reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunka ja miałam taką kreseczkę własnie w tym 12 dniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiec za 2 dni bedziesz miec taką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

po kolei
sobota, niedziela, wtorek, czwartek !!!!

testy.jpg

nie wiem czy coś zobaczysz bo jakoś okropna .ale uwierz mi masz kreseczkę ciążową !!!!!!!!!!!! za 2 dni powórz a zobaczysz jaka bedzie różnica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

a tu masz ten z 12 dnia

testyyyy.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Roszpunka i może bedzie tak ze nasze dzieciaczki bedą też z lipca !!!!!!!!!!!!! U ciebie stawiam na synka :) bo wstrzeliliście sie w owu :-D Ale byśmy miały prezent urodzinowy !!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

ROSZPUNKO JA TEZ WIDZE KRESECZKE :tak::tak::tak:SOKOLIM OKIEM KRAWCOWEJ CM W LEWO OD TESTOWEJ ;-)

ILONKO NO TWOJE KRECHY TO JUZ SUPER A POWIEDZ MI MOJA DROGO SIERPNIOWECZKO BEDZIESZ MIERZYLA TEMPKE??? A MIE BRZUSIO NIE BOLI JUZ ZA TO MAM JAKIES KLUCIA W LEWYM JAJNIKU :wściekła/y:

PIATECZKO NO JA MAM NADZIEJE ZE TESTY DOPIERO W PONIEDZALEK PRZYJDA BO JAK JUTRO TO MATKO BOSKA CALY WEKEND OBSIKANY U MNIE BEDZIE :-D:-D:-DA W PONIEDZIALEK TO BEDZIE 12D FL WIEC JAK COS SIE WYKLUWA TO BEDZIE CHYBA JUZ WIDAC CHYBA ZE LIMIT TYCH SZCZESLIWYCH TESTOW JUZ SIE WYCZERPAL I JAK ZROBIE TEST TO ZAMIAST KRESKI BEDZIE NAPISANE NA CO TY LICZYLAS KOBIETO :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

losiczka- do wizyty u lekarza czyli do wtorku mierzę,,,,,,a potem to juz pierniczę,,,,,!!!!! :-D ale bedzie mi strasznie brakowac tak naprawde tego :tak:
mnie sie wydaje ze CI jutro testy przyjdą hihih, wiec bedzie sie dziać w weekend czuję !!!!!!!!!!! ale myśle abyś jak coś wytrzymała do tego 11 dnia chociaz:) OK ?????????????? ;-) :-D
no prosze , kto by pomyślał ze zapoczątkuję te szczęśliwe testy :-p hihihi :)

losiczka ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u mnie pewnie będzie komunikat głosowy- KRECHA TESTOWA ZNAJDUJE SIĘ POZA ZASIĘGIEM- PROSIMY NASIKAĆ PÓŹNIEJ

Ilonka, pewnie masz rację, serduszkowanie wskazuje na synka, ale nie tracę nadziei. Tą kreseczkę wymodliłam to może i córusie uda mi się wymodlić :-D
A jak wszystko pójdzie dobrze i będzie synuś to zaraz po tym jak wyrośnie z pieluch zabieramy się za córeczkę:)

Poza tym ta zasada nie zawsze się potwierdza, np z bliźniakami 2-jajowymi. Ten sam dzień, te same żołnierzyki, a rodzą się parki:tak:

Losiczka, porcyjka dla ciebie:-D ~~~~~~~~~~~~~~~~
Piąteczko, losiczko,ten sprzedawca wysyła w tempie ekspresowym, więc mogą jutro się pojawić w skrzynkach, tak jak u mnie :tak:
Trzeba mu w komentarzach dopisać, że same szczęśliwe testy sprzedaje hihi :-D

Ostatnia edycja:
ROSZPUNKO NO JUZ JA MU NAPISZE KOMENTARZ :tak::tak::tak: ZE OCHO CHO :-D:-D:-D NAPISZE CZEMU MI SPRZEDAL TESTY Z JEDNA KRESKA A KOLEZANKOM Z DWOMA HA HA

PIATECZKO JA SIE SMIEJE A CHLOPAKI SIE PYTAJA DLACZEGO ?????

ILONKO TO MOZE JA WOGOLE NIE ZAJRZE DO SKRZYNKI CO ?????? ALBO NAJLEPIEJ WYRZUCE KLUCZ A W PONIEDZIALEK ROZSZARPIE SKRZYNKE I SIKANCE OD RANA

ROSZPUNKO DZIEKUJE ZA FLUIDKI WOGOLE DAWAC SZYBCIUTKO TE WASZE FLUIDKI JA TAM PRZYJMUJE W KAZDEJ ILOSCI TYLE TYCH CIEZAROWECZEK ZE STARCZY DLA WSZYSTKICH:-)

Ostatnia edycja:
reklama
he he. ja dopiero pójdę za nie zapłacić. sprzedawca kasę dostanie jutro. dopiero wyśle- TAK OTO PRZECHYTRZYŁAM SAMA SIEBIE

ALE JEST PROBLEM- MAM DO ODEBRANIA W APTECE ACONY- MUSZĘ TO ZROBIĆ NAJPÓŹNIEJ W SOBOTĘ:eek:

WIĘC NIEDZIELA PEWNIE BĘDZIE DLA NAS

Do góry