reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ufffffffffffff w koncu was doczytalam.......czlowieka nie bylo od rana a tu prawie 20 stron....szalone

Ilonka nie martw sie wszystko napewno bedzie dobrze
Ps mierzy pod pacha ha ha ha a tu wklejam adres do stronki na potwierdzenie moich slow http://www.jestemplodna.pl/11,jak_rozpoznac_dni_plodne.html

Nie mam pojecia czemu ale wcielo mi pol posta

Wiec witam Agniesie i Scotland fajnie ze tu trafiliscie bo swirujacych nigdy dosc

Zzagubiona moze to dziopka ze tak chowa to swoje sikaniątko

Ostatnia edycja:
reklama
NO dobra kochane ja bede zaraz wychodzić !!!!!!!!
Proszę o kciuki kochane -BARDZO PROSZĘ

Dam znac jak wrócę !!!!!!!!!! :-D

coś ten mój net już całkiem zdycha

scotland witaj

karla no nie wierzę choróbcia

a ja właśnie sobie wymyśliłam ,że jaj się uda wysikać coś konkretnego , to kupię sobie koszulkę z napisem na brzuszku- hotel mama, all inclusive- i tak powitam męża- ciekawe ile czasu będzie potrzebował, żeby załapać? taki eksperyment ha ha

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i szybko nam dawaj znac co i jak :-)

ILONKA :TRZYMAM &&&&&& MOCNO ISZYBCIUTKO TU WRACAJ I CHWAL SIE NATYCHMIAST CO I JAK :happy::happy:

PIATECZKA :HEHE DOBRY POMYSL A POTEM JAK OKAZE SIE NP DZIEWCZYNKA TO BLUZECZKE CURÓNIA TATUSIA CZY ODWROTNIE SYNECZEK MAMUSI :-):-)

WITAM NOWĄ KOLERZANKE :)
WLASNIE POPILAM MALUTKA KAWUNIE I OGL PRZY OKAZJI " DLACZEGO JA " I OCZYWISCIE POCZYTUJE NASZE POSCIKI...:tak:

na świeta dla teściowej planujemy jakiś fajny prezencik, jakies body z napisem czy coś podobnego- tylko,że duzo tych planów i boje się, że spełzna na niczym

Ilonko &&&&&&&&&&&& ściskam od rana,że krązenie mi ustało
Carla to napewno @???Być może jakieś lekkie upławy,a to nic dziwnego w razie zafasolkowania
Dziewuszki czy mój Mikołajek dla Was jest widoczny???
Zzagubina nawet nie wiesz jak się ciesze,że cosiek zdrowo rośnie, a chłopcy też lubią ukrywać swoje klejnoty więć kto wie co to będzie:))))
buziaki

reklama
piateczka swietny pomysl widzialam ostatnio na miescie bluzeczki ciazowe z napisami 'baby on board' i 'get me out of here' fajnie by bylo zrobic mezowi mala niespodzianke ciekawe jak by zareagowal trzymam kciuki wierze ze sie uda.

karla21 szkoda, ale pomysl jakie przyjemne staranka czekaja na ciebie juz niedlugo maz tez pewnie nie moze sie doczekac powodzenia w nastepnym cyklu

Ilona24 kciuki zacisniete napewno wszystko bedzie w pozadku;-) ehhh zazdroszcze ci tego lokatora w brzuszku

Do góry