reklama
P
piąteczka
Gość
karolinko poprawka ha ha. Oczywiscie najpierw siknę od razu!!!
COS MI PODEJRZANE TE ZACHCIANKI!!!!
COS MI PODEJRZANE TE ZACHCIANKI!!!!
karol_in-a taki los imigranta...ale najwazniejsza osobe mam przy sobie,czyli meza.ale na stale tutaj nie zostaniemy,chcemy troszke odlozyc i potem w Polsce miec cos swojego,np.jakis sklepik...no i ja niestety tez mam zapowiedz przyjazdu tesciowej,chyba sie potne!
moja tesciowka jest zawodowa kucharka,wiec mam przechlapane,bo ona uwaza ze gotuje najlepiej! piąteczka to czekamy do jutra i kciukasy zacisniete na maxa! ja kochane moje spadam do pracy,zerkne potem. milego dzionka babeczki!!!

Ostatnia edycja:
P
piąteczka
Gość
PAMELA to daj teściowej w prezencie bilet- powrotny... może zrozumie aluzję?
K
karol_in-a
Gość
piąteczko- Ty będziesz z pełnym pęcherzem czekać na listonosza tylko uważaj, żeby i jego przy okazji nie osikać 
karla- ja poproszę byś kopnęła tą @ żeby jej sie odechciało do mnie przyłazić co miesiąc przez 9 miesięcy
))
dziewczyny ja takie zachcianki typu: coś slodkiego i to koniecznie czekoladowego albo ostrego i pomidorowego mam co miesiąc przed @, więc to kolejny objaw zbliżających sie kroków...
zawsze przed @ moje menu wzbogacone zostaje w prince polo i ketchup!!!
pamela- najważniejsze, że masz męża obok, a niebawem jeszcze kogoś. teściowe maja to do siebie, że wiedzą najlepiej, a ty po prostu z góry jesteś posądzona o niewiedzę, brak doswiadczenia i praktyki i nic Tobie nie może sie udać.
wytrzymasz, bo to pewnie krótka wizyta będzie a trochę Cię wyręczy w gotowaniu- odstąp jej kuchnię i ciesz się spokojem. ja bym jej w pakiecie do gotowania dolożyła zmywanie i pranie z prasowaniem 
karla- ja poproszę byś kopnęła tą @ żeby jej sie odechciało do mnie przyłazić co miesiąc przez 9 miesięcy
dziewczyny ja takie zachcianki typu: coś slodkiego i to koniecznie czekoladowego albo ostrego i pomidorowego mam co miesiąc przed @, więc to kolejny objaw zbliżających sie kroków...
pamela- najważniejsze, że masz męża obok, a niebawem jeszcze kogoś. teściowe maja to do siebie, że wiedzą najlepiej, a ty po prostu z góry jesteś posądzona o niewiedzę, brak doswiadczenia i praktyki i nic Tobie nie może sie udać.

Z
zZagubiona
Gość
Ilonka sie na mnie wscieknie ale wlasnie przeczytalam przepis na blok czekoladowy i jezyk do tylka mi uciekl wiec i wam zrobie ochotke na slodkosci hihi http://wedelpijalnie.pl/przepisy/desery_maestro_czekolady/wedlowski_blok_czekoladowy/73
piąteczka ja juz sie umowilam z sasiadka z gory(dziewczyna jest z Somalii),ze w dzien przyjazdu otworzy tesciowej drzwi i sie tesciowka zawroci,bo pomysli ze adres pomylila
...chyba ze pomysli ze mnie maz zamienil na sliczna murzynke! do wieczorka,pa pa

K
karol_in-a
Gość
zzagubiona- o jak miło.... hmmmm zjadłoby się gdyby nie troska o dupsko które urośnie zanim w ciąże zajdę...
ilonko- proszę mi tu nie świrować i mnie nie nakręcać- dam Wam znaka jeśli się coś okaże, więc póki co cicho sza...
ilonko- proszę mi tu nie świrować i mnie nie nakręcać- dam Wam znaka jeśli się coś okaże, więc póki co cicho sza...
reklama
Podziel się: