reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Roszpunko- ja jeszcze ani gratulować, ani cieszyć sie nie będę- a jedynie (albo aż) trzymać kciukasy- żeby ta krecha jutro z rana była wyraźna i ciemna, żeby ciąża przebiegała spokojnie i radośnie, by poród był przyjemny i bezbolesny- by maleństwo było zdrowe i w ogóle...
A mężowi nic nie mów- pomyślimy jaką mu zrobisz niespodziewajkę :)

Ilonko- cieszę się, że pomogło. Zawsze możesz na nas liczyć. Teraz odpoczywaj. :)

Piąteczko- Tygrysku- dobrze że jesteś...- wytrwasz :)

Dziewczyny mam do Was prośbę- zrzucałyście się kiedyś na bilet na księżyc w jedną stronę, mogłybyśmy najpierw wysłać tam moją niepoczytalną i niewychowaną szefową? a teściową w porównaniu z nią da się przeżyć... :)

roszpunko o matko ty szczesciaro dla ciebie :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

a ja nie mam takiech testow :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

KAROLCIA ZAMAWIAJ MI TE TESTY SZYBCIUTKO

Ostatnia edycja:
Roszpunka widzisz jakie zycie potrafi byc wdzieczne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-):-):-)

ilonka nie martw się na zapas... nie wiem czy pamietasz anie-aneczkę - ona nic też - żadnych objawów.
Ja do 6 tygodnia -też nic ( troszkę ból piersi)
jak mnie zmogło od 6 tygodnia..... to jak widać... rzadko się udzielam - bo nie mam siły.
Głowa do góry.... jak Ci Beta HCG zacznie rosnąć powyżej 10 tys.... i równocześnie progesteron !!!! Ło hohohohho -ciesz się kochana :) :-)
POTEM BĘDZIESZ SPAĆ I MODLIĆ SIĘ BY MDŁOŚCI ODESZŁY :-)

pozdrowionka !!!!

Losiczko na allegro jest możliwość dokonania jednorazowego zakupu, więc możesz tak zrobic i wtedy nie przepłacisz za przesyłkę. :)
A zresztą Tobie te testy nie będą potrzebne... Tobie za tydzień wyjdzie na zwykłym teście krecha, że ho ho... Trzymam za to bardzo mocno kciuki...

Roszpunka :-):-):-):-):-):-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&& super!!!

Ja się zbieram na 17 mam wizytę coraz bardziej sie denerwuję ciekawe czy będzie mnie badać cały czas biorę ta luteinę dopochwowo i mam jakiś dyskomfort jesli odbędzie się badanie na samolocie no ale cóż jak trzeba to trzeba :zawstydzona/y:

piąteczko- a starczy nam kasy? bo one pewnie skutecznie by się obie wykonczyły. :)

Losiczko- kochana:
TESTY CIĄŻOWE test ciążowy HCG najczulsze (1947400861) - Aukcje internetowe Allegro
zaznaczasz 10 sztuk i klikasz "KUP TERAZ" przekieruje Cię na stronkę logowania i po lewej stronie masz opcję: "chcę kupić bez rejestracji" i wypelniasz wszystkie dane adresowe- prześlą Tobie na maila dokładne dane potrzebne do wykonania przelewu i czekasz na testy. i modlisz się by nie przyszly do wtorku, żeby Cię nie kusily.

anaber- czekamy na wieści jak po wizycie i nie denerwuj się.

reklama
Do góry