reklama
K
karol_in-a
Gość
Roszpunko- ja jeszcze ani gratulować, ani cieszyć sie nie będę- a jedynie (albo aż) trzymać kciukasy- żeby ta krecha jutro z rana była wyraźna i ciemna, żeby ciąża przebiegała spokojnie i radośnie, by poród był przyjemny i bezbolesny- by maleństwo było zdrowe i w ogóle...
A mężowi nic nie mów- pomyślimy jaką mu zrobisz niespodziewajkę
Ilonko- cieszę się, że pomogło. Zawsze możesz na nas liczyć. Teraz odpoczywaj.
Piąteczko- Tygrysku- dobrze że jesteś...- wytrwasz
Dziewczyny mam do Was prośbę- zrzucałyście się kiedyś na bilet na księżyc w jedną stronę, mogłybyśmy najpierw wysłać tam moją niepoczytalną i niewychowaną szefową? a teściową w porównaniu z nią da się przeżyć...
A mężowi nic nie mów- pomyślimy jaką mu zrobisz niespodziewajkę
Ilonko- cieszę się, że pomogło. Zawsze możesz na nas liczyć. Teraz odpoczywaj.
Piąteczko- Tygrysku- dobrze że jesteś...- wytrwasz
Dziewczyny mam do Was prośbę- zrzucałyście się kiedyś na bilet na księżyc w jedną stronę, mogłybyśmy najpierw wysłać tam moją niepoczytalną i niewychowaną szefową? a teściową w porównaniu z nią da się przeżyć...
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
roszpunko o matko ty szczesciaro dla ciebie :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
a ja nie mam takiech testow :-
-
-
-
-
-
-
-
-(
KAROLCIA ZAMAWIAJ MI TE TESTY SZYBCIUTKO
a ja nie mam takiech testow :-
KAROLCIA ZAMAWIAJ MI TE TESTY SZYBCIUTKO
Ostatnia edycja:
KatyB
Fanka BB :)
Roszpunka widzisz jakie zycie potrafi byc wdzieczne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-):-):-)
bietka84
szczęśliwa :)
ilonka nie martw się na zapas... nie wiem czy pamietasz anie-aneczkę - ona nic też - żadnych objawów.
Ja do 6 tygodnia -też nic ( troszkę ból piersi)
jak mnie zmogło od 6 tygodnia..... to jak widać... rzadko się udzielam - bo nie mam siły.
Głowa do góry.... jak Ci Beta HCG zacznie rosnąć powyżej 10 tys.... i równocześnie progesteron !!!! Ło hohohohho -ciesz się kochana
:-)
POTEM BĘDZIESZ SPAĆ I MODLIĆ SIĘ BY MDŁOŚCI ODESZŁY :-)
pozdrowionka !!!!
Ja do 6 tygodnia -też nic ( troszkę ból piersi)
jak mnie zmogło od 6 tygodnia..... to jak widać... rzadko się udzielam - bo nie mam siły.
Głowa do góry.... jak Ci Beta HCG zacznie rosnąć powyżej 10 tys.... i równocześnie progesteron !!!! Ło hohohohho -ciesz się kochana
POTEM BĘDZIESZ SPAĆ I MODLIĆ SIĘ BY MDŁOŚCI ODESZŁY :-)
pozdrowionka !!!!
K
karol_in-a
Gość
Losiczko na allegro jest możliwość dokonania jednorazowego zakupu, więc możesz tak zrobic i wtedy nie przepłacisz za przesyłkę. 
A zresztą Tobie te testy nie będą potrzebne... Tobie za tydzień wyjdzie na zwykłym teście krecha, że ho ho... Trzymam za to bardzo mocno kciuki...
A zresztą Tobie te testy nie będą potrzebne... Tobie za tydzień wyjdzie na zwykłym teście krecha, że ho ho... Trzymam za to bardzo mocno kciuki...
P
piąteczka
Gość
karolinko a może wyślemy obie panie?
A
anaber
Gość
Roszpunka :-):-):-):-):-):-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&& super!!!
Ja się zbieram na 17 mam wizytę coraz bardziej sie denerwuję ciekawe czy będzie mnie badać cały czas biorę ta luteinę dopochwowo i mam jakiś dyskomfort jesli odbędzie się badanie na samolocie no ale cóż jak trzeba to trzeba
Ja się zbieram na 17 mam wizytę coraz bardziej sie denerwuję ciekawe czy będzie mnie badać cały czas biorę ta luteinę dopochwowo i mam jakiś dyskomfort jesli odbędzie się badanie na samolocie no ale cóż jak trzeba to trzeba

K
karol_in-a
Gość
piąteczko- a starczy nam kasy? bo one pewnie skutecznie by się obie wykonczyły. 
Losiczko- kochana:
TESTY CIĄŻOWE test ciążowy HCG najczulsze (1947400861) - Aukcje internetowe Allegro
zaznaczasz 10 sztuk i klikasz "KUP TERAZ" przekieruje Cię na stronkę logowania i po lewej stronie masz opcję: "chcę kupić bez rejestracji" i wypelniasz wszystkie dane adresowe- prześlą Tobie na maila dokładne dane potrzebne do wykonania przelewu i czekasz na testy. i modlisz się by nie przyszly do wtorku, żeby Cię nie kusily.
anaber- czekamy na wieści jak po wizycie i nie denerwuj się.
Losiczko- kochana:
TESTY CIĄŻOWE test ciążowy HCG najczulsze (1947400861) - Aukcje internetowe Allegro
zaznaczasz 10 sztuk i klikasz "KUP TERAZ" przekieruje Cię na stronkę logowania i po lewej stronie masz opcję: "chcę kupić bez rejestracji" i wypelniasz wszystkie dane adresowe- prześlą Tobie na maila dokładne dane potrzebne do wykonania przelewu i czekasz na testy. i modlisz się by nie przyszly do wtorku, żeby Cię nie kusily.
anaber- czekamy na wieści jak po wizycie i nie denerwuj się.
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
ilonko podaj mi namiar tych testow prosze
O KAROLCIA MI JUZ PODALA DZIEKI
O KAROLCIA MI JUZ PODALA DZIEKI
Podziel się: