reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ViolaPop no jasne że o tobie pamiętamy!! No to 20.12 czekamy na recenzje z wizyty obu dziewczyn:) Jakie to uczucie pływającego szkrabka?:-)
Scotland hehe no to wszędzie siki:p ale na szczęście dzieciaczki są takie kochane że nawet siki da sie przezyc:-D
MissBella niestety nie pomoge ci bo jestem kiepska w tym temacie:( ale z tego co dziewczyny tu pisały, testy nie zawsze sie sprawdzają.
Domiska to powiem ci że tu się dopiero będziesz nakręcać bo na tym forum to czeste zjawisko hahaha:) wszystkie tak mamy i czasem sie nawet wzajemnie nakręcamy:) ale tu jest super więc zostan z nami;-)

Ostatnia edycja:
reklama
troszke was nadrobilam kochane ...

bobo : bardzo mi przykro ... kochana jak muwi nasze przyslowie CO NAS NIE ABIJE TO NAS ZMOCNI wiem ze napewno jest ci jeszcze smutno ale bedziesz sie jeszcze cieszyc napewno...

TRZYMAM &&&& ZA POTWIERDZENIE KOLERZANEK U KTURYCH POJAWILY SIE 2 KRESECZKI NA TESTACH
:-)
WITAM NOWE STARACZKI ZAPOMNIALAM IMIONKA ALE WITAM WAS SERDECZNIE
:tak:NIECH NASZE FORUM ROSNIE JESZCZE WYZEJ W GORE ...:-):-)

JA ODLICZAM DNI DO TESTOWANKA CHOC JUZ MNIE KORCI ZEBY ZROBIC TESCIK JAK NARAZIE TO ZADNE OBJAWY CHCE MI SIE JESC , SWEDZA MNIE CYCUCHY I JAKAS NERWOWA JESTEM WIEC NARAZIE WSUMIE BEZ ZADNYCH SZCZEGOLNYCH OBJAWO ... OKAZE SIE W PRANIU JAK TO SIE MUWI HEHEH:-):-):-):tak:

Wpadam się przywitać, ale jestem puki co z doskoku bo młody usypia i ciągle mnie woła :sorry:

ja mam dużo przezroczystego śluzu...to chyba trochę dziwne :baffled:

MissBella - hmmmmmm a może to jest cykl bezowulacyjny ? .... czasami też z testami zależy od firmy...za pierwszym razem caly czas bylo pusto i nagle przez samą owu miałam dwie mocne krechy...cały czas myslalam ze te testy nie działają. W tym cyklu kupilam testy z innej firmy i teraz skolei mi ta kreska powoli ciemniala i przez owu pokazała dwie mocne krechy, a owulacje dokladnie wiem kiedy mam bo mnie wtedy bardzo mocno bolą jajniki.

violucha wreszcie wrocilas kochana :****

solcia to cudowne uczucie u mnie ktosulek przeciaga sie i czesto wpycha sie w prawa strone brzucha hehe z kazdym dniem silniejszy/a jest a czuje go od 14 tc :d

justyna sliczne malenstwo ile ma cm juz ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JUSTYNA I TOMEK : SLICZNE DZIDZI GRATULUJE OBY TAK DALEJ KOCHANA KCIUKI TRZYMAM MOCNO :tak:
SCOTLAND :pOWIEM CI ZE M.MUJ UWILEBIA NALESNIKI A SZCZGOLNIE Z DZEMEM SWOJSKIM Z TRUSKAWEK I MUGBY NALESNIKI JESC CO DZIEN W DUZEJ ILOSCI ,JAK TEZ LUBIE ALE TO TAK 2/3 I KONIEC BYLE NA SMAKA

oj powiem wam ze ja tez treaz bym jadla sameslodycze ale jakos sie jeszcze powstrzymuje od objadania ale to pewnie na glod przed @ .... Chyba ze deprecha dopadla na maxa ....

jene :no to gratuluje wlascicielce mieszkanka... To jeszcze fasilki brakuje tylko do calkowietgo szczescia

reklama
scotland jak napisalas o grajacym nocniku to pomyslalam ze szybko pisze zeby cie ostrzec!!!:-D:-D:-Dtez mielismy takie cyrki z julka ze sikala wszedzie hihi niczym szczeniaczek:-D:-Dno i wujek z ameryki hihi przyslal przeswietny TRON grajacy,,,no zrobila siku wkoncu na nocnik i nie tylko,tylko bardzo ja zainteresowalo jak zaczal grac ,co i dlaczego..wiec wywalila wszystko raczkami na dywan..a co...dlatego BĄDŹ CZUJNA!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-Ddo dzisiaj sie smiejemy jak nam sie to przypomni..

witaj anusia88sc:-)

Ostatnia edycja:
Do góry