reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

anaber ktosiu twoj sliczny hehe nie pogniewam sie, ja mam nadzieje ze moj ktosiu w przyszlym tygodniu bedzie tak mily i pokaze czy jest Natanek czy Nadia

Lorelain ty nigdzie nie uciekaj nam kochana nunu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anaber kurcze no cuuuuudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak:
Lorelain - jak to Cię nikt nie widzi ?????????? widzimy widzimy :)
Gosiulek- jak było u rodziców?????? bo byłas u rodziców tak ???????? fajne ze juz jestes:-)
Roszpunka - wiem ,wiem jak to jest.,... jak jak zrobiłam ten pierwszy test to potem co pół godziny chodziałam w nocy do łazienki i patrzeć czy ja zaspana byłam czy faktycznie tam coś jest.,...... no i jest do dziś, bo ja sobie patrze na nie,,,,,,,, bo czasami mi sie wydaje ze to sen,,,,,,!!!!!!:tak: ja to dopiero głupol !!!!!!!!!!! No to rano szybko prosze nam tu dać znać,...... i zdjęcie wkleić najlepiej :))))))) :-) ale ja daje sobie rękę uciąć ze nie bedzie juz cienia ale kreseczka ciążowa jak było u mnie w 12 dniu po owu :-D

Mój maluszek biedny juz lula sobie,.......nie lubię jak choruje, jest taki biedny .....a ja zamiast uwazać teraz to tulam i całuję go jeszcze wiecej niż zawsze bo on taki bidulek jest zasmarkany :-(

agnes ----- where are you ?????????????? :eek:

Ostatnia edycja:
ilonka dużo zdrówka życzymy ja tez to przechodziłam co 2-3 tyg. infekcja gardło zawalone i zatoki poszłam do laryngologa bo katar przeciągał sie nawet do 6 tyg. i we wrześniu byliśmy na usunięciu trzeciego migdałka nic miłego ale odpukac do dziś raz miał lekki katarek ktory trwał 3 dni i caly czas chodzi do przedszkola i od września nie opuścił ani jednego dnia a wcześniej masakra

Byłam u mamy. Mój tato nie żyje...
Fajnie było.Zostawiliśmy Kacpra pod mamy opieką i we wtorek ruszylismy na podbój świata:-D:-DPrawie cały dzień spędziliśmy na zakupach...Oj bardzo rzadko tak możemy...Zwłaszcza że młody ma chorobę lokomocyjną...

Roszpunka widzę że i u Ciebie dwie kreseczki.Trzymam mocno kciuki...

Amber ale piękny widok :)) cudo!

nie jestem w stanie wszystkiego co nadrobić, ależ Wy piszecie :)

Roszpunka trzymam kciuki ;-)

a u mnie dzisiaj okropne zmęczenie, jestem ostatnio strasznie przemęczona, a teraz mam jeszcze tą @ i w połączeniu z takim mega osłabieniem czuję się fatalnie, a ja tu powinnam siły zbierać na kolejny raz :D

Gasiulek wybacz, nie wiedziałam :-( zazdroszczę, bo MY ostatnio sami byliśmy na romantycznym wypadzie w lutym..... !!!!!! :zawstydzona/y: nie ma czasu tak naprawdę....mąz wraca w sobotę wieczorem przeważnie a jedzie rano w poniedziałek i tak w kółko :-( wiec nawet nie ma czasu pożądnie odpocząć sobie biedak mój :-(
anaber ja staram sie na razie leczyć go sama,, bo co pójdę do lekarza od razu daje antybiotyk, no kurcze antybiotyk n a katar czy kaszel i to w cale nie jakiś straszny?? wiec próbuje swoimi sposobami, i sie udaje, ale teraz chyba złapał o mojej mamy choróbsko, bo Ona co doszła do siebie to wczoraj tatę wzięło , no a Jaś juz od paru dni niewyraźny był !!!!

kurcze ale przezywam ten test Roszpunki, prawie identycznie co mój :szok: nie mogę sie juz rana doczekać !!!!:rofl2:

reklama
Gosiulek, to bardzo smutne :-( Wierzę, że tata opiekuje się twoim Aniołkiem.

Ja jeszcze bardziej nie mogę się doczekać jutra! Muszę się trochę zmęczyć przed snem, zabieram się za lekkie porządki, bo coś czuję, że będę czuwać pół nocy o tak: :szok: :-D

Do góry