reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ufff nadrobic was to ciezka sprawa ale taka lekture bardzo przyjemnie sie czyta. U nas od dwoch dni padal snieg dzisiaj odwilz, szkoda ze malutka chora bo bysmy ulepili jakiegos balwana razem a tak tylko przez okno podziwia bialy swiat.
piateczka czekamy na II na tescie

reklama
byłam trochę popodglądać zza płotu czy go nie widać
tigger2doll.gif

ale cichutko- psy nie szczekają, więc nie ma tego wstrętnego doręczyciela w okolicy

No i w koncu zlapalam troszke czasu zeby sie dowiedziec czy Piateczka zrobila sikanca a ten listonosz dalej nie przyszedl???? Skubaniec!!!!!:wściekła/y:

Bobofrutek dobrze cie rozumiem bo ja jestem taka sama, co bylo nie wroci nie ma sie co zastanawiac i analizowac tylko dojc do siebie i do przodu. Tez nie lubie jak sie ktos nade mna uzala, i dlatego nigdy nic nikomu nie mowie....no moze z wyjatkiem Was :tak:

Kalol-in-a nawet nie wiedzialam ze mam poblokowane :szok: zatraz lece tam zrobic porzadek i dzieki za zwrocenie na to uwagi;-) a "kolezanka" sie nie przejmuj.....chyba nie jest nawet warta zeby tak ja nazywac. Kazdy ma swoje zycie i postepuje wedlug wlasnych zasad......a jej sie to nie musi podobac
Trzebabylo ja zaprosic na dziczyzne w weekend :-D:-D:-D
to pewnie takie zdziwko by strzelila :szok::szok::szok:
Agniesia nie bylam zabardzo w temacie ale dziewczyny czesto wspominaja Acona wiec pomyslalam ze o ten ci chodzi....ale widze ze juz masz odpowiedz :-)
Piateczka naprawde takiego faceta jak ty masz to ze swieca szukac :tak:ja bym mogla byc 2 miesiace w ciazy i moj by nie pamietal ze mialam testowac 2 miesiace wstecz.....hmmm przeciez nawet o imieninach nie pamieta to czego ja oczekuje :eek::eek::eek::eek::eek:
Losiczka masz to jak w banku ze ci nie damy spokoju i bedziemy sie domagac twojego towarzystwa tutaj :tak:

uff............... po 1,5 godziny czytania dobrnęłam do końca. trochę mi przeszkadzano ale w końcu w pracy jestem to i tak nieźle że mogę was czytać

ilonka, roszpunka, zagubiona super wieści po wizytach. mam nadzieję że teraz już spokojniej u was. za 2 tygodnie kolejna wizyta więc już trzymam &&&&&&&&&&&&&&

bobofrutku tak mi przykro. nawet nie chce mysleć co czujesz. trzymaj się dzielnie. jesteś silna dasz radę

piateczko
i jak tam. testy są? dawaj nam szybko znać

karolinko
u Ciebie pachnie fasolką. to juz 14 dfl a tempka wysoko

losiczka pamiętamy o Tobie. wpadnij jak będziesz mogła. ten cykl odpuszczasz a może akurat niespodzianka się szykuję

witam wszystkie nowe staraczki. jeszcze was nie pamiętam ale to kwestia czasu

he he katy mój pamięta bo mu w telefon wpisałam przypomnienia- jak są czyjeś urodziny , imieniny itp to o 9 rano alarm mu o tym przypomina:-) tak go zrobiłam- i niech spróbuje zapomnieć!!!!!!!!!!!!!!

katy- no widzisz- zaraz tam zajrze i cos naskrobię, żebyśmy mogły Ci pisać różne dziwne historie pod wykresem. dziewuszyskiem już sie nie przejmuję- ale mi ciśnienie podniosła. bo ja rozumiem gdyby mi powiedziała- wiesz ja tego nie rozumiem, bo to czy tamto, mam swoje zdanie, ale ta zaraz z atakiem, że morderczyni, że jak tak można, że nie może mnie zrozumieć, że ... milion oskarżen itp.... :) no ale już mi przeszło... :)))
a dziczyzna na święta może sie upoluje. :)

katy pogoń tego listonosza bo on skubany nie dość, że piąteczkę to jeszcze i nas stresuje....

piąteczko- żyjesz... przyszedł?

agnes- a sio.... niczym nie pachnie poza @!!!! a cykle mam długie jak smok, bo 33 dni chociaż ostatnio był 37 więc nadal proszę, żeby mnie nie wkręcać.... !!!

a sio agnes.... wiem, że macie dobre intencje i szczere zamiary, ale ja juz rano pisałam że nie chcę sie nakręcać- termin @ mam na piątek, a w czwartek wieczorem wyjeżdżamy z m na weekend do lasu i nie chcę go spędzić na rykach kwikach czy złosciach, że nam sie nie udało, że nie wyszło...
dlatego nie miejcie żalu kochane, ale kciuki trzymajcie po cichutku, bo ja sama siebie przekonuję, że jestem gotowa na przyjście tej @, a ona chyba juz pod drzwiami bo znowu jajnior boli i piecze jakby... :)

reklama
Piateczka tez tak musze zrobic bo normalnie czasami to mnie wkurza:wściekła/y: ze sie nie domysli.....on am latwo bo sie urodzil 8 marca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Wiec kazdy pamieta :tak:

Karolina jeszcze raz dzieki myslalam ze mam taki nudny wykres ze nikt nic nie poradzi :eek: a to moje niedopatrzenie:-D .....ach my kobiety....w wiecznej rozterce
Gdzie ten listonosz dawac mi go tu >>>>>zaraz sie z nim policze........

Do góry