reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dziendobry kochane! wlasnie czytam posty z wczoraj i mialam racje ze dzien bedzie super udany i pelny dobrych wiadomosci! agniesia84,roszpunka,zagubiona strasznie sie ciesze ze wszystko jest dobrze gratki wielkie!Ilonka ale nas przetrzymalas! tak sie ciesze kochana ze fasolinka zdrowiotka,wiem jak ciezko Ci po tym co przeszlas! ja niestety nadal plamie i zaczynam swirowac,bo w koncu ile to moze trwac,do tego doszly bole plecow i podbrzusza,ale takie do zniesienia.wlasnie sie zbieram do szpitala na nastepny test z krwii.a jutro wizyta u gina...jestem zmeczona tak bardzo ta cala sytuacja,mam wszystkiego dosc! niech juz sie wszystko wyjasni bo zwariuje!!!

Witajcie dziewczynki gratuluje dobrych wiesci ILONKO AGNIESZKO I ROSZPUNKO, przepraszam jesli kogos pominelam.
Wczoraj bylismy z synkiem na kontroli w klinice wiec zlecial nam caly dzien a ja ledwo na nogach sie trzymalam, wiec zaraz nadrabiam i chyba poloze sie przed praca. U nas nasypalo sniegu wiec moze i swieta beda biale - juz nie moge sie doczekac. Milego dnia i samych dobrych wiadomosci :-)

witam sie z rana :)
Lorelain jeszcze 2 dni do @ wiec spokojnie :) trzymam kciuki :-D
Pamela- tulę Cię mocno, wyobrażam sobie naprawde jak sie musisz czuć, ale dzidzia ma sie na pewno dobrze, widzisz szkoda ze nie masz możliwości wziąść luteiny, ale bez tego tez bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUSI !!!!!!!!!!!
losiczka kurcze masz sporo tej pracy , a po nowym roku bedzie juz luz?????? czy tez szurasz dalej ??????????

NO I DLA KAŻDEJ Z OSOBNA ŚLĘ MEGA POZYTYWNE FLUIDKI ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dzień dobry kochane,witam w ten ponury poranek,u nas szaro,buro i zimno.....
Ilonko kochanie,wczoraj zasnęłam przed moim synkiem dlatego dzisiaj chciałabym złożyć Ci najszczersze gratulacje,niech to Twoje serdunio mocno bije i rośnie zdrowo:***Teraz odpoczywaj i juz się niezamartwiaj tylko mnie ustawiaj do pionu,bo do 28 jest dużo czasu.......
Dziękuję laseczki za wsparcie i gratulacje,jesteście kochane:***

witajcie kochane!

wczoraj nie dałam rady juz nic napisać.

ilonka gratuluję ci bardzo! tyle nerwów a tam dzidzia z serduchem więc teraz czekam na porcję fluidków od Ciebie.

pozostałam po wizycie też gratki bo same dobre wiadomości.

lorelain spokojnie jeszcze 2 dni do @ więc nic nie wiadomo. trzymam &&&&&&&&&&

pamela za ciebie szczególnie trzymam &&&&&&&&&. będzie dobrze

u mnie maskara. od wczoraj jestem tak rozdrażniona że lepiej nie podchodzić. nerwy mam takie że szkoda słów. i płaczę z byle powodu. do @ jeszcze 10 dni więc to raczej nie z tego powodu. to z jakiego?

później się jeszcze odezwę. u nas dzisiaj śnieg pada!!!!

dzień dobry, a u mnie biało :) Jak wracałam do domu wieczorem zaczął prószyć śnieg. Szału nie ma ale zawsze coś, znak że Święta już się czają za rogiem :)

co do danych do tabeli do: cykl starań 2
a @ hmmm trudno powiedzieć, bo tym razem szybciej przyszła.. ale 12.01.12

dzień dobry:)a u nas szaro,ale tutaj raczej marne szanse na snieg:(((aczkolwiek w tamtym roku na same swieta posypalo troche wiec kto wie..

lorelain test napewno nie wykazal jeszcze fasolinki,bedzie ok kiedy powtorzysz nastepnym razem,trzymam kciukaski:))

dziewczyny,mam pytanko odnosnie temperatury bo mierze w sumie dopiero 2 cykl wiec nie mam doswiadczenia duzego,u mnie dzis znowu skok na 37,5 ,nie za wysoka ta temperatura??z ciekawosci zaraz mierzylam pod pacha ale nialam 36,6 wiec ogolnie zdrowa jestem raczej...

reklama
Czesc dziewczynki wpadam sie przywitac i lece na ostatnie zakupy.......pozniej bede miec chwilke to do was napisze.....Asiczka jak dla mnie to nie masz za wysokiej....ach chcialabym taka miec :/ a u ciebie to tylko o jednym moze swiadczyc :tak:

Do góry