reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ilonka doczytałam że i Twojemu maluszkowi potrzebne zdróweczko.Pozostałym chorowitkom również zdrówka..
A na bilans idz.Będziesz miałą z głowy..
Nie wiem co to będzie jutro z zastrzykiem.Dziś był płacz a w domu chodził i trzymał się za pupcię...:tak:

piąteczka to co bedzie jutro..??????????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: mam nadzieje ze umiesz pływać :-p
Gosiulek nie wyobrażam sobie co by Jaś zrobił jakby miał w pupkę zastrzyki, zadarł by sie na bank......:crazy: wole nie myślec !!!!!!!!!!!!!!!!! wryyyyyyyy,,,,,,,
Roszpunka TY to juz od wczoraj powinnaś siedzieć w dolnej tabelce :laugh2::laugh2: :laugh2:JESTES W CIĄŻY KOBIETO :) mam nadzieje ze uwierzysz szybciej a nie np na porodówce :laugh2:

ehhhhhh lezę juz i jakoś snu nie mam, chciałam oczy zmęczyć ale doopa :crazy: , kurcze a jutro będe jak zombi sie po domu snuć :baffled:

ucałujcie wszystkie chorowitki od cioci piateczki

gosiulek ja miałam ciut ponad cztery latka jak dostałam zastrzyki. wyobraź sobie, ze darłam się juz na dźwiek dzwonka. a pamiętam to do dziś jakby to było wczoraj. tul maluszka mocno

ilonka jutro będzie tak

636.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gosiulek ale spokojnie. mimo to dziś mnie ni ziębi ni grzeje zastrzyk czy pobieranie krwi. gorzej było jak zachorowałam kiedys bardzo poważnie- tak, ze ledwo uszłam z życiem- i dostawałam zastrzyki z żelaza- to była masakra- dupsko miałam czarne przez pół roku

piąteczka - ja w pierwszej ciąży dostałam na podniesienie żelaza zastrzyki z wyciągu z wątroby cielęcej, strasznie oleiste, miałam ich wziąć chyba 6, ale po 5 stchórzyłam, bo tak mnie pupa bolała, ze ani siedzieć, ani chodzić nie mogłam...

katrina powiem jedno- gdyby to mężczyźni mieli takie zadanie jak MY- ludzkość by wyginęła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj widze ze tu cos chorobowo sie zrobilo
Gosiulek mam nadzieje ze synek szybko wyzdrowieje no i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby to bylo zagniezdzenie. A ilu dniowe masz zwykle cykle???
Gosiaczek z testami bedzie duzo latwiej, robisz jak zwykly ciazowy. Ja robilam rano ale tu dziewczyny mi poradzily robic wieczorem
Piateczka a bierzesz wiesiolek albo siemie ze taki masz "wylewny" ten sluz???
Anaber ale fajniutki ten bobek

Ja normalnie uszami klaskam z radosci na te swieta

reklama
Do góry