reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wracam do was.
Poczytałam wszystko. Wybaczcie, ale jeszcze nikomu nie dziękuję. Brzuch pobolewa jak na @, a to jeszcze nie czas na nią. Pierwsze co zrobiłam po powrocie do domu to patrzyłam na ten test, bo może mi się wydawało.:eek: Ale nie, coś tam rzeczywiście jest!:tak: Całe szczęście, że m dziś nie wraca bo by zobaczył jak mi się buzia cieszy. A tak to zbyłam go szybko przez telefon i na dzisiaj mam spokój. A jutro zobaczymy czy wyjdą II czy nie.
Piąteczka, musisz jakoś wytrzymać;-) Bierz przykład ze mnie:laugh2:

Chyba nie dam rady jutro zmierzyć tempki bo po pierwsze zaraz po przebudzeniu polecę robić sikańca, a po drugie nie będę spała w nocy, więc pomiar będzie zaburzony:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
piąteczka to ja mooooocno zaciskam kciuki i ślę podwóją porce fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PRZYPOMINAM - mnie teraz zaczął juz boleć brzuch od 6 dnia po owu( nawet zapisałam ten fakt na wykresie ) oczywiście to nie jest wskaźnik tego ze jest ciążą, ale u mnie to normalka ze tak boli wcześnie w ciązy,ale i tak odpychałam od siebie ta myśl ze moze........!!!!!!!!!!
więc jest nadzieja u Ciebie jak najbardziej kochana piąteczko :)
a TY Roszpunka możesz sie cieszyć tak naprawdę, bo mnie tak samo przeciez na tych testach wyszło i co jest ciąża?????? no chyba jest :-D wiec i u Ciebie też jest mała fasoleczka pod serduniem :tak:

Ja tez jutro chce zrobić ostatni ten test i juz powiedziałam KONIEC !!!!!!!!!! heheh :) 2 dni minęło wiec ostatnią daję próbę kreseczce.....mam nadzieje ze mnie posłucha i bedzie juz PIĘKNA WYRAŹNA JAK KONTROLNA !!!!! ale dziewczyny mnie pocieszały ze ona do tej pory nie mają takiej samej jak kontrolnej a są juz "kawałek" w ciąży, wiec to mnie pociesza ze powinno być dobrze :)

ilonka - tak szczerze mówiąc to ja byłam i jestem spokojna, teraz nie mam juz tak na prawdę na nic wpływu, więc stres jest niepotrzebny, trzeba na spokojnie podchodzić, ciesze sie tylko, że słyszałam łobuziaka...

A wię tak :-)
Nasz maly ktosiek ma 1cm i serduszko bije jak dzwon :rofl2: o to ono poznajcie się :) Zobacz załącznik 412479

zZagubona mam nadzieję,że nie pogniewasz sie na mnie za "ktosia" ;-)

narazie z maluchem wszystko ok
tylko grzybek się przyplątał narazie mam płukac tamtum rosa ale wiem ,ze to mi nie pomoże. Lekarz nie chciał narazie dawać żadnych lekarstw musze się przemęczyć. może macie jakieś domowe sposoby na grzybka :sorry: przepraszam,że napisałam tylko o sobie ale nie miałam czasu zerknąć wstecz co tu sie wydarzyło przez te 4 godz. umyję Igorka ogarnę i zaraz tu wpadam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber śliczne masz to maleństwo:happy:
Ja jestem podatna na takie infekcje, i mi jako tako tantum rosa pomagała, przynajmniej na irytujące objawy. Poza tym leczyłam się globulkami od lekarza. Mama mi kiedyś mówiła, że płukało się czy tam myło kwaśnym mlekiem. Coś w tym jest, w końcu przywracasz właściwą florę bakteryjną. :happy:

Patrzę i patrzę i nie mogę uwierzyć, że coś tam jest. Chciałabym żeby któraś z was tu była i popatrzyła też i mi powiedziała, że nie zwariowałam... jak ja wytrzymam do jutra...:crazy:

Ostatnia edycja:
anaber - ktosiek świetny! .... ani się obejrzysz a już będzie widać rączki i nóżki :-)

ja uciekam bo i tak mnie ostatnio tu nikt nie widzi :ninja2:

reklama
Do góry