reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

jane - spoko...nie przejmuje się...tu są różne dziewczyny ;) takie co już są w ciąży, takie co starają się już dobrych kilka miesięcy i takie co dopiero zaczęły...grunt żeby byłą sympatyczna atmosfera ;-)

asiczka - no no wszystko wygląda obiecująco...ale jestem ciekawa twojego testowania :tak:

reklama
jane - spoko...nie przejmuje się...tu są różne dziewczyny ;) takie co już są w ciąży, takie co starają się już dobrych kilka miesięcy i takie co dopiero zaczęły...grunt żeby byłą sympatyczna atmosfera ;-)

asiczka - no no wszystko wygląda obiecująco...ale jestem ciekawa twojego testowania :tak:

no to ciesze się, tak mi się własnie wydawało że to coś dla mnie,
wczoraj tu trafiłam i widzę, że dużo się tu dzieje;-) a o to mi właśnie chodzi

My wróciliśmy juz ale zaraz przyjadą znów gości, wiec nie mam dziś odpoczynku bardzo,marzę aby sie juz położyć !!!!! senna strasznie jestem i jakaś taka zmećzona po prostu ehhhhh!!!!!!!!!!
WItam nową staraczkę :)

lorelain ja tez jestem ciekawa tego mojego testowania...:szok:ale boje sie jak diabli i poki co jeszcze poczekam..w tamtym cyklu juz szalalam z testami na tydzien przed @ i tylko niepotrzebny stres...teraz odpuszczam i czekam..bo jak ma byc to bedzie i nic tego nie zmieni..a przy moich niezbyt regularnych cyklach to jeszcze @moze przyjsc nawet tego 13go wiec czas....czas....oby szybko minal:)

jane pewnie ze to miejsce dla Ciebie:)rozgosc sie i czuj sie z nami dobrze:)tutaj jest bardzo wesolo,sama zreszta nie jestem tu zbyt dlugo...aaaaa...i musisz uwazac...bo to forum straaaaasznie wciaga i uzaleznia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wieże że to wciąga;-) ale póki co mam tylko męża i nic innego mnie za bardzo nie odciąga od kompa. A że nikt z mojego otoczenia nie wie że się staramy to tylko w necie mogę się "wygadać"...

Ilonka - no widzisz jakie masz piękne objawy ciążowe, a ty się zamartwiałaś ;-)

jane - tu się przez weekend właśnie nic nie dzieje, zobaczysz w tygodniu :-D

asiczka - ja w tamtym cyklu też tak szalałam, teraz pewnie będzie podobnie :laugh2:

reklama
Do góry