reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

musiałybyście zobaczyć jej mine dnia następnego jak opowiadała... :)

u mnie też obciążenie bliźniakami jest i ja tam mogę mieć bliźniaki- byle zdrowe były, a jak będzie parka- to juz szczyt marzeń :)
ale najpierw to niech ciąża będzie w ogóle... :)

reklama
WITAM WAS DZIEWUSZKI :-):-) W POPOLUDNIOWY DZIEN MIKOLAJKOWY :happy: TRZYMAM KCIUKI ZA TESTUJACE DZIS I NIEDALEKIM CZASIE KAROLINA DOBRE Z TA WIZYTA U GINA SMIECHU CO NIE MIARA ..:-D:-D:-D WLASNIE SIE TROSZKE ODROBILAM ... POZDROWIONKA PRZESYLAM

witaj anusia... :)))

qrcze mnie zaczyna coraz bardziej niepokoić jajnior- znów skubany dokucza... :(

gdzie lorelain? a silene ?

zzagubiona trzymamy kciuki za wizytę i daj koniecznie znać co i jak... :)

heh a ja właśnie oglądam z dzieciakami epokę lodowcową 3- to tak, żeby w temacie było- no i z przyszłego tatusia mamuta też można się pośmiać- i oczywiście wyobrazić sobie m w takich sytacjach

piąteczko ja na mojego m też mówiłam swego czasu maniek :)))

a tak na marginesie myślicie że jak kupie dzisiaj w aptece zwykły teścior i zrobię jutro to będzie juz miarodajny? w końcu to będą dwa dni przed spodziewana @ to mogę czy lepiej nie... ?

dobre karolcia jak będzie fasolka to na swoim wypróbuję ha ha
ale nic nie przebije desperacji wiewiórki- z tymi kombinacjami to ona kogoś mi przypomina........... a Tobie?
a ja myślałam, że w tym duecie to tygrysek jest od robienia głupstw, a kłapouszek to raczej opanowane i rozsądne zwierzątko- oj oj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
losiczkę :))) właśnie sobie ją wyobraziłam z mężem zamiast żolędzia :))) i testami cichcem...
ach piąteczko... że też o tym nie pomysłałam... :)

bo to taki oryginalny Kłapouchy, który jest pesymistą, opanowany i spokojny, ale czasem też można go wyprowadzić z równowagi i też popełnia głupstwa... ale na szczęście jest Tygrysek, który czuwa nad przyjacielem i ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry