na weekend...
![]()
My myśleliśmy aby takie kupić..... sanki z pchaczem i oparciem SPIWOREK - 12 MODELI (1940875461) - Aukcje internetowe Allegro
ale może nam sie jeszcze odmieni i coś innego sie kupi..!!!!
dzieciaczką siostry zrobi sie jakies paczki, i córce męza siosty tak samo paczkę ze słodyczami i moze coś sie jeszcze dorzuci, ogólnie na szczęście nie ma dużo dzieci wiec nie zbankrutujemy hehhe![]()
a ja to bym chciała może jakiegoś ciuszka, albo perfumki![]()
a jak myślicie na wigilie można założyć takie wdzianko??????? do rajstop??????SUKIENKA TUNIKA BLUZKA SKÓRA PASY KOLORY S/M P03 (1941940987) - Aukcje internetowe Allegro ,mnie sie podoba wzór 2, musztardowo-ceglasty
albo
SUKIENKA TUNIKA ZAMSZ GUZIKI PAGONY SWETR S/M P01 (1922005818) - Aukcje internetowe Allegro
nanulika ja nie mam pojęcia, nie znam sie
... no chyba że na jakieś disco 
JA CHCE KUPIC MEZOWI JAKAS GRE BO MI OSTATNIO MARUDZI , PERFUMKI LUB JAKIS CIUSZEK A JA BYM CHCIALA PALETE WIDZIALAM WCZORAJ NA NECIE W SEPHORZE EDYCJE LIMITYWANA MA AZ 96 CIENI JEST BOSKA , MA LUSTERKO
ALE DUZO ALE NIEMA CO SIE DZIWIC TEZ PLACI SIE ZA MARKE...![]()

.... ja to używam 6 kolorów które mi pasują