• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczko.... ja jestem Ci winna szczególnie przeprosiny, bo ja Cie nakręcałam i nastawiałam, swoją porcje fluidków oddałam, bo pewna byłam, że zobaczysz dwie kreseczki, że to już i teraz, a teraz przeżywam to chyba bardziej niż Ty i jest mi z tym paskudnie... tak chciałam żeby Ci się udało... cholibcia no!!!!
dziękuję Ci kochana, ale u mnie to nie to, nie tym razem... lada dzien dolączę do Ciebie na te wakacje. Tyle, że ja mężowi spokoju nie dam w święta, w tym cyklu w ogóle o nie!!!

piąteczko- o tak nie róbmy krzywdy innym żyjącym... :))) niech siedzą bez roślin i zwierząt- same z soba i @ wszystkimi :))) tego się nie życzy nawet najgorszemu wrogowi, więc Mars odpada- zresztą tam dużo facetów, a na Venusie kobiet :)))

reklama
losiczka pamiętaj ze jesteśmy z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyszalej sie do konca roku, a od nowego roku do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zagubiona wybaczam :) po prostu nie zajrzałam do linku :laugh2: hehe wiec teraz TY mi wybacz :) :-D

Powiem wam tak kobity a wiec gdybym jutro wysikala dwie krechy to dostalabym takiego powera ze chyba wszystkie naraz bym was dogonila i nie ma zlituj, lapie kazda po kolei , wiec zastanówcie sie czy napewno jestescie gotowe bo jak jutro sie mi uda to wyłapie was jedna za drugą

piąteczko- Tygrysku jesteś najlepszejszym przyjacielem Kłapouszka, ale pamiętaj, że ja swoje porcje fluidków oddałam wczoraj dla was obu, a skoro Losiczce się nie udało to jeśli Ty zlapałaś wszystkie trzy porcje to to będzie bliźniacza ciąża jak nic. :)

agniesia- ja nie ten cykl, ale dziękować, dziękować na następny sie przyda... :)

karla za mna to chyba będziesz musiała biegac do przyszłego miesiąca, ale jeśli tak to ja mogę dobrowolnie pod Twoimi drzwiami wystawać być nie musiała jak Roszpunka sie męczyć. :)

ilonko wybacza ;p;p

zmienilam troszke tabelke i posadzilam dziewczyny testujace w ciagu najblizszego tyg na czerwone krzesla hehe

_________________________Staraczki
confused.gif

.............karla21.....................21..............05.12....................1..............
..........,,.sylwia_d...................22..............06,12....................3..............

.............piąteczka.................31.................???.....................2...............
.............Karolekk...................30..............07.12....................3..............
.............losiczka72................39..............08.12....................5..............
.............justynka7177...........24..............08.12....................2..............
.............karol_in-a................28...............09.12....................6..............
.............agniesia84...............27..............12.12....................2..............

.............marysia77................34..............13.12....................3..............
.............Suonko87................24...............14.12....................5..............
.............MałaMi.....................25...............19.12....................7..............
.............KatyB......................30................21.12..................13.............
.............Lorelain...................26...............23.12....................2..............
.............anusia88sc..............23......... .....24.12....................2..............
.............nosotros..................27...............30,12...................4...............
.............agnes2704..............29...............31.12...................5...............

.............Tymuniek.................27.................???....................4? .............
.............agnieszka_dk..........23.................???....................??..............
.............Dzoana.a.................29.................???....................??..............

....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011.............. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08.2011...............01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.2011 ..............03.06.12..........
....Bobofrutek...............27.............03.09.2011..............10.06.12..........
....bietka84...................27............02.10.2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011........ ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.10.2011..............18.07.12............
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......??????............
....ada6.1984................27............23.10.2011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24.............30.10.2011...............08.08.12...........
.....katrina115...............??.............. .??.............................???................
.....pola.........................??........... . ...??............................???................
.....pamela....................??.............. ..??............................???................
.....lilian........................26.... .............??...........................???................
.....Roszpunka..............25.......... ......??............................???................

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolina a TY swoje, ale dobrze, nie nakręcamy, czekamy spokojnie co sie wydarzy :) lepiej miec niespodziankę niz sie rozczarować -znam to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
agniesia- śluz PŁODNY to śluz rozciągliwy, wygląda jak białko jaja, a NIE PŁODNY, jest lepki, kleisty biały, kremowy, wodnisty, nie rozciągliwy :) :-D

mieszkasz w wielkopolsce ja w poznaniu wiec az tak daleko bys nie miala w jakimkolwiek miescie mieszkasz:)
ale najpierw mi sie musi udac, moze roszpunka złapie kogos innego pierwszego

karla kogokolwiek by nie złapała Roszpunka, ten ktos w koncu złapie Ciebie, a dzisiaj póki co powinnaś czuć jej oddech na swoim karku, więc rób ten test jutro, bo się naprawdę dziewczyna nam wykończy tym ganianiem...
ja w Poznaniu bywam praktycznie codziennie, więc na pewno Cię znajdę :)

ilonko- wiesz jak to jest, więc cieszę się że wierzycie we mnie i armię ułanów mojego męża, ale co ma być to będzie i zobaczymy do konca tygodnia. nie chcę sie nakręcać, bo to boli, a ja i tak od początku ten cykl uważalam za stracony więc chcę nadal tak myśleć :)

reklama
ilonko moze i tak ja nie wiem nie podaje danych wiec jest to co bylo ostatnio podane ja nic nie zmieniam jak nie podajecie same danych do zmian

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry