reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
no powiem Ci rozia że nie dziwię się że macie problem:) ale ja bym obstawiała że owu nadchodzi.
A obserwujesz śluz?
Może połączenie tych dwóch objawów ci pomoże?
I czy to był pierwszy test w tym cyklu?
Lece spać
Dobranoc

nie obserwuję. To był pierwszy test w tym cyklu, bo ostatnio miałam bardzo długie cykle i myślałam,że później przyjdzie ta owu, ale mnie dziś ten brzuch pobolewa i dlatego zrobiłam. A mój M chcę mi sabotaż zrobić, że niby zmęczony i śpiący, ale nie ma przeproś!! :-) Trzeba spełnić małżeńskie obowiązki :)))

wpadam na chwilkę zobaczyć co u Was i zmykam do spanka, trochę dziś już porobiłam w kuchni przed świętami i krzyż mi się daje we znaki

asiczka - kup sobie Clearblue ale ten DIGITAL. Mi na takim normalnym wychodziła taka bladziutka kreseczka, a ten DIGITAL jest taki elektroniczny i bardzo czuły.

Poniedziałkowe dżem dobry. W sobotę miałam totalną zwałę. @ dawała w kość, czułam się jakby po mnie czołg przejechał. Wściekła, zmęczona + delikatny smuteczek, że tym razem nic z tego. Ale dziś już trochę lepiej, i zobaczymy co przyniosą kolejne miesiące. Ten to na luzie, bo z obserwowania temp raczej nici, nie widzę sie wstającą bladym świtem żeby zmierzyć temp. ani w święta ani w górach. Poza tym owu i tak w okolicach świąt więc warunki u rodziców w mieszkanku w bloku hmmm nie bardzo :) Widzę, że macie kalendarze z wykresami na necie. Może się dogrzebię do nich i też tam będę wprowadzać swoje temp.
Podpowiedzcie mi kiedy jest największa szansa na maluszka, przed wzrostem temp? czy w dniu w zrostu? Już mi się zaczyna wszystko pitolić :)

Obserwacja cyklu - enpr.pl

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki, Marysia77 gratuluje fasolki,zycze kochana duzo zdrowka i spokojnych 9 miesiecy!Zobacz załącznik 417799....Solcia,Mala Mi, glowa do gory,nastepny cykl bedzie udanu,zobaczysz!asiczka31 trzymam w kciuki za fasolke! przepraszam kochane ze sie nie odzywalam,ale niestety ponownie trafilam na pogotowie z krwawieniem:-(. ponownie mnie zbadano,ale nic mi nie powiedzieli konkretnie,fasolka nadal jest,a krew moze byc z roznych powodow...zostalam odeslana do domu i na tydzien wolnego.jeszcze przed badaniem przez gina babka,ktora mnie przyjela na pogotowiu,byla wrecz oburzona,ze ponownie przyjechalam! powiedziala ze nie rozumie dlaczego kobiety tak panikuja,ze tutaj we Wloszech do 3 miesiaca ciazy nie ratuja,jak sie poroni to czyszcza i koniec... nikt na oddzial nie przyjmuje tabletek nie przypisuja,w domu masz czekac na najgorsze...i dodala ze 7 tydzien ciazy to jeszcze nie jest zadne zycie to tylko komorki i nic wiecej! bylam w szoku jak z tamtad wyszlam,przeciez to katolicki kraj..... wiec teraz jestem w domu i czekam...tylko nie wiem na co,moze cud? prawdopodobnie jest to ciaza obumarla,krwawie nadal ale mniej.tysiace mysli mam na minute i psychicznie jestem wykonczona...nie wiem co bedzie chocby za 15 minut,objawy ciazy zadne,jedynie tempka nadal wysoka. swieta juz blisko,a pewnie dla mnie beda najgorsze w zyciu....

reklama
ViolaPop tak mialam 2 razy w dwa dni fasolka ma 6mm i nadal jest,dzisiaj mialam robiony test z krwii,wyniki okolo 16,w srode nastepny test a w czwartek ekografia i ponownie w piatek test.gin stwierdzil ze na tym etapie nie widac czy fasolka jest zywa czy juz obumarla...

Do góry