reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka TY to jesteś przebój !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
pamela to daj znać koniecznie jutro jak wizyta :-D Ja sie juz mojej we wtorek nie mogę doczekać :)
Viola- ja sobie ten dzisiejszy test zapakowałam w plastik po starym teście, :) hehe :)
Asiek z czasem samopoczucie bedzie lepsze !!!
Ania myślałam ostatnio o Tobie :tak: fajnie ze sie odezwałaś !!!!!!!!!!!! odpoczywaj sobie :) :-D i wpadaj do nas częściej :)kiedy byłaś ostatnio u lekarza????????

reklama
Ilonka24 ostatnia wizyta była 23.11.11 teraz kolejna 19.12.11 przed każda sie zawsze strasznie boję, ale mam naprawdę spokojnego i wyrozumiałego lekarza który cierpliwie odpowiada na moje pytania, ostatnio na badaniu widziałam główkę i taki malutki tułów mam nadzieję że teraz zobaczę wszystko wyraźnie już razem z łapkami no i tak to u mnie jest, termin mam na 9.07.12r

no i jestem :baffled: młody blady jak ściana chyba się czymś zatruł temp. nie ma tylko jakiś dziwny katar mu leci z nochala. no zobaczymy. A w czoraj się cieszylam do Ilonki ,ze nie choruje i chodzi do przedszkola, no to teraz mam najlepiej nic nie mówić i siedzieć cicho.

Dotarłam do domu.
W nocy bardzo bolał mnie brzuch i podczas dnia też mam skurcze co jakiś czas. Dzwoniłam dziś do gabinetu gin żeby zapytać kiedy mogę przyjść coś zobaczyć, oczywiście jeśli nie przyjdzie @. Recepcjonistka powiedziała, że 5-6 tygodni od 1dc więc jak się uprę to w przyszłym tygodniu tam zawitam. Niestety w Mikołaja mam pracy po pachy, ale 7 może mi się uda. Aha, i powiedziała żebym wstrzymała się z tą nospą, a jak cokolwiek będzie się działo to najpierw mam uderzyć do gabinetu. Teraz tak się boję, że jednak @ przyjdzie, już przeszła mi ta wczorajsza euforia... Dziś m będzie w domku, a ja mam wątpliwości czy cokolwiek mówić.:-( Ta moja krecha to bladzioch w porównaniu do Ilonki. Zaraz spróbuję zrobić zdjęcie,ale nie wiem czy cokolwiek będzie widać.

Przepraszam, że tylko o sobie:zawstydzona/y: Dziękuję wam wszystkim za ciepłe słowa, jesteście kochane!! Nie wiem co bym bez was zrobiła:tak: Tulę was wszystkie. :*

Ostatnia edycja:
zagubiona - na 17;30 :) ale wejde pewnie po 18 :) :-D
Ania super !!!!!!!!! na pewno bedzie dobrze !!!!!!!!
Roszpunka kochanie ale ja miałam w 12 dniu baaaaaaaaaaardzo słabą kreseczkę ale ciążowa na bank, tak samo TY ją określasz wiec jest dobrze !!!!!!! a w dniu @ miałam w cale nie bardzo wyraźną, dopiero dziś tak jest a mam dziś 16 dzien po owu !!!!!!!!!!!! wiec wszystko jest dobrze, brzuch tez mnie bolał ale brałam nospy !!!!!!!!!

reklama
całe szczęście, że nie jestem w posiadaniu testów- bo już bym leciała do łazienki:tak:

ale widze roszpunka, że Ty cykl zaczęłaś tydzien wczesniej niz ja- więc pozostaje mi cierpliwie czekać

Do góry