reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
katy ha ha. jest w naszym domu takie jedno pomieszczenie, w ty pomieszczeczeniu siedzi M i wygląda mniej więcej tak

206.gif

jak nie mogę go stamtąd wywabić po ludzku- to sięgam po 'dopalacze'

he he he dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moj to raczej kanapowiec, jak jest w pracy to robotnik roku ale jak tylko jego noga przekroczy prog domu to opada z sil :-D:-D:-D

Piateczko bede uciekac bo chyba cos sie kroi :szok::-D:-D bede udawac niedostepna :-D buziaki do jutra

Dzień dobry Słoneczka :happy2:
Coś cicho było wieczorem.
Ilonka, po wizycie u lekarza podam dane, obiecuję:tak: W środę się wybieram. Pewnie to za wcześnie, ale co mi tam. Może coś już będzie widać. A jak się uda to przed świętami też:-) Ty to dziewczyno jesteś szybka! Ranny ptaszek, hihi:-D

Powiedziałam wczoraj m, ucieszył się,ale przyjął to za zimno. Już raz miałam II na testach i nic z tego nie było, więc on czeka aż pójdę do lekarza. Boże, niech ta @ nie przyłazi :no: W tym roku święta u nas, chciałabym mieć czym się pochwalić:tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane!

Piąteczko- Kłapouszek wrócił :) mam nadzieję, że Twoje kolana dzisiaj się odnalazły, a nie dzieli ich snów cała galaktyka :cool2: no i mam nadzieję, że wytrzymasz cierpliwie z tymi sikańcami... :)

Roszpunko- głowa do góry będzie dobrze wszystko. :)

Ilonko- trzymam kciuki.

Qrcze widzę, że sezon grypowy- qrcze tak mi żal tych waszych maluszków :( no ale niech im szybciutko przejdzie. :)

Losiczko- masz piękną tempkę :tak: na mikołaja jak nic będzie prezencior z różową kokardeczką- trzymam za to kciuki :)

katy- udało się Tobie z tą niedostępnością? :cool2:

buuuuuuuuu......... Jaś chory i ja też !!!!!!!!!!!!! :-:)-( :-( i to akurat teraz....... niech to szlak....... wiedziałam ze to za piekne by było.........:-(

reklama
Ilonko- to tylko przeziębienie albo grypa, pamiętaj, że zawsze mogło być gorzej, więc głowa do góry i będzie wszystko dobrze. Uszy do góry Kochana- za kilka dni wyzdrowiejecie i będziesz sie cieszyć stanem błogosławionym. :)

Do góry