Oj laseczki jesteście niesamowite, nie było mnie godzinki a tu taka produkcja

)))ale fajnie,ze to forum tak tętni życiem

)) Dziękuje za tak ciepłe przyjęcie,jest mi niezmiernie miło,że moge zostać w tak szalonym gronie. Jeszcze nie kojarze niców więc będę pisać ogólnie,ale z czasem to sie pewnie zmieni. W przedszkolu było superowo,mój tato jako górnik był zestresowany na spotkanie ciekawskiej bandy sześciolatkó,ale poradził sobie rewelacyjnie,potem wzieliśmy mojego Igorka i pojechaliśmy na miasto na obiadek,takze gotowanko mam z głowy.
Zzagubiona trzymam &&&&&&&&&&&&& za wizytę,wiesz jak spojrzałam po raz pierwszy na twój suwak to też mi chłopczyk przyszedł do głowy,więc .....oby zdrowe kochana było
Ilonko Ty moje słoneczko Ty wiesz,my już prawie bez słów się rozumiemy,więc napiszę tylko,że czekam na cudowne wieści po 18,a wiem,że takie będą a kciuki od wczoraj już sine się robią...
Karla Ty to prze dzik jesteś,ja to bym nie wytrzymała i sikała,podziwiam za cierpliwość i oby Roszpunka skończyła ten swój berkowy maraton na Tobie&&&&&&&&&&&&
Piąteczka, Karolina cos czuje,że wam Roszpunka tez po piętach depcze,więc kto wie kto wie,wiecie póki podpachy nie ma w majtach szanse są duże i ja się tego trzymam a Wam życzę szybkiego zafasolkowania,oby to był właśnie ten cykl
Reszte babeczke ściskam mocno i czekam na wesołe,kreskowe i bobosexowe wieści,ja cierpliwie czekam na @,ale mam do Was obserwujących swój cykl pytank

tóż ja nie prowadzę pomiarów,ale codziennie sprawdzam śluz i jaki jest ten poowulacyjny,jaki przed a jaki przed @???buziaki