reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agniesia to zapraszam z testem do anglii:)))wypijemy kawke :)):-D:-D:-D:-D

fajnie ze masz wizyte za tydzienszybko zleci i bedziesz podgladac swoja kruszynke:)))juhu:))))A i suwaczek przesliczny:))))):tak::tak::tak:

witaj lorelain,no az nieprzyzwoicie tutaj dzisiaj spokojnie:)))czyzby jakas cisz przed burza(czyli przed masa dobrych wiadomosci:))))))???obyyyy:)))co tam u ciebie?jak samopoczucie?

reklama
asiu już rezewuje bilecik i zawijam kiece i lece,Ty to twardzielka jesteś z ty testowanie,a i Nas tu przeczymasz w nerwach i mnie w biegu...:-)Kurdę szkoda,że tak daleko mieszkacie,bo chetnie bym Was na zupkę cebulową zaprosiła,taka kremowa z zapiekanym serkiem i grzaneczką.....zapraszam

Hejka

Czytam was caly dzien tylko jakos weny do pisania brak. Jak juz wszyscy w domu wyzdrowieli to mnie zaczyna cos rozkladac, jakis kaszel sie przypaletal:wściekła/y: testy owul dalej negatywne, sluz ciagle lepki, bialy czyli nici z testowania w swieta a testy przyszly jakis tydzien temu zamowilam te czulsze 10mlU i az 30 sztuk zebym miala na co sikac:)

witam moje cos u was rzadko bywam ale tyle sie wszystkiego nazbiero jeszczed mnie chorubsko rozebralo na 4 dni glos stracilam wiec moi mezczyzni mieli spokoj odemnie pozatym grypa zoladkowa u sarszych mezczyzn strasznie pomalu moje mieszkania powraca do narmalnosci po wszystkich chorobach

jeszcze 2 dni i usg nie moge sie doczekac

witam nowe staraczki i nowe fasoleczki

ilonko bedzie dobrze z fasoleczka
:-)

agniesia ale kusisz ta zupeczka cebulowa:-p:-pmniamiiii:))

nie jestem twardzielka z tymi testami w tamtym cyklu chyba z 5 zrobilam hihi,dlatego wiem ze to bez sensu zwlaszcza przy nieregularnym cyklu...a jak fasolka sobie siedzi juz w brzusiu to wczesniej czy pozniej zobacze dwie kreseczki:)ale gdybym w domu miala tesciorkki to na bank juz bym szalala:)))

a tak wogole dziewczyny,nie zaznaczalam tego na wykresie ale od dwoch dni mam taki sluz jak chyba przy owulacji (tyle ze to juz czas na @),bialko jajka,a jak kojarze zawsze mialam jakis lepki i bialy,wiec co jest grane?macie tez tak czasami?:confused2:

Ostatnia edycja:
hehe no to wstawiam ten mój test dzisiejszy :) krecha testowa ciemniesza od kontrolnej :) wiec mam nadzieje ze jest dobrze i beta rośnie sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! test zwykły 25 czułość !

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!

asiczka podziwiam Cię ja to bym juz testowała dawno hehe , bo ja juz w 11 dniu testowałam :)
justyna trzymam kciuki za wizytę :) i dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!

lece robić jakąś kolację zaraz i chyba sie położę :)

Ilonka masz tak piekna kreche,ze slepy by ja zauwazyl !!!..wszystko bedzie dobrze,nic sie nie boj kochana..ty juz swoje wycierpialas,wiec teraz musi byc juz tylko dobrze !!!..ja wiem,ze ty sie martwisz,to normalne,ale tym razem bedzie wsio OK ;-) i za kilka miesiecy wkleisz zdjecie,nie testu,a swojego malego szkrabika :-)

reklama
Hejka wszystkim!
Normalnie ja nie nadążam za wami hahaha:p
Roza ja też miałam ślub w czerwcu:)
A ja sie właśnie dowiedziałam że moja koleżanka z pracy jest w ciąży:)
Ja też chceeeeeeee!!!!!
Ilonka no piękne kreseczki, zarażaj nas tu tym szczęściem:-)

Do góry